60

ем

преди 9 години

този *** как допалзиа до там.прецедент

59

Българин

преди 9 години

"Президентът участва във възпоменателна церемония в Полша".. защото там не му казаха ,"че се срамуват от него" както направиха в Сливен.За да се хареса на поляците не знам дали не е "обявил война на Русия". Лакей.

58

Плевнелиев е ...

преди 9 години

... турен и.д. Президент на ГЕРБ. Подвигът на България при спасяването на българските евреи е огромен. Поклон!

57

Анонимен

преди 9 години

Плевня,Ако го нямаше омразният ти руски войник, сега нямаше да има жив еврейн. А ти си се покланяй, прекланяй, абе - дупи си се на когото и пред когото искаш.

56

Анонимен

преди 9 години

До Анон--------------А някой задавал ли си е въпроса,ЗАЩО точно в Полша е бил този лагер........И още един въпрос------ЗАЩО точно в Полша е скандалният затвор на ЦРУ..............Направете паралел,и ще откриете защо поляците са мразени от векове в целият свят!!!!!!!!!!!

55

az

преди 9 години

Brei 4e daje izkarali dovolni usmivki.Prosto nqmam dumi

54

СОВА

преди 9 години

До rumyana.gosposinovaПРОДЪЛЖЕНИЕ"Слушайте прочее това, първенци на Якововия дом, И началници на Израилевия дом, Които се гнусите от правосъдие, И извращате всяка правота, - Които градите Сион с кръв, И Ерусалим с беззаконие, - На които първенците съдят за подкупи, Свещениците му учат за заплата, И пророците му чародействуват за пари, И пак се облягат на Господа, и казват: Не е ли Господ всред нас? Никакво зло няма да ни сполети; Затова поради вас Сион ще се изоре като нива, Ерусалим ще стане грамади развалини, И хълмът на дома Господен като

53

СОВА

преди 9 години

"Слушайте прочее това, първенци на Якововия дом, И началници на Израилевия дом, Които се гнусите от правосъдие, И извращате всяка правота, - Които градите Сион с кръв, И Ерусалим с беззаконие, - На които първенците съдят за подкупи, Свещениците му учат за заплата, И пророците му чародействуват за пари, И пак се облягат на Господа, и казват: Не е ли Господ всред нас? Никакво зло няма да ни сполети; Затова поради вас Сион ще се изоре като нива, Ерусалим ще стане грамади развалини, И хълмът на дома Господен като високи места на лес."( Михей. Гла

52

;

преди 9 години

Поклони се та се разчу чак сред терористичните ционисти,които са главна причина за страданията на евреите в Европа като обявиха война на Германия още през 1933г.от тяхно име,а после по време на войната в писмо до Великобритания обещаха евреите да се бият срещу Германия за което ги прибраха в лагери,както японците в Америка."Българският президент оставя светлините пуснати да протестира срещу антисемитизма"ха,ха,ха!timesofisrael/bulgarian-president-keeping-lights-on-to-protest-anti-semitism/

51

Анон

преди 9 години

Колкото и да се стреми човек да не е русофил, не може да не се покруси от случващото се. Полски министър да каже, че Аушвиц не е освободен от Червената армия, а от Трети украински фронт и ,следователно - от украинци , а не от руснаци е направо гавра с историята!Поканен германски президент , а непоканен президента на Русия! Срам!

50

rumyana.gosposinova

преди 9 години

КУЧА НЕБЛАГОДАРНОСТ ЕВРЕЙСКА СЕГА ПОРАСНАХТЕ ДО НЕБЕСАТА И СЕ ПРАВИТЕ НА ГОСПОДАРИ.РАЗБИХТЕ СВЕТА ОТ ВОЙНИ И ТЕРОРИЗЪМ, ВСИЧКО ПОДЛО И МРЪСНО Е ВАШЕ ДЕЛО...НО БОГ Е КАЗАЛ ЗА ВАС.."Слушайте прочее това, първенци на Якововия дом, И началници на Израилевия дом, Които се гнусите от правосъдие, И извращате всяка правота, - Които градите Сион с кръв, И Ерусалим с беззаконие, - На които първенците съдят за подкупи, Свещениците му учат за заплата и крадат, И пророците му чародействуват за пари, И пак се облягат на Господа, и казват: Не е ли Господ всред нас? Никакво зло няма да ни сполети; Затова по

49

Алекс

преди 9 години

Може би баба му е била там, докато не я е ... нагласила украинската армия, както е модерно сега да се говори

48

Анонимен

преди 9 години

Сума ти народи са били изтрепвани, но само за евреите се реве толкова. Баси ревльовците. А нашия продажник пак целува ***.

47

лекар от Германия

преди 9 години

Какво лицемерие и какъв срам за европейците! Може би страдат от деменция. Да поканят един олигарх -Порошенко и един м...ьо-Плевнелиев, а да не поканят Путин!

46

Червената армия

преди 9 години

"които беше отбелязана 70-годишнината от освобождаването на концентрационния лагер "Аушвиц"."Пропуснахте да споменете от кого.

45

без компромис

преди 9 години

Щом като и дресирания от Цру Педро Пороченко е бил там, значи значително е вдигнал моралното ниво на възпоменателната церемония.

44

Анонимен

преди 9 години

Той,Плевньо май повече се прекланя пред палачите-бандеровци,отколкото пред жертвите им!Поне безрезервната му подкрепа за Киевската хунта говори за това!

43

НАЙДЕНОВ

преди 9 години

ТАМ МУ Е МЯСТОТО НА ТАЯ ГНИДА- В КОНЦЛАГЕРА, В ПЕЩТА!!!!!

42

Анонимен

преди 9 години

SRAMUVAM SE,CE PREZIDENT NA REPUBLIKA BALGARIA E POSEN PLEVNALIEV.SRAMUVAM SE CE MINISTAR-PREDSEDATEL NA REPUBLIKA BALGARIA E BOIKO BORISOV.SRAMUVAM SE CE SA IZBRANI OT BALGARSKIAT NAROD.NADEGDATA MI E CE BALGARSKIAT NAROD SHTE SE OSAZNAE I SHTE NAMERI SVOITE RAKOVODITELI.

41

морски

преди 9 години

Сборище на гейове милионери.