189

Анонимен

преди 9 години

Преди малко прочетох една статия относно провала за мобилизация. Украинците не са глупави хора. Въпреки пропагандата им е ясно, че тази война не е тяхна. Това е сблъсък Русия САЩ. Просто те имат лошия късмет да са посредата. Залогът тук е запазването на еднополюсния модел и задушаване на опита за еманципация на Русия. А следвоенното време за Украйна ако останат в американския лагер няма да е розово и това може да се прочете в специализирания печат в САЩ. За жалост елита в САЩ деградира.

188

Испанец No Pasaran !

преди 9 години

До до 233Стига с тия майки бе мога да ти пратя линк на канал в Ютуба на един Украински журналист бежънец в европа който всичките лъжи украинските зомбирани СМИ ако те интересува се казва Анатолий Шарий ! Няма ден дето да не лъжат НИТО ЕДИН !

187

Испанец No Pasaran !

преди 9 години

До УКРАИНЕЦда и хората са объркани заради зомболъчите на Васильова и милиони трупове от Псковската дивизия колко са последно че не съм и гледал сеирите отдавна ! А да не забравим че "буратино" може да стреля и ядрени боеприпаси ! земи се скрии някъде че си смешен !

186

Бойко не Борисов

преди 9 години

Като няма въглища и ток десен сектор да наблегне на салото. Сало Украина, героям сало!!!

185

Анонимен

преди 9 години

GOSPODA,ZASHTO NE IZPOLZVATE ATOMNITE BOMBI,A TARPITE TOVA LIZEMERIE.PO-DOBRE DA OSTANE EDNA DESETA OT TOVA NASELENIE NA PLANETATA,NO DA GIVEE BEZ SVETOVNIAT GANDARM.

184

Анонимен

преди 9 години

До УКРАИНЕЦ Украинец, какво правиш тук!? Я "чемодан, вокзал , Дебалцево" да громиш с действия терористите. Може да се запишешв Правий сектор, те стрелят с Град отдалече и трепят наред- женеи , деца , все терористи. Нещо не могат да смогнат - утрепват едва по десетина мирни терористи на ден.Пък дано си намериш срещата от първи порчдък с въоръжен терорист, да напълниш памперса. Слава У !

183

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 251"Украйна не е ли самостоятелна държава и няма ли право сама да реши своето бъдеще"Украйна НЕ Е самостоятелна държава и това е видно за всички незаслепени от омраза, и не решава сама бъдещето си. Бъдещето й диктуват новите й господари.

182

Анонимен

преди 9 години

Вижте на видеото какъв православен руснак се гаври с украинските пленници.https://youtube/watch?v=K0hmrlVsKps

181

Украйна няма ...

преди 9 години

... какво да търси в ЕС и в НАТО! Лавров е много прав!

180

Анонимен

преди 9 години

Руските "борци за свобода" издевателстват над пленените украински войници.https://youtube/watch?x-yt-cl=84924572&v=jrfUJ82S8ec&x-yt-ts=1422411861#t=551

179

Анонимен

преди 9 години

Путин: "Русия уважава правото на Украйна сама да направи своя избор."?????

178

УКРАИНЕЦ

преди 9 години

До ЦиганинТе руските терористи загубиха 3000 човека и 250 танка и нищо не казват а ти си се захванал с украинците!

177

Анонимен

преди 9 години

Защо Русия трябва да решава каква трябва да бъде Украйна ? Украйна не е ли самостоятелна държава и няма ли право сама да реши своето бъдеще ???Путин е империалист и дърта фашага.

176

Циганин

преди 9 години

При нападението на Донецк , то Киев е загубил 1100 човек и 100 танка както има и много пленни войници и офицери ,а защо не пише Днес за това е загадка !?А отвлича от главното по Украйна с други теми , това е свободната и демократична преса в света !

175

до 233

преди 9 години

Не, от полулегалната организация на руските войнишки майки го казаха.А и това са стари руски хитрини - те така лъжеха и в Афганистан, Виетнам, Корея - не били "участвали", а ковчезите тайно в безимени гробове...Тия им познаваме и кътните зъби, нали сме им били роби. Западняците нас трабва да питат за консултации за политиката срещу Русия - не старило, а патило!

174

Анонимен

преди 9 години

Ами да не ги бяхте нападали бе, наглец! Вие сами потъпкахте договор подписан от Русия, сега скимтите..

173

УКРАИНЕЦ

преди 9 години

До славянинОтивайте да се биете с вековния враг,мръсни дезертиори или ви чака военнен съд по бързата процедура !

172

Божо

преди 9 години

До славянинПризнай си , че си путлеров чекист !!! Престанете да разпалвате войната , колко още жертви са нужни на кремълското джудже, за да остане на ВЛАСТ !!! АНТИБЪЛГАРИ !!!!

171

Божо

преди 9 години

Европа не е постигнала нищо като цивилизация , защото е пълна с еврогейове , толерасти и *** !!! другарят *** е на светлинни години напред в приноса към световната цивилизация !!! Без Европа можем, но без другаря *** не можем !!! Русия може без украинци, грузинци, литовци, латвийци, естонци и всякакви други фашисти , обаче без другаря *** Русия е загубена !!! Преди другаря *** да стане диктатор , Русия не съществуваше !!! Да живее другаря *** 1000000 века !!! :((((

170

Анонимен

преди 9 години

dano se sprat rusnacite da go ukazvat tova sudeistvie,za da si pochinat ukraincite malko.aide 4i4ko ostavete gi.stiga ste gi atakuvali i ni prikazvate kak zapada gi razrushiNe ni e akala na deca.abe nqkoi rusofili vi se vruzvat,poneje gi izvurtqvate taka,che da trqbva da si napravish elementaren izvod.vkarvat edna izmislena istoriq i q zavurtata taka sus zaglavieto i dumite,che rusiq e 4ista i svqta a zapada mrusen.ne se hvashtaite na ruskite slamki bratq bulgari.