9

Анонимен

преди 9 години

Европроектите са форма на купуване на предатели и еничари.. В днешно време народа ги нарича ***.. Поради тази причина най-големите престъпници , убийци , крадци наркотрафиканти и контрабнадисти са недосегаеми.. *** и шпионите на ЦРУ никога не ги съдят.

8

правник

преди 9 години

бреи голямо ликуване че доклада признава че има съдебна система и че неказва директно че тнр съдебна система все още официално нее посочена като клон на организираната престъпност

7

Анонимен

преди 9 години

Евродокладът е положителен за прокуратурата! Не се самозаблуждавайте! Колкото работи прокуратурата , толкова и съдът. Има ненаказана престъпност, има битова престъпност колкото си щете, има знакови убийства повечето не разкрити, има корупция на всякакви етажи, не четете ли преса. С какво се хвалите че сте повече?, че и положителен доклад. Боже.

6

pokri

преди 9 години

ako e taka , znachi eu i nato sa securitas na peralnyata za pari na ofshorki v bg.

5

адвокат

преди 9 години

Тоя същия Сарафов плюеше по ГЕРБ за уж Костинбродската афера , а сега е по ГЕРБаджия от Борисов. Хвала на такЪви прокурори.

4

аз

преди 9 години

***. Те им обясняват, че за нищо не стават, а те се обясняват, че другите били по-калпави, което значело че тях ги хвалят. Отврат.

3

Анонимен

преди 9 години

lми кат видиш какви СЕРТОВЦИ назначават за шефове какво искаш от БОРКОР

2

Анонимен

преди 9 години

Слушайки изказалите се до момента политици излиза, че ЕС ни е засипал с похвали.....

1

Даниел

преди 9 години

*** наглата прокуратура...