74

Иван

преди 9 години

при бедните българи. Те заедно имат един и същ интерес - да се осигури работа, добро заплащане, образование от начално до висше, добро медицинско обслужване. Но за това не отговарят целите на ДПС, на ГЕРБ, РБ и тути - кванти. Това са проблеми на една наистина лява политика и партия, загрижена за благоденствието на целия български народ без оглед на националности и вяра, така , както е записано в Конституцията РБъпгария !

73

Иван

преди 9 години

култура. Поради това масата турци и *** са на значително по-ниско социално равнище от българите - те са просто бедни и на дъното. За това е виновно само ДПС. Мирът в България е просто заложник на ДПС, при създаване на определени условия те няма да се посвенят да го нарушат и дори да поискат отделяне на територии, по примера на Косово. Между масата и ръководните и дейци зее дълбока пропаст. Либералните идеи на ръководството едва ли се разбират и споделят от бедните турци, тяхното място е

72

Ivan

преди 9 години

ДПС в действителност е етническо - религиозна партия. За да се маскира, срещу осигуряване на депутатски места, на постове и на защита на бизнеса си осигурява и членове от българи и др. националности. Те са там от чист интерес и са продажници, готови на всичко - Ментата и Делян.Говоренето за етническия мир в България си е чиста спекулация . По-скоро това е начин да се държат в изолация от българите и да се пречи на интегрирането на масата в българското общество - като образование, квалификация,

71

Анонимен

преди 9 години

Със съгласието на кои *** се допусна преобразуването на една терористична организация във етническа партия ??????????????

70

Анонимен

преди 9 години

egati kva nacia sme samo??? kogato ima statiya za Turciya i DPS komentarite pravyat tavan!!! nacisti li sme ,rasisti li sme ,kvo sme????????????

69

Анонимен

преди 9 години

мюсюлманите няма какво да правят във властта - но ние като *** народ си мълчим - както стана и с Левски - през цяла България и всички са мълчали и гледали - какъв народ сме

68

Анонимен

преди 9 години

ДПС не етническа партия ,там членуват освен турци помаци бьлгари помаци познавам и евреи членове и *** . То е по скоро сметкаджийка, имат един електорат от който никой не се интерусува тях ,само им показват я комина прозореца или вратата Правейки тъмни сметки как да им вземат малките права. В САЩ има 2 партии : Републиканци и Демократи !а имат ли проблем ако военен министър е *** А ако пукат *** ей така сами ли са Както тука

67

Анонимен

преди 9 години

80.Къде в Парламентите на други държави има етническа политическа партия !Етническата общност не е политическа партия .В САЩ има 2 партии : Републиканци и Демократи ! От Етническите общности : всеки си избира да гласува за една от двете партий. Няма турци от турската партия ! Няма мексиканци или кубинци ! Или си републиканец или демократ ! Имаш политическа принадлежност ( не етническа ? Когато се гласува ??

66

Анонимен

преди 9 години

70.Ами аз от чужбина го зная !Арменците внесоха декларация пред Американския Конгрес , който одобри Геноцита !Оставаше да го одобри Сената ! Ясно им е на всички !Но се интересуват от стратегическото положение ... Не отчитат нещо гласно , което не те прави пълен съюзник с мюсолмански държави !

65

Анонимен

преди 9 години

82.Не се безпокой !Обама ако беше в България щеше да е адвокат , за каквото е завършил .Пък от къде да знаеш - виж Костов , как са го намерили , Плевнелиев ...

64

Анонимен

преди 9 години

До 81Vive la révolution!

63

Анонимен

преди 9 години

ЗАКОН 10 процента ако сьм допринесьл дьржавата да разкрие ощетяване всякакви далавери с дьржавни пари имоти и при доказано корумпуран от имота му. Оставам анонимен с номер като сам си избира номера даже жена ми не разбира дело разпит няма след делото се уништожава сигнала ми В Израел го има на някой и през ум не минава да краде дьржавата си.

62

Анонимен

преди 9 години

Обама ако живеше в Бьлгария и пазач нямяше да го правите.Пьрвото нещо с което щяхте да го будате че братко и ботко седи ощед да не говори че е цветен.

61

Анонимен

преди 9 години

Никаде по света няма Етническа ПОЛИТИЧЕСКА партия ! Льжа веднага казвам в Израел не само една сега се обединиха арабит щото дигнаха бариерата после Турция на кюрдите 2 партии леви десни В Германия една общност предяви да има депутат двете големи партии по един депутат си взеха Костов демократа що не сложи в южни райони избираем поне един когато беше СДС политик до курника на пуяците.

60

Анонимен

преди 9 години

ако не си и им прави благодарни поклони ! Моя милост за разлика от други 3пьти накара да губят на месна почва лошото е губещия го назначиха на дьржавна служба тоя ни се благодари с изнасяне ни от родния край, така че ако има ветропоказатели в самия дпс вашто отношение не помага на тия хора след битката оголват се

59

Анонимен

преди 9 години

Никаде по света няма Етническа ПОЛИТИЧЕСКА партия !Това само съществува в България - все още ( въпреки че не е конституционна ).

58

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен75ZASHTO LI BOG NE VI IZPRATI V ADA TERORISTI MRSNI.

57

Анонимен

преди 9 години

75.Хайде , ходи дасе обрежеш , ако не си и им прави благодарни поклони !

56

Анонимен

преди 9 години

За 3 неща да благодарите на дпс 1 Шайката ДС до 92-93 някьде открито търсеше подобно на косово дпс подтискаше провокациите факт(после овладяха дпс) 2 в евросьюза сме защото прегльтнахме терора на бкп-бсп (не одобрявам след това локумите им, трябваше оставка) 3то не допуснаха масово ТР фирми да навлизат масово по райони , а тава е заради алчноста на вьрхушката нямаше рушвети.

55

Анонимен

преди 9 години

DPS E PARTIA,KOIATO TRIABVA DA BADE ZABRANENA,A IVAN KOSTOV TRIABVA DA VLEZE V ZATVORA I DA NE IZLEZE OT NEGO,A NE DA SE IZGIVIAVA KATO MENGELE V KONZLAGERA.