40

Шоп

преди 9 години

Путин има излишни пари, Русия има тоолкова резерви и злато. Ще дадат на гърците 20-30 млрд...

39

Анонимен

преди 9 години

Лихварите не дават кредити на сила. Маляките сами реваха за помощ, дадоха им, те приеха условията, изплюскаха всичко и сега хем искат още, хем не искат да връщат вече взетото. Да не говорим колко безвъзмездни помощи получиха гърците от 1974 до 2009... Болници, магистрали, училища, дотации за земеделие... И аз искам като тях.... И обещавам да си връщам дълговете А разлика от тях

38

Анонимен

преди 9 години

До petko.noshkov.......след като са те подкрепили и са ти изплатили толкова много пари ,за да живееш добре ще си ги плащаш дълговете....-----------------------------------Петко, я кажи колко ниско трябва да падне човек, че да адвокатства на лихвари? То и България трупа дългове с всяка следваща година към същите кредитори, колко ще издържи на лихварският хероин, доза след доза, а?

37

Анонимен

преди 9 години

Правилата са ясни - тъпите и алчни германски банкери да не са давали заем. нека си вземат сега парите, да видим как ще стане.

36

Анонимен

преди 9 години

До petko.noshkovЦипрас не осъзнава че почти всичко което е изял и изпил през живота си, както и образованието което е получил е платено от "лошия" ЕС. Другата причина за успеха му е че е щедро спонсориран от Москва - с цел да разпалва вътрешни скандали в ЕС. Но няма да им мине номера.

35

petko.noshkov

преди 9 години

Правилата са ясни и нашите анти-европейски комунистически *** пишещи глупости ,нека да го знаят,че след като са те подкрепили и са ти изплатили толкова много пари ,за да живееш добре ще си ги плащаш дълговете!Това е естествена реакция на всеки -след като си дал пари на някого ,а той не ти ги връща ,ти вече не му даваш повече.Ципрас живей без европейските пари и ще те питам колко време ще оцелееш?Нашите които плюят по ЕС и за тях важи същото правило!

34

Анонимен

преди 9 години

Ясно,че гърците скочиха ама пролетта имат падеж 10 млрд.Кво прайм?

33

Анонимен

преди 9 години

Не може да става и дума за отписване на гръцкия дълг.==.==.=========...Може, може, Юнкер. А това дали останалите страни няма да приемат, какво да ти кажа друже? Първо, не говори от тяхно име, второ - дреме им на гърците. Един съвет - пий една вода студена и карай нататък. Не всичко е пари, приятелю!

32

SmaZanGuLub

преди 9 години

Този на снимката си е абсолютен в цялата си смрад и *** ***. Естествено, че като стане въпрос за пари ще се газира и хубавото е, че никой не му се връзва вече и скоро цял свят ще ги види измамниците как ревът.

31

юнкер

преди 9 години

няма нищо невъзможно,гурция нищо няма да плати повече

30

Анонимен

преди 9 години

Европейското блато започна да вони здраво, отвсякъде: Гърция, мюсюлманско бъдеще, бъдеще на американски марионетки, африканско-азиатска среда, това ги очаква, включително и нас. Ципрас растресе ЕС, дори света. Но не бива да забравяме, че една спечелена битка не е печалба на война. А както е известно парите винаги са печелили войните. Колкото повече пари имаш/печаташ, толкова по-нагъл си. Така Хитлер печаташе райхсмарки, така янките печатат фалшиви "президенти".

29

Анонимен

преди 9 години

Кредитната икономика ? Започнала е отдавна в Америка !Изобретателят Форд , е направил собствено производство на коли . Винаги се е разправял с алчните еврейски лихвари , които са го притискали , да му вземат бизнеса !

28

Анонимен

преди 9 години

Дума може да HE ставаama takiva izbori stavat 4e moje da gi opredeliat za teroristi4eski

27

Цветанка

преди 9 години

Гледайте и слушайте какви ги дрънка този *** обвинен наскоро в корупция и продължавайте да просите кредити от тия ***!....

26

Анонимен

преди 9 години

Цапрас,цапнаха те.Така де,продължавай в същия дух.Яж,пий водка и не плащай.Бият през ръцете.

25

Анонимен

преди 9 години

Юнкер ли е господарят на Европа?Скоро нещата ще се оправят- след СИРИЗА в Гърция идва ПОДЕМОС в Испания, Фараж във Великобритания,Марин Льо Пен във Франция, и това ще е краят на брюкселските бюрократи.Жалко за Европейския съюз, беше хубава идея, която тъпоносите *** от "глобалната десница" провалиха!

24

но комент

преди 9 години

Брюкселската бюрокрация полудя!Тия хора се помислипх господари и на Гърция и на Франция и на цяла Европа!

23

но комент

преди 9 години

Не го разбирам това-санкции на Гърция, санкции на Франция- че не са ли тези държави членове на ЕС и не вземат ли и те решенията?Или ЕС вече не 27 страни членки , а шепа бюрократи в Брюксел, които се изживяват като богове и господари?

22

Недялков

преди 9 години

Започна се! Идва края на това недоносче ЕС!

21

Топалов

преди 9 години

..Робия или Русия ???. Голямата Питанка стои пред съседите