9

Анонимен

преди 9 години

Ако някой извади 500 млн може и да стане това с умните електромери. А единственият, който може да извади тази сума е крадливата Тиква.

8

Bylgarin

преди 9 години

Този мафиот иска да ни обере като ни продава "умни" устройства - ами тогава да ги плати всичките той и неговата шайка бандити и да ги раздаде безплатно, а не да лобира закони и да накара ние да плащаме на него и родата му за да живее в чужбина.

7

Шаран -БГ

преди 9 години

В отвратителния социализъм почти във всеки окръжен град, към Енергото, имаше лаборатория, която при жалба от гражданин, откачаше електромера на трудящия се, монтираще му временен и тарираше /СВЕРЯВАШЕ, КОРЕГИРАШЕ/ този, от когото се жалваше соц. труженик!! Питам : "В тази демократична / не народна/ Република, къде е тази независима и безпристрастна лаборатория, която безплатно да дойде, да ми вземе електромера и след проверка да се произнесе този уред лъже / гражданина или ЕРП/ или е верен?"

6

Анонимен

преди 9 години

ЕДНИ СЪС САНИРАНЕ, ДРУГИ, С УМНИ ЕЛЕКТРОМЕРИ,УЖ ФАЛИРАЛИ ФОНДОВЕ .АБЕ ЯКО ЩЕ СА ЩИПЕ.....

5

Анонимен

преди 9 години

Ония дето се мислят за ястреби ,гурбетчии ще ги оправят

4

Не бъдете тъпаци!

преди 9 години

Никакъв не е проблем на българските електромери които бяха някога. Но тарикатите ги смениха защото сегашните са с нелинейни характеристики (конструктивно заложени) и при малко натоварвания отчитата вярно При увеличаване на товара започват да завишават отчетеното във функция от товара и големината му и тако по една плавна крива проявяват характера си когато включите повече от 1, 1 kW мощност. При включване на духалка вече сте много вътре.А печалбата не ЕРП-то е над 200%! Проверено в практиката!

3

Анонимен

преди 9 години

Искам умен електромер само ако ми дадат достъп до данните му в реално време през интернет.ДОри ще си платя за такъв електромер.

2

Анонимен

преди 9 години

Умните електромери Енерго-алабала могат да си ги манипулират както си искат без изобщо потребителят да разбере какво става.Като знам аз как мога да програмирам един умен електромер чак ми става страшно.Защото ще се намерят такива които наистина ще го програмират да се манипулира.Единственото решение е умен електромер и всеки потребител да има достъп до всичките данни с които оперира Енерго-алабала.Достъп в реално време. Точно както има достъп до банковат си сметка по интернет.

1

ХАКЕР

преди 9 години

Гуантанамератърся далаверабързо да намеря да мина електромера!