25

Мунчо

преди 9 години

Винаги съм казвал. че България ще се оправи, когато в политиката влезат Фънки, Ники Кънчев и черната Златка! Само те още не са ни оправяли... !!!!

24

Анонимен

преди 9 години

Не съм привърженик нито на Бареков,нито на измислената им партия,но така или иначе тия двамата Дилов и Росен са станали депутати благодарение положени усилия на Бараков и сега вместо да обикалят като глухи *** по телевизиите да напуснат парламента и да покажат,че са стойностни хора,ако се смятат за такива.Око не напуснат,потвърждават,че и те са ***,като колежката им тъпата даскалица,вече забравих и името й.

23

Ставри до 31

преди 9 години

Грешките ще бъдат докато в политиката не влезнат ЛИЧНОСТИ , а не просто хора.

22

От България

преди 9 години

Този да спре да плямпа от Брюксел и да се върне в България, ама медиите да опевестят кога и от къде ще мине. Да знаем... и да си направим плановете...

21

Ставри до 28

преди 9 години

Всичко до време. С грешките също.

20

зевзек

преди 9 години

НОВА ПАРТИЯ ВЕЧЕ ИМА, ББД БЪЛГАРИЯ БЕЗ ***

19

Ставри

преди 9 години

За съжаление Бареков е поредното недоразумение в българската политика. Оказа се, че и той е забуждавал хората в моментно безверие .Втори път грешка с името Бареков няма да има.

18

замислен

преди 9 години

Преди си мислех, че няма да се пръкне по-голяма политическа *** от Янето. Оказва се, че дълбоко съм грешил.

17

Голем смех

преди 9 години

Български Бареков Цирк (ББЦ)! Не ви ли свършиха представленията вече бе? Излагате се вече!Появи се и нова мерна единица за излагация: Един Росен!ХА ХА ХА!

16

1

преди 9 години

Крадели му структурите! Това да не са пънове бре Барек? Живи хора са и където искат там ще отидат.

15

Марто

преди 9 години

Виж са, тва, че *** е *** вече е ясно и на яковете в Тибет, при все че те бавно стоплят, щото им е студено. Ама тея двамата убавци - Любо Пелтека и Волдемор какви са щом те самите се продадоха на проститутката?

14

Наблюдател

преди 9 години

Че то има ли някой да не е купен в това корпоративно най-вече образование с политически мераци! То е създадено на тази основа. Проблемите възникват, когато едни завидят на други че са взели повече.

13

отвратен

преди 9 години

толкова долно и нечистоплътно същество като Бареков в българската политика от 25 г.не се е появявало.Роско Боско да не се прави на света вода.Няма как да забравим общите им изяви. Дилов както и приятелят му Слави Бинев е готов да се съюзи и с дявола,само и само да се промъкне в парламента.Инъче не е лошо момче!!!!!!!жалко,че има толкова много лумпенизирани българи,гласуващи за тая ***.......

12

абе то така,

преди 9 години

ама взеха най много гласове от Герб.Както пък АБВ взеха от БСП.сАМО ОТ дпс НИКОЙ НЕ МОЖЕ да вземе.

11

Анонимен

преди 9 години

донякъде го съжалявам барека, първо се мазнеше на бойко, оня го нарита,барека тръгна да мъсти, плю, плю по боико ама вятър работа. реши да влезе в политиката, къде с пари от цв.василев, къде с пари на пеевски, но някак си изгради структури, спечели и добри проценти на изборите, най вече защото успя да накара хора да гласуват за него, трака му ченето признавам. а сега тия дето влязоха в парламента от неговата партия го изгониха и си направиха нова, която никой не е избирал. а барека с пръс в ...

10

Часовника

преди 9 години

Бюреков,Бюреков,не усещаш ли каква бомба си заложил с приказките си? Хак ти е,защото сега ве-че всички разбраха,що за "политик" си - несиреозен,интересчия,кариерист преследващ единствено собственото си издигане и собственото си положение! Колко жалко,че такива хубави хора ти повярваха,а те само се възползва от тях и я направи точно по български :"Изтъка си платното-ритна кросното ! " Позор за теб !

9

tarbuh

преди 9 години

Твърденията може да са подсъдни, но не са лъжа...

8

Анонимен

преди 9 години

Ахахахахаха.... Парите свършиха и цирка започва.

7

Анонимен

преди 9 години

факт е, че ако не беше барека тези нямаше посмъртно да станат дупетати, сега нагло се хилят. много мразя подобни твари.

6

както и да е,

преди 9 години

пуснете си песента "Мъй волки" и се разберете кой кой е.Много ми хареса-"най больше на свете,мъй волки,собак ненавидем".