85

Анонимен

преди 9 години

VAV MOMENTA EVROPA E MANEG ZA VOINITE NA USA, NIKOI NE SE INTERESUVA DALI EVROPA GLADUVA I KOLKO GERTVI SHTE DADE VAV PREDSTOQSHTATA VOINA ? VSE OSTE MOGEME DA PREDOTVRATIME VOINATA, EVROPA NEZABAVNO DA NAPUSNE NATO I EVROZONATA ! POLITICITE V BG RABOTQT ZA USA SRESHTU BG NAROD !!!

84

gentatco

преди 9 години

Аман от поръчкови изопачители на думи и мнения за пари. Ла*няри, не се ли убедихте, че по този начин обременявате кармата си. Всеки е дошъл на тази Земя с мисия. И ничия мисия не е била Лъжата над братята по разум. Ставате съучастници на пъклени планове. Прошка няма!

83

Той е

преди 9 години

Бунтовниците прилагат максимата,че най-добрата отбрана е нападението!Знаят също така,че не могат да очакват снизхождение от хунтата в Киев,както се видя,в първите летни месеци на войната!Освен това,става ясно,че хунтаджийските наемници не струват нищо,след като,са в пъти повече,и все пак,търпят поражения!Нима запада не им доставя оръжия,някой вярва ли го?Но те нямат мотивацията и бойния дух,а те, са най-важните оръжия!

82

Анонимен

преди 9 години

Ха, ха ... В Украйна Русия иска да създаде марионетна държава...Ми тя Украйна, нали си е марионетна държава?!?Половината и министри са чужди граждани, включително ключовите са от САЩ или тяхните послушковци.България също е марионетна държвава!Пак САЩ си отриват задначата част с нея както си поискат...Правят си безплатни за тях и платени за нас тук бази, вкарват ни в международни конфликти и ни ползват за пушечно месо...Нищо ново под слънцето

81

Спас

преди 9 години

Превзехме ли Дебалцево? Май затворихме обръча??? Дайте инфо, не се крийте. Не пишете как една жена си извадила вода от кладенеца или как бай Вадим отишъл до магазина!!!!!......или пък как някакъв чичка "Ройтерс", казъл нещо:))))))))))))))))))))))

80

объркан

преди 9 години

До до Az 87Защо тогава няма размирици в Крим и Севастопол?

79

Българин от Германия

преди 9 години

Украинският Пиночетко плаща на свойте содатески по 600 Евро за унищожен автомобил,2400 евро за танк и 6000 евро за свален боен самолет. Пари на Европейския данъкоплатец.Току-що показано по Германската официална телевизия ZDF.

78

Анонимен

преди 9 години

Продължение на заглавието: А Запада създаде марионетна държава Украйна

77

rasate

преди 9 години

До до Az 87 Пълни глупости:В Крим основното население е руско- познай за какво ще гласуват.Все едно да питаш българите в Босилеград дали искат да се обединят с България или република Сръбска в Босна с Сърбия- резултатът е ясен.

76

до Az 87

преди 9 години

"Цял свят видя как населението на Крим гласува за НЕЗАВИСИМОСТ и след това за ПРИСЪЕДИНЯВАНЕ към РФ."Никой нищо такова не е видял, видяхме как под дулата на калашниците Пу проведе театър, който някои наглеци като тебе нарекоха "референдум".

75

Анонимен

преди 9 години

Олег Олеарчук!????БЕЗ КОМЕНТАР!

74

Наблюдаващ

преди 9 години

Така де, UK медия - все там...

73

Наблюдаващ

преди 9 години

Няма как да стане в момента. Украйна вече е марионетна държава, държана на конци от Вашингтон.И в началато на заглавието си сложете "FT: Дъра-бъра...", а не така безименно, като всеизвестен факт. Това, че някаква US медия е решила да облъчва, а вие - да препечатвате, не прави дрънканиците им факт.

72

Край

преди 9 години

А не бе - Русия мечтае да граничи със страна член на НАТО, която да е с марионетно на Вашингтон правителство.

71

Испанец No Pasaran !

преди 9 години

До !България В Евросъюза !

70

все същите главанаци

преди 9 години

*** си играе на война, но отново обикновения руснак и украинец ще го отнесат.

69

xxx

преди 9 години

До AzТо това важи за *** като тебе бе ***!!!

68

Az

преди 9 години

В Украйна в моемнта става това, което трябваше да стане преди 23 години - историческата провинция Новорусия - Одеска,Николаевска,Херсонска,Днепропетровска,Запорожка, Харковска област и Донбас са били с руско население още преди да се пръкне УССР, такива са и днес. Те си отиват. С тях може да замине и я Сумска,я Кировоградска,я Полтавска обл., Закарпатието също ще се цепне,по него Буковина,накрая и Галичина ще зареже киевляни сами да си играят на велики укри. Проглежда Запада, макар и късно !

67

Az

преди 9 години

Сцепват се да плюят по Русия. Някои си мислят, че като повтарят до припадък лъжите си, ще им повярват. Да , ама не. Цял свят видя как населението на Крим гласува за НЕЗАВИСИМОСТ и след това за ПРИСЪЕДИНЯВАНЕ към РФ. Няма "анексия", няма "завземане" , имаше деклариране на независимост. Кримчани повториха делото на Богдан Хмелницки. В имат паметник на Богдан Хмелницки, но явно са забравили напълно делото му. Сега ще си припомнят историята набързо.

66

Анонимен

преди 9 години

Ало, журналистите на днес, какво става? Няколко дни нямаше статии оплюващи Русия. Днес да не сте решили да преизпълните плана, бе?