50

Анонимен

преди 9 години

Мише,ама ти сериозно ли?

49

Анонимен

преди 9 години

Другарю Миков!Проблемът на БСП е,че се ръководи от потомствени и платени от САЩ и ЕС некадърници, професионални предатели и продажници,обучени от АОНСУ-специалисти и безусловно изпълняващи завета на СТРАТЕГА А.Лилов-БСП да се превърне в малка маргинална партия!Ръководните ви кадри са с наследени умствен и физически мързел!А ако поне малко можете да съобразявате-дано ви влезе в *** глави нещо полезно-потърсете в гугъла: "ТАЙНЫ" КИТАЙСКОЙ ЭКОНОМИЧЕСКОЙ КУХНИ

48

Анонимен

преди 9 години

Ей, Миков защо не се скриеш в миша дупка? Това комунист срам нема!

47

Анонимен

преди 9 години

MISHE COVEK KATO SI PIINE ZAPOCVA DA GOVORI GLUPOSTI.

46

Анонимен

преди 9 години

Я тоя *** да си каже как Луканов събра номенклатурите и ги направи за една вечер милионери с призива "Другари,от тая вечер ви назначавам за милионери"Журналистите и те са зависими от мафията.Ще се осмели ли някой да го попита, как ще накара неговите бандити да върнат парите и да ги раздаде за социални ?

45

бай Иван

преди 9 години

Миков започна да ме дразни като Станишев.За каква лява политика говорят комунистите,след като ограбиха икономиката на БГ и станаха крупни капиталисти.Само,че с бандитската приватизация и обирите на банките с лоши кредити тия назначени капиталисти работят само за себе си и няма резултати за икономиката на БГ.Нашите червени капиталисти са едни бандити,прикрити зад провалени червени идеи закрепени миналия век с концлагери и убийства на неудобните.

44

666

преди 9 години

до 46 Тишети направо го разцепи 41-ви, ама да ти кажа все е тая какъв е, важно е да направим така, че никога да не зависи от него как ще живеем и ще си правим държавата. Даже се съмнявам, че ще те разбере какво си написал, аз на негово място няколко пъти ще се самоубия ритулано!

43

Тишо

преди 9 години

Меракът ми е да позная от веднъж какъв е 41: Доносник,внук на партизанин,син на бивш партиен секретар,самозаблудил се член на БСП,предубеден комунист,човек мразещ свободата и свободното изразяване на мнения,дърт пръч,Руска ***.

42

бай Вълчо от Хисаря

преди 9 години

До анонимен 43-ти постТака е брато .ГЕРБ са виновни за ракията на бат ' Мишо.Щото няма квалитетно мезе или е малко ракията.Ти знаеш ли колко тона безакцизна ракия е опоскал Бат ' Мишо.Поне плешивото му теме требе да ти подскаже колко.Комунист насита няма.Това да го знаеш от бай Вълчо.

41

Анонимен

преди 9 години

Според бсп , герб са виновни, че : те не спечелиха изборите, че тока е скъп, че сме финансово нестабилни, че вали навън, че е студено... Според Миков ако ракията не му хареса, то герб са виновни. Не съм виждал по-"безгрешна" партия от другарите/ките от БСП.

40

До анонимен

преди 9 години

Напълно си ни ясен щом говориш за "фашути". Само един продукт пръкнал се следствие спукан кондом може да мисли по този начин. Ако има гладни и хора в мизерия то това е следствие на такива като тебе - с чугунени глави и гладки мозъци управлявали преди пък и сега страната. Жалко *** .....

39

анонимен

преди 9 години

Като ястреби налитате бе фашуги.Много сте ербап по форумите.Опитаите се да вникнета в това което е казал,а не да се пенявите само.Вероятно всички тука които нападате не сте от тези които гладуват и мизерстват.Освен думата " ***"нещо друго знаете ли.Всички които не мислят като вас са мръсни комунисти.Къде бяхте до преди 25г.да извисите тогава борчески глас или тогава още сте били в гащите на бащите си.Папагали .Повтаряте все едно и също.

38

Гацо Бацо

преди 9 години

Брей, имали сме опозиция ! :)

37

666

преди 9 години

Нещо май свършиха паричките за платените драскачи на Партията, няма един коментар в тяхна подкрепа! Като гледам в Гърция леви и крайно десни как се прегърнаха, явно комунизма и фашизма са си лика-прилика, уж под различни платформи и двете водят до хаос и разруха. Даже се чудя как са се сбили по време на войната, можело е да направят една коалицийка и после да си трепат съвместно наред както си знаят добре. А за нашите *** няма думи, тия са мътво родени направо, по-зле в пъти от руските!

36

Анонимен

преди 9 години

действай миков врагът е открит

35

NACO

преди 9 години

Г-н Миков,смятаме,че преди да правите заключения от този род,трябва да ОБЯСНИТЕ: Кое наложи смяната на името на Вашата "партия" от БСП на БСП Лява България?

34

аз

преди 9 години

Боже, няма ли да си прибереш тази *** ***, че да види и българина бял ден.

33

vas

преди 9 години

Нека М.Миков запомни тази си изцепка /За СИРИЗА, за верния път на социалистите и победата/ и когато "гадните капиталисти" от Е.С. смачкат икономически и финансово същата тази СИРИЗА, а и Гърция, му дайте думата! Няма да чакаме дълго, така, че какво ли ще каже тогава?

32

Анонимен

преди 9 години

ХА ,ХА , ХА НЕВИННИТЕ ......

31

адвокат

преди 9 години

Няма толкова нагли хора като комунистите-социалисти . Сега изведнъж друг виновен за техните простотии . 90 % от съдиите и прокурорите са назначени с благословията на БКП-БСП-ДС . При това положение каква съд. система очакваме освен подкупна и самозабравила се .