7

Анонимен

преди 9 години

тези май наистина са се взели на сериозно....толкова ли са глупави,че да си мислят ,че като излъгаха хората,че са някакви реформатори/?!?!?!/ този път отново ще им повярват.То се видя ,че цялата им дандания е била заради кокала.Първо щяха да влезнат в парламента само заради реформите и след това ще го напуснат.Когато влезнаха в него ,веднага запяха друга песен-ще изкараме целия мандат.Отново ще претърпят фиаско ,този път още по-голямо.

6

Анонимен

преди 9 години

Тоя ли ветропоказател ще ползвате, като играете "срещу" ГЕРБ?

5

Анонимен

преди 9 години

До ХА-ХА-ХА !Как ще я запомниш със няколко заучени фрази, като не можеш да запомниш фразите?п.п. Всъщност, ревнуваш Фандъкова от Жозеф Дол или Дол от Фандъкова? От афинитета ти към Азис и Митьо Пищова съдим, че и двата варианта са възможни...

4

ХА-ХА-ХА !

преди 9 години

До ТошевГербераст, ако на Азис му дават толкова пари за София, колкото дават на Фандъчката, убеден съм, че ще бъде дори по-добър кмет от нея !Тая измислена даскалица ще я запомня с постоянното повтаряне на едни и същи заучени фрази.Няма ден, в който да не иска още и още камери и полиция за столицата.Тотално промит мозък със съмнителна женска репутация ...Още не сме забравили как Жозеф Дол и пусна ръка пред всички !Повтарям - с такъв бюджет и Митьо Пищова може да е успешен кмет на София.

3

www

преди 9 години

Тоя каприз колко партии смени до сега?Само Емил Кошлуков май го води по брой сменени партии?

2

РБ

преди 9 години

Веднъж лъжа ви стига бе реформатори,къде се натискате повече?

1

Тошев

преди 9 години

В София нямате шанс, иначе Софиански - усмихнатият крадец беше също от СДС ОДС и т.н. и го видяхме колко може.... Фандъкова е най-добрият кмет, който София е имала!