15

Анонимен

преди 9 години

Как да разберем дали ни правят парите щастливи когато никога сме нямали и надали някога ще имаме

14

партиен член

преди 9 години

Парите са независимост.

13

АНТИ

преди 9 години

Ако е вЕрно, евреите щяха да подхвърчат от щастие!

12

radinanina

преди 9 години

ето какви ни правят в действителност парите :picjimrohn.blogspot/

11

Анонимен

преди 9 години

Това в аптеката, болницата или магазина го казвайте на касите и ще ви правят 100% отстъпка.

10

Анонимен

преди 9 години

ЕЙ ТЕЗИ БРИТАНЦИ МОГЛИ И БЕЗ ПАРИ ДА ЖИВУРКАТ. ДА ИДВАТ В БЪЛГАРИЯ ЩОМ Е ТАКА. АМА ДА НЕ СИ НОСАТ КРЕДИТНИТЕ КАРТИ ЗА ДА СИ ТЕГЛЯТ ПАУНДИ. ДА ГИ ВИДЯ КОЛКО ДЕНА ЩЕ ИЗДЪРЖАТ.

9

Анонимен

преди 9 години

Така казват и управниците ни!!! Пари само за тях а за народа това е лошо !!!Сектантите също парите са лошо да се дарят на сектата тя да се бори с това зло а за будалото остават само празните обещания :)

8

Анонимен

преди 9 години

Верваме ви не се притеснявайте!!!!!Живота до голяма степен е лукс!!И ако няма кинти това определено взима от здравето!

7

ПРОКЛЕТНИЦИ

преди 9 години

не дрънкайте сега ГЛУПОСТИ- сега за нас не трябва да са важни, защото ги ограбихте и искате да ви работим, като роби ! Не ставаааааааааааааааааааааа !!!

6

Анонимен

преди 9 години

Ами, за съжаление в сегашното световно статукво, което USA години наред градеше за целия свят - парите са всичко - за здравето ти ти трябват пари, за приятелите също от време на време, а роднините освен духовно "трябва" в това трудно време да ти помагат и финансово, защото са ти роднини и няма да те оставят. Без пари днес си едно нищо, дори и на село да си. Колкото и жалко да звучи това.

5

АА

преди 9 години

Колко пък нещастен мога да бъда на Бахамите или Канарите 3-4 пъти в година + вила в Аспен и имение в Лондон и Лос Анджелис ??? Но в крайна сметка най-важното е да си жив и здрав, но повярвайте ми хората с пари, нямат време за тревоги, нерви, некачествена храна или пък да се затормозяват с житейските проблеми на обикновения човек ! Поради тази причина и смъртността при тях е много малка ;) И в крайна сметка, да парите те правят по-щастлив !!

4

Анонимен

преди 9 години

Да,добре.Това е като тия с ниският ръст дето обясняват ,че високите хора са *** пък те били нормалните.Така е също е вярно,че москвич е по добре от форд и че кадилак е по-гадна кола от волга.Една лъжа повторена милиард пъти не става истина...Просто лъжа повтаряна много пъти..Всичко опира до пари на тоя свят.Семейство,приятели всичко това зависи от парите.Останалото е мижи да те лажем.

3

Анонимен

преди 9 години

Тази статия да се прочете от всички депутати да се знае! :)

2

Гошо...Тъпото

преди 9 години

Гиздав бил си...хубавец,като слънце имаш лице,умен,учен колко щеш,снимай с...уста звездици,брайно,нямаш ли парици -ти си просто...диванеи си още...какво не!П.Р.Славейков

1

Елемаг

преди 9 години

Парите са толкова по-голямо зло,колкото по-малко ги имаш!!