14

Анонимен

преди 9 години

Успехът им се дължи на тъпите американци и масите от други американизирани нации, които не знаят, че айпод е марка, а не вид мп3 плеър, и като отидат в магазина просто казват: Дайте ми един айпод! (или айфон, което може би си мислят, че е синоним на смартфон).

13

Анонимен

преди 9 години

Глупаците винаги са много повече от умните хора...Това е в основата на успеха на Apple...

12

Анонимен

преди 9 години

Много се кефя когато разни собственици на айфон фордо и презрително кажат. "ios няма нищо общо с бъгавият андроид.."А то дори интерфейсът им е еднакъв..

11

НаблюдателЕE

преди 9 години

Успехът си Apple дължи на:- ненадминатите си продукти, в случая iPhone 6/6+- на поумнялите Android потребители, които са 85%+ от купувачите на новите iPhone 6 и iPhone 6+Най-после светлина на Android уличката... :)

10

Аз

преди 9 години

Истината е, че Епъл направиха смартфона такъв какъвто е, с пускането на Айфон 1.Айфон наистина работи. Андроид е пълна боза! /сега за това очаквам само минуси/.В момента съм на WindowsPhone. Доста съм впечатлен. Преди до го купя бях бая резервиран. Оказа се, че греша.И преди да ме коментирате, имайте предвид, че съм работил с всички поколения на Айфон и сумати Адроиди.

9

Анонимен

преди 9 години

дължи се на безкрайният брой овце на тази планета...

8

Димитър

преди 9 години

Дължи се на това, че екосистемата им е затворена, поради което се получава продукт, който работи както трябва. В момента ползвам висок клас телефон с Андроид и не съм доволен. С нетърпение очаквам момента, в който ще се реша да се разделя с парите за iPhone.

7

До ##&

преди 9 години

Кое е орязаното (примери, че съм тъпичък)?

6

##&

преди 9 години

На тъпотията човешка се дължи! Лъскави дрънкулки с орязана функционалност на изключително завишена цена.. А, и на суетата също:-) ееее, скивай аз съм с новия айфоун.. Е, трябва да призная, че дисплея е много добър иначе егати крапа!

5

Den

преди 9 години

По-голям от айФоня няма, както и да го сучете и увъртате няма как да стане. Apple го докарва най-добре като цялостно изпълнение (вкючително поддръжка). Никой не се справя толкова добре - блъскай хардуеър и се бий по гърдите, е па че не става така. Нямам айФон, а андройд и от кога чакам за lollipop ама на таратанци... Гугъл да вземат да ъпдейтват сами а да не чакат производителите на хардвеър, щото те имат най-малък интерес да ъпдейтват на телефони който не са последен модел.

4

виктор

преди 9 години

До АнонименЗащо просто не си признаеш, че си сметкаджия и не ти се дават повече пари за Айфон?

3

Анонимен

преди 9 години

Абе вие побъркахте ли се?Iphohe се купува,защото е мода,иначе за много по-малко пари,ще си вземеш доста по-добър телефон

2

Тт

преди 9 години

Дължи се на отличната сглобка, хардуер, софтуер и на некадърността на останалите.

1

Анонимен

преди 9 години

На това, че хората не искат смартдфони, а бижута, Макар че и откъм дизай издиша тотално, ама нали важното е каква е общоприетата, наложена от медиите "истина", няма значение останалото. Казват, че е с як дизайн и че дизайнът е най-важен, значи е така.