11

Тука има, тука нема!

преди 9 години

Дали има любов или няма всеки сам ще си отговори за себе си. Проблемът е, че отдаваме прекалено голямо значение на това "чувство". Като погледна хората около мен(а и това, което на мен ми се е случило) си давам сметка , че много голяма част от помията, в която тънем е именно от "любов???". Дори и да няма любов, има неща като достойнство, воля, сила на духа и уважение, които са много по - значими!Лека вечер на всички!:)

10

Анонимен

преди 9 години

До13Ти...никога през целия си съзнателн живот не си изпитвал,това уникално чувство.Знаеш ли защо?Защото не си толкова чувствен и не можеш да изпитаваш чувства с душата си и от сърце.Да усещаш с кожата си и с всяка частичка от човешкото си тяло.Всеки може да ***.Колко грозно звучи.Любовта от пръв поглед е чувство!А ти не можеш да чувстваш! Това означава,че не можеш и да Обичаш.Хора,които го могат това и са го изпитвали това върховно усещане.Обичат много!С душата си!Със сърцето си!

9

Анонимен

преди 9 години

Хубаво чувство е, но вторият поглед е по-верен. И по-важен.

8

Анонимен

преди 9 години

Целия си в сърца.Имаш сърца в този момент в петите в колената в гърдите в душата.И се тресеш не знаеш къде си с кого си.Щеш това никога да не свършва,но се притесняваш от факта ,че за момента се държиш ужасно глупавяо.Какво да направиш,като е толкова силно и не можеш да го контролираш.Не щеш да се контролираш,защото това върховно усещане не щеш никога да свършва.Никога!

7

Анонимен

преди 9 години

Много си последователен.Веднъж,за първи път в живота си и Купидон те застрелва право в сърцето.Уникално!Огън и жупел!Не 20-50 пъти.Само един път.За първи път през живота си виждаш този/тази човек и ти се случва уникалното изпепеляващо чувство.Онемяваш не знаеш каво да кажеш да направиш.Сърцето ти е на 560оборота.Целия трепериш и е толкова силно,че не можеш да се овладееш.Уникално усещано...,уникално,върховно!!!

6

УБЕДЕН СЕКСИСТ

преди 9 години

Едно време, затъвах в емоциите си. Сега си гоня целите.Толкоз.

5

Анонимен

преди 9 години

Не искам да спирам да внимавам.Това чувство е върховно.Желая да ми се случва.Не! При,това чувство не са необходими градуси,алкохоли и прочие.Това е....това нещо...уникално.

4

Дедо Шмърк

преди 9 години

Това с първия поглед е заболяване което се лекува като се вгледаш внимателно втори път!

3

Анонимен

преди 9 години

Това влюбване не е като, онова.Това усещане не се описва с думи.Това чувство се изпитва.И няма общо с набутването отзад.

2

Анонимен

преди 9 години

Защото може да ви го набутат отзад за първи път.

1

Анонимен

преди 9 години

Кой не е изпитал, това велико и изпепеляващо чувство нищо не знае.Няма, такава велика сила и такова уникално чувство!