178

гост

преди 9 години

следващата крачка на изненадания е да приватизира АЕЦ и да я подари на американците

177

владетеля

преди 9 години

УПРАВЛЯВАЩИТЕ НЕ СИ ВЪРШАТ РАБОТАТА КАКТО ТРЯБВА!!!!НЕ МОЖЕ БЕЗКРАЙНО ДЪРЖАВАТА ДА БЪДЕ НАСТРАНА ОТ ПРОБЛЕМИТЕ НА ХОРАТА.ХОРАТА СЕ ГРИЖАТ ЗА ДЪРЖАВАТА -ПЛАЩАТ ДАНЪЦИ И ТАКСИ,ДДС И МНОГО ДРУГИ ПОДОБНИ.

176

an.elica

преди 9 години

"Контактите" имат своето значение,когато не карат хората да настръхват при поредната надписана фактура,без да е изконсумирана електроенергията.

175

ognyanz

преди 9 години

Бойко всеки път му се привиждат протестите от февруари 2013, заради които се изнесе по терлици от Министерския съвет, затова вижда умисъл и сценарий всеки път, когато има проблеми със сметките за ток. А в енергетиката трябва да се правят непопулярни реформи, и тези реформи няма да може да ги направи премиер, който толкова трепери да не загуби властта.

174

Анонимен

преди 9 години

Боцко, пътуваш Боцко....към нищото.

173

Тодор Василев

преди 9 години

Господин Премиер!Ами щом като искате да изглежда, че от вас зависи съдбата на всичките нас българите....ами проявете се като едноличен разпоредител на всичко което се случва в страната ни!Вече многократно, в най-пиковите дни от годината енерго-разпределителните дружества си изкарват допълнителни девиденти отчитайки по-голям период!Абсолютен рецидив!Ами разпоредете в срок от една седмица да бъдат изгонени от страната ни и да се премине към държавани предприятия!Щели да ни съдят!!!Че колко ще е!

172

Анонимен

преди 9 години

Хахахахаах проблема бил софтуерен .... Алоууууууууууууууу

171

Анонимен

преди 9 години

Борисов май го гони параноя. Не му пука за двойните сметки, а да не излезат хората да протестират и той пак да подава оставка. Ей много мисли за нас човека!

170

Анонимен

преди 9 години

Говори се за протест на 01.02.2015. Къде и от колко часа?

169

Анонимен

преди 9 години

Този на снимката е нагъл лъжец и страхливец. Какви са тези хора които го харесват и защитават? Какво направи за да живеем по-сносно след като обеща толкова и стана по-лошо? Какви сте вие които викате, давай Бойко, велик си? Не се ли срамувате, че живеете като зомбита и умирате на по 50? Гнус ме е от вас!

168

Bit

преди 9 години

Боце, Боце....аз вече съм си събрал камани. Тия дни ще се видиме!!!

167

ИВАН

преди 9 години

До американецо : ТИ ,НЕ СИ НИКАКЪВ АМЕРИКАНЕЦ -ТИ СИ ПРОСТО ЕДНА ФАШАГА ИЗБЯГАЛА ОТ СИТОТО СЛЕД 1944 Г. / ИЛИ НАСЛЕДНИЧЕ НА НЯКОЙ ИЗПЕЧЕН УБИЕЦ ОТ ТОВА ВРЕМЕ / !

166

ВЕСО

преди 9 години

ПИТАЙТЕ ЕНЕРГОПРО СЕВЕРОИЗТОЧНА БЪЛГАРИЯ ,КАК ПРАВЯТ ДАЛАВЕРИ С ЧАСОВНИЦИТЕ ЗА НОЩНАТА ТАРИФА ! КАК КАТО ГИ ИЗВИКАТ ЗА ТАКАВА "ПОВРЕДА" ,СЕ ЯВЯВАТ КАТО НА ПОЖАР -ВМЕСТО НА ВТОРИЯ ИЛИ ТРЕТИЯ ДЕН ,ХВЪРЧАТ КАТО ПОПАРЕНИ И ОЩЕ НА ПЕТДЕСЕТАТА МИНУТА СМЕНЯТ ЧАСОВНИЦИТЕ ! НО ,НЯМА КАКВО ДА КОМЕНТИРАМЕ ПОВЕЧЕ - ТОВА Е ДИВИЯ КАПИТАЛИЗЪМ И ТОЯ БЕЗХАБЕРНИК ОТ СНИМКАТА ДА НЕ СЕ ПРАВИ ,ЧЕ НЯМА НИКАКВА ВИНА И Е ЧИСТ , КАТО СЪЛЗА И СЕ НАМИРА В ПРЕДИЗБОРЕН ПЕРИОД КАТО КАНДИДАТ ЗА ПРЕЗИДЕНТ!

165

Дръндер

преди 9 години

До американецо 209Бат Бойко не може да реже, *** му е ножа -единствено лентички с лентореза може да реже той!

164

Дръндер

преди 9 години

Ей *** мислиш ли че ти вярваме на теб? Миналият път - пъчеше мускули: ще им отнемам това онова и прочее и нищо не направи! И сега пак празни приказки! "без да имаме никаква вина" Ама той милият винаги невинен. Помните ли като ви казах, че служебното правителство с вдигането цените на тока подготвя нещата за Борисов за да излезе той невинен? Ето ви го черно на бяло! Айде стига простотии писна ми от вас, ще бъде интересно ако Бойко стане първият премиер свален от власт два пъти заради тока!

163

възмутен

преди 9 години

Не заблуждавайте хората!Не са само ЕНЕРГО ПРО! И не само двойните фактури, а най-вече високите сметки е проблема! Ние сме на ЕВН! Единият месец имаме 200 лв. ток, на следващия без никаква разлика в отоплението ни - при едно и също ползване имаме 320 лв. Най-наглото нещо е, че след последната фактура, след която едва не получихме инфаркт, започнахме да готвим на газ, спряхме едната печка, ползваме 1 климатик и печка с дърва и ...... Малка разлика, мили сънародници! Тези ЕРП са мошеници!

162

Анонимен

преди 9 години

Тези които гласуваха за този подлец сега да си траят и да си плащат. Не знам колко *** трябва да си за да вярваш на Будето който освен как да е на власт и да краде за друго не ставо. Сега се прави на девствена девойка а той си е в енергийната мафия. Ако уважава народа си, какво ще направи да не се плаща надписаното? Едно НИЩО! Тогава за какво ни е такъв премиер който не може да защити народа си а го лъже и краде безобразно!!!!!

161

Анонимен

преди 9 години

Сретане, защо ни изостави та този дембелин да на убива с кражбите и простотиите си? Ела да си свършиш работата за да ти издигнем паметник и народахда тихе вечно благодарен.

160

Анонимен

преди 9 години

TOVA E POLITIKATA NA GERB--DA UVELICAVAZENITE.S NOVITE SMETKI ZA FEVRUARI I MART IZA PARVI MAI NOVI IZBORI.GERB DOKAZA PARI SE PRAVIAT V MATNI VODI I VSMUTNI VREMENA

159

БГ Реалист

преди 9 години

Не разбрахте ли, че Боце го интересуват единствено президентските избори следващата година...да се докопа до тях, полека-лека, без много шум и проблеми. Така че пак ще клеква тук там, ще гаси пожари, реже ленти и пр.и пр. номера за Велики постижения на Партията !?!?!? Единствените ограбени и излъгани остават хората на България, които намаляват ... Е и защо се смеем на гърците, че са избрали нов играч в лицето на СИРИЗА и подкрепят такива мерки. Пак ще са по-добре от нас, сега, занапред, завинаги