9

чукундур

преди 9 години

Това е отговорът на съда на съдебната реформа. Няма да я бъде, казват съдиите,ще продължим да си правим каквото си искаме.Ами келепирът е голям.Кой знае колко пачки са направили от тия "оправдани" митничари.Показаха среден пръст на Ицето Иванов, а и на онзи доклад на ЕК.Подиграват се с всички и печелят от всичко - за наша сметка...мамицата им!

8

Анонимен

преди 9 години

TE SA SI VZELI TOVA,KOETO IM SE POLAGA,PONEGE ZAPLATITE IM SA MALKI,V GERMANIA EDIN MITNICAR POLUCAVA MEGDU OSEM I DESET HILIADI EVRO.

7

партиен член

преди 9 години

Та това се знаеше.

6

Анонимен

преди 9 години

Айде сега пък да не се оправдаваме с ДПС.

5

Анонимен

преди 9 години

За милиони няма закони.Тия "невинни" митничари и полицаи са се налапали с милиони и са ощетили държавата с милиарди,но но в България в затвора влизат само кокошкарите.

4

Бг

преди 9 години

Че то беше ясно още като почна делото. Както и всяко такова. Пускат ги наред, вече на групи, не един по един.

3

Смях. ама тъжен

преди 9 години

Е*ахти съда, с тези на целия свят ясни прокурори, следователи, адвокати и всякаква *** за измитане с базуката ! Само нашите дупетати не искат да го променят това статукво. Колкото и доклади да получаваме в тази насока.

2

Законни Престъпници!

преди 9 години

Как става Престъпници като съдии прокорори абокати и друга *** да съдят други хора.. Пресъпник съди престъпник и все едно Гарван гавану око не вади!!! в съда са най- Големите Айдуци и Престъпници..

1

SILENCE

преди 9 години

ха-ха-ха ....