10

Анонимен

преди 9 години

@11:Земята е на около 4.5 милиарда години, не на няколко хиляди.Теория е най-високото ниво на "факт", което съществува извън математиката. Както атомната теория, теория на еволюцията, теория на гравитацията... Не бъркай научна теория с използваната в ежедневието дума "теория". Еквивалента в науката е "хипотеза".За датиране, изотопите на Азота и Аргона са предпочитани,заради постоянната скорст на полуразпад и концентрация, както и постоянната скорост на преминаване от един в друг изотоп.

9

бг

преди 9 години

Пълни глупости! Наистина тези хора си боравят безразборно с милионите години! Та как така Земята е на няколко хиляди год., а фосилите на милиони?-тук има страхотно противоречие и подобно на дарвиноватаТЕОРИЯ и това е поредната...

8

Анонимен

преди 9 години

Добре, кой ги пусна тия ненормалници да пишат из коментарите? Или да гласуват? Или да се размножават?

7

Един

преди 9 години

Дааа,.. и един мармот.Тези учени и те не са наясно с методите за датиране и тяхната точност. Чиста религия, ама от друг вид.

6

nobi

преди 9 години

боже мой, наистина ли ?

5

ААА

преди 9 години

тез хора могат ли изобщо да си представят какво са 200 мил. години ,намерили били фосили ,глупости .никой не знае колко цивилизации е имало преди нашата ,тръгнали да ми датират скелети на змии и динозаври и всички били преди 200+....те така преди година бях чел че някакво умряло преди 5 години животно ,го обявиха че е на 16 милиона години. За това време фосили ,мосили нищо няма да се запази .Представете си за какъв порядак от време става въпрос.

4

Анонимен

преди 9 години

Рептилите са сред нас

3

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 1 i 2A glupavite impovtsi (kato vas) - naj-napred! Ajnshtajn kazva: "Dve neshta sa bezkrajni - Vselenata i glupostta. Za purvoto se sumnjavam".

2

Анонимен

преди 9 години

Змиите преди 70 милиона години, а тъща ми преди 70...

1

Анонимен

преди 9 години

А жените категорично преди змиите!!