10

някой си

преди 2 години

И в крайна сметка как можем да се справим с цялото това харчене? Като заделяме пари и спрем да поддържаме себе си? Доста добри и ползотворни съвети, как ли не се сетих сама :))

9

Анонимен

преди 9 години

Ако можеш да пишеш статии, напиши такава, която отговаря на нашата действителност.Не копирай от западни издания...жалко е да даваш съвети на бедни хора как се спестява...и как се харчи според заплатата...или...пенсията!!!В България за съжаление фонд "непредвидени разходи" е много малък, поради невъзможността на повечето хора да спестят...а когато се стигне до него...се оказва дори недостатъчен!

8

Анонимен

преди 9 години

Поредната копирана статия от чужди медии.Но Теодора Драгоева, не всичко от статията отговаря на нашата/българска/ действителност!Не мога да не се съглася, че има хора които никак не "си правят сметката"...но да даваш съвети, да пестим, като на повечето хора портмонетата са празни ден-два преди заплата, без да са си позволявали волности /козметички, масажи, вечери в ресторант, екскурзии/...тази част от статията звучи просто...вулгарно!!

7

Анонимен

преди 9 години

A тези къде харчат чуждите пари ,поради липса на собствени от коя категория са?Харчат ли повече,отколкото изкарват?

6

Анонимен

преди 9 години

А тези къде се правят на баровци, а са бедни,като църковни мишки.

5

read the signs

преди 9 години

Например, ако се опитвате да карате нова година като баровци, а закъснявате с наема. Това май прилича на простиране извън чергата

4

жяжь

преди 9 години

Такива като баба ти все реват. Малка им била пенсията, но 10 000 лв имала да даде на измамниците. Не искам да кажа, че пенсиите са им големи, напротив малки са, но пенсионерите в България винаги спестяват. Лишават се от всичко но спестяват.

3

харчещ

преди 9 години

Ми с пенсия от 190 лева баба ми колко да харчи и колко да спести? Или аз с минималната заплата? Искам с цифри да ми се покаже, че явно съм *** и не мога да си направя сметката.

2

spend

преди 9 години

Не знам кой харчи на днешно време и за какво. Транспорта ми е безплатен служебни кола и самолет. Храната ми е безплатна в хотела, в който съм настанен. Хотела е безплатен. Екскурзиите са безплатни - световни дестинации. Не знам колко получавам и колко имам, но има ли балъци, които плачат за нещо?

1

blah

преди 9 години

не мога да похарча колкото изкарвам...