15

Анонимен

преди 9 години

Качеството им е ужасно,разпадат се за месец,носели са ми подаръци от същата фирма от Норвегия и има разлика в качеството.И аз веднъж си купих 3 бр боксери,разпаднаха се за нула време.Вече няма да си купя нищо от тях.

14

Анонимен

преди 9 години

Kупих си тениска за първи път от Н&M миналото лято...ами не знам къде е шита,но материята беше супер за кожата ми.Нямаше ги тези влажни подмишници,а и цената бе сносна.

13

до 14

преди 9 години

има испански и италиански марки, които продават на подобни и понякога по-ниски цени, и качеството е МНОГО по-добро, става дума за Bershka, Pull and Bear, Oviesse!

12

Анонимен

преди 9 години

Че са масово нискокачествени дрехи на H&M-така е. Но за тези пари какво очаквате? Само мрънкачи в коментарите, но при нисък стандарт на живот е съвсем естествено евтините марки да се продават най-много. И между другото спрете да си измисляте небивалици относно цените-отваряте английския сайт на марката и отваряте и българския и сравнявате-в Бг цените са или точен еквивалент на тези в другите страни, или с до 5 лв по-евтини, така че дишайте спокойно, ВЕДНЪЖ НЕ СА ВИ ПРЕЦАКАЛи!

11

Ева

преди 9 години

Преди седмица купих от едно невзрачно магазинче ( изцяло с българска продукция ) на мъжа ми пуловер с лого на Келвин Клайн проиведен в Биляна-Петрич . Това е качество ,овча вълна ...мисля ,че са за износ .

10

mne

преди 9 години

ниско качество, струва си единствено като ги намалят 50-60 %

9

Анонимен

преди 9 години

Като говорим за турски ***, вие къде мислите се произвежда HM, в Китай основно, както и мн.др. по-евтини или доста по-скъпи марки,а пък и Турция има изключително добре развита лека промишленост, и има производство на с много добро, европейско качество и визия. Така че нещата не опират до това кое къде е произведено, а какво качество е заложено от производителя още на технологично ниво, има различни класове стока,обобщенията турско, китайско в този космополитен свят са признак на невежество.

8

11111

преди 9 години

Тези вериги са си предвидили, че основно ще продават в намаление, когато всъщност дрехите им се продават на реална цена, те предварително си раздуват цената, за да може после с така нареченото намаление да си печелят предвиденото, а у клиентите остава усещането че са на страшна далавера и се тълпят в магазина. Т.е. ниската цена е реално съответстващата на ниското качество цена.

7

Прада

преди 9 години

Ами носете Prada тогава... ама няма зелени бележки, нали? Тогава ви остават или H&M, Zara и т.н. или турските *** по пазарите. Да, по-скъпо е от Западна Европа, но такъв е пазара. За един ден в някой западен магазин на някоя от тези марки се продават дрехи, колкото марката продава в цяла България за 1 седмица. Какво очаквате?

6

Фър

преди 9 години

А дали може да кажат колко от този ръст се дължи на нови обекти и колко на органичен ръст от съществуващи, а?

5

@

преди 9 години

Цените им са доста по-високи от лондонските им магазини.Цената на пуловер тук се равнява на цената на дебело зимно яке там. И не само това.Лично наблюдение.Смешници.

4

Боби

преди 9 години

Така е, наистина по-нисък клас производство, версия на основната им колекция пускат у нас, и Zara така. Така както постъпват и с козметиката- всички знаем че козметика, препарати които сме си купили от Германия, Австрия и т.н. са много по-качествени от тези закупени тук, и по-евтини!

3

глас

преди 9 години

Какво искате да кажете че у нас се продават некачествени стоки.

2

Анонимен

преди 9 години

Живея в Германия и H&M са качествени дрехи на супер ниски цени,особенно когато са промоциите 2-3 евро парчето(панталонче,блузка)5-10евро якенца.

1

1001

преди 9 години

Ужасно некачествени и посредствени дрехи, които изглеждат сравнително добре в магазина, в луксозната обстановка, подходящо аранжирани, обляти в подходящата светлина, но като се прибереш вкъщи установяваш че си се сдобил със страшен ***...