10

До 8

преди 9 години

Толкова ли си наивен?Хора са били пращани в Белене не само по политически причини. Някои са излизали от там най-благополучно и занапред са се ползвали със снизхождение от страна на властите.Защо не я попиташ тази "политичка" кой е онзи агент на службите, който е носил псевдонима "Калин Орела"?Иначе как щяха да я допуснат да следва право?! Народът не случайно е казал "Има си крушка опашка"!

9

Мегленче, разкажи

преди 9 години

на по-младите как се влизаше да следваш специалност"Право" в Софийския университет през 70-те и 80-те години на 20-и век?Нали ти завърши тази специалност през 1981 г. и си наясно по въпроса?Точно в този период имаше една година, когато само ЕДИН-ЕДИНСТВЕН младеж беше приет по параграф "На общо основание"(значи, без никакви предимства, а само въз основа на успеха на кандидат-студента)? И през останалите години не беше кой знае колко по-различно!"КАДРИТЕ РЕШАВАТ ВСИЧКО" - кой го беше казал, а?

8

vesko02

преди 9 години

Излиза ,че политиците ни създали държавна конструкция извън икономическата логика и здравия разум,сега решението било у хора които нямат приятели политици,върви ги разбирай.

7

...

преди 9 години

Каква съдебна система бре! Че то ние имаме ли такава!!!?? *** знам, че имаме некви хора дето вземат едни пари от едни други хора само и само да ги изкарат невинни! На това ли му викат съдебна система в наши дни!

6

Само да питам

преди 9 години

А ирландската пастирка какво изохка по въпроса?

5

Анонимен

преди 9 години

Имаме нужда пак от лагера в Белене. Кунева е точно за там, както и още хиляди национални предатели. Комунистите бяха прави, трябва да има такъв лагер и всички национални предатели и *** да ги ядат прасетата там.

4

Анонимен

преди 9 години

айде разкарайте я тая кривоуста кифла , пресира ми се от нея

3

Виждащ

преди 9 години

докато тези като теб Кунева живеят в "кула от слонова кост", то и ВСС ще е там!

2

Наивен

преди 9 години

Видно е че съдебната система се управлява по корпоративен начин........

1

Анонимен

преди 9 години

"ВСС не може да живее в кула от слонова кост, твърда е Кунева"И да е твърда, и да е мека, последните 25 години ни убедиха, че в тази държава всичко е възможно. Особено, когато целта е далавера, трайно обезпечена с финансов резултат.