45

бастун

преди 9 години

ЕК отчете: само дето не знаем коя комисия на нас ще ни каже да си таковаме таковата

44

Анонимен

преди 9 години

V REPUBLIKA BALGARIA NIKOI NE VKARVA GOLEMITE PRESTAPNIZI V ZATVORA.

43

Анонимен

преди 9 години

В РУСИЯ Е СПАСЕНИЕТО....ТИЯ В ЕС ВСИЧКО С КАЛКУЛАТОРИ ПРЕСМЯТАТ...В БРАТСКА РУСИЯ ПРЕСМЯТАТ С ВОДКА!

42

Анонимен

преди 9 години

Русия, Конго, Гана и др. първобитни държави не ме вълнуват. България е номер едно за мен и ЕС е нашето бъдеще.

41

Анонимен

преди 9 години

До анонимния 45Къде да копая, на терасата ли? И аз поне "лая" според злобното ти изразяване, ама ти лижеш на ЕС....

40

333

преди 9 години

Кончаловски каза, че европейските ценности за свобода, демокрация и т.н. вече са религия само за ***. Да, двойния стандарт доведе именно до това. Сега в Русия има много повече свобода, много повече ралични мнения от където и да било. ЕС и САЩ решават кой е виновен без никакви разследвания. Американски и немски специалисти казват, че всички белези говорят, че малоазийския самолет е свален от Украйна, но това ще се признае чак след 10 години, както и много други подобни престъпления.

39

само да питам

преди 9 години

Ирландската пастирка какво изохка по въпроса?

38

GR.

преди 9 години

Тихо, да не събудим българите от 25 годишния летаргичен сън.

37

Анонимен

преди 9 години

Закон за ЛУСТРАЦИЯ!

36

мръсен циганин

преди 9 години

ДА ЖИВЕЕ НАРОДНА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ И БКП ! ! !

35

gft

преди 9 години

@32 и какво като са ангосаксонци?+това аз не говорех за историческите световно империи. Ама като сме на темата, айде да вземем една франция или германия о то в много по скоро време, не преди 500 години, и в двете страни не е останал камъв върху камък след втората световна, да не говорим, че само 20 години преди това е имало и първа. Със всички военни сакнции и глпости, разделения, я погледни Германия днес.

34

български И Д И О Т

преди 9 години

Необходими са спешни мшрки за ВСС: изцяло изриване до дъно , тотално прочистване и нови с необременено МИНАЛО съдии...*)))

33

Наблюдател

преди 9 години

Поредният нищонезначещ доклад. На корумпираната съдебна с-*** и "окото и няма да мигне' от него! Както и от всички предишни..... Там се претакат едни милиони, ще ги плашат с това "дадзибао" ха, ха....!

32

В.Узунов до 43

преди 9 години

Защо да ходя в Турция? Те Родопите по право са си турски.От Турско време рода ми си живее тук.Вие са махайте отвъд Стара планина.

31

istina govorq

преди 9 години

DO V.YZYNOV :MI GOSPODINE ,KAKAV VI E PROBLEMA I VIE DA SI IMATE 20 OVCE.STQGAITE KUFARA I AIDE V TURCIQ.TAM KATO SA MNOGO LIBERALNI NQMA DA VI SPRAT .DOVIJDANE !

30

Анонимен

преди 9 години

управлява ЦРУ назначава министри , премиери , президенти , а напредък няма .. За какво плювате бе Западняци те изпълняват вашите инструкции , те са вашите чеда..

29

Анонимен

преди 9 години

От 25 години тук няма развитие ,а разруха за която и вие имахте и имате голям принос - господа западни ,,демократи ,, и ,,доброжелатели,,

28

В.Узунов

преди 9 години

През времето на Османската империя сме били по-добре. Дядо ми тогава е имал 20 овце и си е имал аргати.А сега ето до къде ни доведоха каурите. Ако Турция ни вземе ще се оправим и ДПС ако сме на власт. ПФ трябва да се забрани за ксенофобия!

27

Анонимен

преди 9 години

ЕС и САЩ правят корупцията.. и грабят заедно с нашите ***..

26

обичам ЕС

преди 9 години

Всички, които влязоха в ЕС преди нас, днес се вадят високо развити държави. Ще се случи и на нас! Ако искаме да ускорим процеса, трябва да вкараме 5-6 политика в затвара ... това като за начало.