35

Фори светулката

преди 9 години

Заврете си и докладите, и ЕС-а и НАТО-то там де слънце не огрява! Ще висите по диреците, много скоро предатели!

34

Анонимен

преди 9 години

dokato ni upravlyavat hora kato kuneva nishto dobro ne ni chaka.

33

фрънтлю

преди 9 години

Докладът на ЕК дава шанс не само на България, ами и на други от евросъюза да покажат среден пръст на цялата изтакована комисия та било то и еврогейска , като гърците

32

Незнаещ

преди 9 години

Какъв шанс бе, какви пет лева? За какво шанс, за по-бърз банкрут на държавата ни ли? Навземахте милиарди заеми, работната ни ръка избяга накъдето и видят очите, кой ще ги връща, пенсионерите ли? Не мога да разбера каква им е целта на нашите политици, да изчезнеме ли? За какво им е пуста земя?

31

Анонимен

преди 9 години

Доклади, мониторинги, простотии...докога бе? Гърците показаха как ЕС ше бъде принуден да духа гръцката супа, а ние продължаваме да се държим като роби

30

info.

преди 9 години

Докладът на ЕК дава шанс на България,да ви изгоним с камъни!!!!

29

Виждам

преди 9 години

Хмм... притеснен съм!Да не стане ПАК конфликт: БГ масони с техните УС шефове! Да не стане грешка и да го отнесат овцете... ПАК!Едвам чакам да се назначат ПРАВИЛНИТЕ ХОРА, че да рестартираме системата с ЕЦБ и да стигне нещо и до овцете! Че вземхме да умираме повечко от прекалено стригане и доене!..не че не знам, че това НАРОЧНО се прави тук така, щото тук сме ги преебали неведнъж в миналото, но все пак има и *** хора, които заслужават да живеят НОРМАЛНО :))))))))))освен етносите де ;)

28

Анонимен

преди 9 години

Що ли тая жена xич не ми е симпатична. А началника и пък ептен

27

Анонимен

преди 9 години

Евросубсидиите не са никак много но това е удобен механизъм олигархиите в отделните страни да принуждават правителствата да робуват на Брюксел. Ако някое правителство си защитава интересите на страната фондовете, ползвани от олигархията се спират и олигархията почва медийна атака, протести, докато на власт дойдат по-безобразни слуги или правителството изпълни всички ултиматуми на Брюксел. Куневица явно е отличничка, комунистите са много подходящи като ренегати, защото знаят да изпълняват без да

26

Анонимен

преди 9 години

Само не знам това честно младо момче, макар и на сороски щат Филип Гунев как му душа дава да седи до теб.

25

Анонимен

преди 9 години

Куно, кажете си че искате да си назначите ВСС от ваши такива кадри като кандидатурите ви за конституционния съд. Анастасов, Гугушева...Зер има висящи дела, че и с присъди. Що не викнете румънската прокурорка да ви реши проблемите, тя десните одма ги опандизва.

24

Анонимен

преди 9 години

Защо в Индия нямат рак - не ядат гемеото поради бедност.

23

Анонимен

преди 9 години

Другарко ЦК на БКП, и скъпа мадам Иес, как успяха да ви наложат за вицепремиер с 2% от гласовете на българите и с 30% на *** от Хаскйой. Щом сте вие е ясно че докладчето ще е милозливо, така Иес дамите трябва да се поощряват да казват за всичко Иес, ИЕС. Ти си сексуалното въжделение на всеки пъпчив ***. Ай лав Ю.

22

Анонимен

преди 9 години

Какъв ЕС , какъв Брюксел с тази Кунева-Пръмова?Тази червена бабичка да отива да работи на Белене , след като затвори Козлодуй!

21

Анонимен

преди 9 години

спрете дая показвате тая овца , повдига ми се

20

Анонимен

преди 9 години

Вече не им казват еничари. А ***.

19

ИСТ

преди 9 години

ЕК дискретно ни казва да изкореним загнилата овошна града, и да засадим нова със здрави не корумпирани растения.

18

РБ

преди 9 години

Омръзна ми връзкари като Кунева да ми дават акъл!Хайде по допирателната!

17

Даола

преди 9 години

Хайде стига са ни давали и взимали от Европейския съюз. Да изберем управници, които ще ни поведат в успешна посока. Стига с тези с случайни персони във властта, угодни на този и онзи.

16

отвратен

преди 9 години

Абе тази кривоустата няма ли да кой да я навре на кучето в дирника да не ни дразни повече???? По-голяма политическа *** от нея нЕма!!!!!!!!