9

Анонимен

преди 9 години

"Фрийдъм хаус" отбелязва още доклада на американския Сенат за мъченията, на които ЦРУ е подлагало заподозрените в тероризъм след атентатите от 11 септември 2001 г., и протестите, избухнали м.г. заради полицейското убийство на невъоръжени чернокожи мъже в Мисури и Ню Йорк. Авторите са критично настроени към "нееднократно проявеното безсилие на прокурорите да наложат присъди срещу отговорните служители". Въпреки това обаче САЩ получават една от най-високите оценки сред "свободните" страни.

8

Анонимен

преди 9 години

Спрях да чета в момента, в който прочетох, че сме свободна страна, нямам нерви да чета глупости.

7

Анонимен

преди 9 години

Свобода ли? Глупости. От години ми се иска да ида на море, а не мога да събера парите

6

Анонимен

преди 9 години

Какви ***.

5

Анонимен

преди 9 години

*** , която е под контрола на своите гениталии и стомаси( безпринципна ***) ... такива кучета винаги ще са роби . Този който им предложи повече - той е техният бог и господар .

4

Анонимен

преди 9 години

ДА ТАКА Е!България оценена като свободна страна от парите си и ценностите си с икономически поробено население!

3

Анонимен

преди 9 години

Атака са мекерета не са Българския народ и нямаме никакво намерение да се врем в Бригс ЕС ни е достатъчно

2

uu

преди 9 години

"Свободата е осъзната необходимост". Казал го е Карл Маркс. И нека някой да го обори.Дали си свободен, можеш да прецениш само ти. Какво от това, че имаш свободата да изразяваш свободно мнението си, ако друг предварително се е погрижил да те охарактеризира като луд, и че твойто мнение е мнение на невменяем...И....ако чуваемостта е нулева...

1

Аз

преди 9 години

Докалда на тези не струва и 5 стотинки, не ни занимавайте с него. Свободата се усеща реално от хората по възможносттие им за пътуване, комуникация, търговия, професионална реализация и т.н. , не по панаирните изпълнения на площада. А татарите са много много онеправдани - направиха им езика фициален, даже и университет, който да го защитава и развива, невероятна дискриминация. Пълни глупости е този доклад. Въобще на кого му е нужен ??? Нали има ООН за тази работа ! Като какви се вживяват тези ?