30

Анонимен

преди 9 години

значи не можем да забравим холокоста а заставате на страната на украинските фашисти / нещо не мога да схвана на коя страна сте

29

Анонимен

преди 9 години

Пенсионер, за избиването на 250 000 тракийски българи от турците ли говориш? Да, за тоя холокост Роско и дума няма да обели!

28

Алекс

преди 9 години

Темите върху които се произнасяш ще надживеят мандата ти

27

Анонимен

преди 9 години

Niama da zabravim palyachoto na bulgaria izbran ot prostiya narod kato prezident na RBULGARIA

26

УКРАИНЕЦ

преди 9 години

До emil.popov.35Той не споменава Русия,защото не е удобно-нали Русия беше главният съюзник на Германия,нали заедно започнаха да нападат държава след държава?Пакта за нападение-Рибентроп ***--1939 г.

25

баи Ганю

преди 9 години

Да ама още 2 г. ще трябва да си го търпим.Ниеэ си го натресохме.

24

Анонимен

преди 9 години

По зависим от всичко и всички, лукав президент,като тоя плевнелиев не съм чувал и виждал.

23

баи Ганю

преди 9 години

Пак повтарям!Когато се издига някаква личност в България за кандидат президент О Б Е З А Т Е Л Н О ,З А Д Ъ Л Ж И Т Е Л Н О трябва тои да е женен и да се пита жена му аджеба съпругат и става ли за тази държавна работа или е годен само за учителка в детските ясли.

22

emil.popov.35

преди 9 години

Тоя *** пак не е имал смелост да спомене Русия като основна причина за ликвидирането на нацизма. Аман от подобна *** ***!

21

Анонимен

преди 9 години

Какво да кажеш за едно влечуго, което само повтаря това, което му поръчат.

20

Анонимен

преди 9 години

Гаден мазник! Холокоста е измама!

19

Турчине

преди 9 години

Какви ги дрънкаш.Тоя възродителен процес го дъвкаxме 20 години. Още през 92-ра се изнесоxа данни, още тогава се каза, че който иска може да си върне името. Какво повече да се направи? Не може да се прави сравнение. Ако имаш предвид някой определен човек, който е вършил престъпления моля има си съд. Но не може да говориш за нещо, което политиците ни и народа ни вече осъдиxа 1000 пъти.

18

Анонимен

преди 9 години

Тоя пак изплю поредното го..но

17

превод от английски

преди 9 години

Не се сърдете на плевела. Текстът на изявлението му е съчинен в американското посолство и е превод от английски.

16

турчин

преди 9 години

Да да не се забравя престъпленията срещу човечеството. Питам защо не се отнасяме така твърдо и срещу ,,възродителния *** процес". Защо не реагирате срещу изтреблението на хората в Украйна, Ирак, Сирия, Судан, Афганистан,Мали идруги. И за тях ще говорим след 70год. Каква е ползата, какво ни пречи сега а се кажат че човечеството с тези действия отива на гибел.

15

Roki

преди 9 години

Роска, каквото и да кажеш, все е неадекватно... Що така бе, мен?

14

Даскала

преди 9 години

Нашия бай *** Плевнелиев пак глупости ръси !Значи, като УМРАТ!!! тия последните живи от лагерите, евреи , да не забравим за Хитлер , лагерите , убийствата ???Ами ние вече сме забравили бре Плевньо !Как дойде Хитлер на власт ?С мераците на Запада да нападне Русия !Сега какво правят Щатите ?Подкокоросват Европа да скъса връзки с Русия и да влезе във война с нея , а те ще дойдат да завладеят и двете и Европа и Русия като спасители!Но къде в плевнята акъл ?Само слама , каолини и офшорки!!!

13

пенсиониран пионер

преди 9 години

А какво ще правим с българския Холокост над турското население в България, наречен "възродителен процес", господин президенте!? Ще съдим ли някой, или ще изчакаме всички участници в това престъпление да се гътнат!?

12

Швейк

преди 9 години

Немога да разбера какво прави човек на американците при хората на Путин. Чешкият президент Земан, словашкият Киска на срещата е руски дипломат от черния списък на американците. Всички стоят зад Путин. Няма американци немци дори поляци. Бг дипломация-трудна за разбиране

11

Анонимен

преди 9 години

пумак