218

николова мата

преди 9 години

ами гърците имат 390 милиарда дълг да ама не те имат 311 милиарда лихви а кажете колко им е дълга? по състия път вървим и ние и заемите не ги искат те насила им ги дават за да си пластат лихвите последния път сириза отказа да вземе заем знаете ли колко ядосани си тръгнаха тройката станаха за смях с пръст в устата

217

ники

преди 9 години

Икономика не се създава с помощи, а със собствени усилия. На Гърция ще й е трудно, но поема правилния път, ако успее да се измъкне от лапите на брюкселските мутри и евр(оп)ейските лихвари. Абсурдни са твърденията, че немският данъкоплатец едва ли не издържа гръцките лентяи - заемите са от 100 пъти изпрани пари, спечелени от афганистанския хероин, за който даже български войници загиват.

216

браво

преди 9 години

на комшиите.Ядоха,пиха и се веселиха,узо,сиртаки ,е,и сиеста.Бе как да работиш в този рай,топло,слънце,чисто море.И какво-опростиха им дългавете.Сега ако поискат,двойно ще им дадат ,и пак,и пак.Абе как го правят?

215

Ципрас

преди 9 години

Нашата цел е осъществена - онуй в туй и гръцката душа в рая.

214

Анонимен

преди 9 години

първо мързелите да стръщат парите и тогава да се махнат от ес и нато.Хайде към расия и ибрикс.Сметката е 300 млрд евро до сега като сложим лихвите 400 млрд евро.Връщай те парите мързли 30 години лежах те е сега време

213

Въпрос

преди 9 години

Абе гърците, защо не напуснахте ЕС преди 2 години, когато бяхте пред фалит? Нали сте "голямата работа", защо ревахте да ви отпуща заем ЕС? Защо не ревахте на вратата на Москва тогава?Взехте парите и ще бягате без да ги връщате, така ли?Търтеи нагли!

212

487

преди 9 години

толкова ви е хубав живота в русия че дъщерите на путин емигрирали а децата на всичките ви олигарси са на запад

211

Защо

преди 9 години

Най-голямата причина за държавите взели заем са убийствено високите лихви. Ето това искат да преразгледа Гръцкото правителство. Вероятно дългът е изплатен, но трябва да се плащат лихвите. Тази лихвена система смазва много държави и е изключено да ги изплатят, ако нямат развита икономика, икономика, изкуствено смазана от изискванията на лихварите в угода на собствените монополи. Така е и България. Без напускане на Евросъюза, няма оправия.

210

Алоо!

преди 9 години

Гърчулята! Айде първо си изплатете дълговете, пък тогава си лягайте с който си искате! Вземете от Путин кинти и ни върнете парите! То иначе и ние да вземем 10 милиарда заем, и после ще се изнижем от "лошия" ЕС!Това гърците са големи тарикати, все някой трябва да ги дюндюрка! Крадци, като всички социалисти!Нещастници!

209

И Гърция?

преди 9 години

И Гърция намира верния път! И тя ще се измъкне от блатото на веропейската простотия. А България с нейния европейски избор постоянно ще обеднява!

208

487

преди 9 години

смешнико напиши цените на домати ябълки портокали, жилища. защото съм бил в русия и не ти минават простотиите. скоро ще мечтаете и за тези цени защото ще минете на каша и картофи

207

Анонимен

преди 9 години

има нет,всеки влиза в сайтове за предложения за работа и може да види какви заплати се предлагат в русия, 150-200 евро

206

Я Русский

преди 9 години

До Анонимен 480Само руснаците живеят в рубли, а не в евро и долари. И магазини, се търгуват в рубли. И бензин в рубли. Днес бензина в Русия е на стойност 0,5 eur. Електричество - 0,016 евро - 1 кв. Хляб - 0,30 евро за 1 кг. Свинско месо (без кости) 4-5 евро. Ето така и живеем. Може би е лошо, нали?

205

Анонимен

преди 9 години

средна работна заплата в русия, олигарх и висш чиновник с 1 000 000 и бачкатор с 200 евро, колко е средната заплата. аз имам 10 кюфтете,а ти нямаш, средно ядем по 5 кюфтета

204

Я Русский

преди 9 години

До 474 Не трябва да говорим за Москва. Москва не е цялата Русия. Москва е най-скъпият град, не само в Русия. В други региони на Русия и цените са други. И въпрос - как бедни и просяци руснаците купуват жилища в България, Хърватия, черна гора, Испания,Италия, Балтийско море? Аз самият щеше да се купи в България, апартамент в Поморие. Сега не искам. Търси да купи за същите пари къща в Крим. Между другото, заплата - 1300 евро. Имам апартамент (3 стаи) в Мурманск, апартамент в Толиати (3 стаи), вила на брега на Волга.

203

БРАННИК

преди 9 години

Да вземем и ние пример от тях. Безнаказано се измъкват.

202

474

преди 9 години

вместо да пишеш глупости влез в ***.ru и виж какви са заплатите в русия, масово по 12000-15000 рубли, около 150-180 евро, а в Москва по 400-600 евро. цените в Москва са такива че с 1000 евро в Москва си много по зле от 1000 лева в софия.русия е страната на най големия социален контраст,100-те най богати притежават 30% от националното богатство.това е капитализъм от най уродлив вид

201

Анонимен

преди 9 години

Управлението на страните отвън - е най-новата форма на КОЛОНИАЛИЗЪМ !Аржентина се върна към националната си валута ( беше се закачила за долара )и производство й потръгна !

200

БУЛТРАС ВЯРА БРАН

преди 9 години

Средната работна заплата в Русия е 650 евро,в Москва 1500.Безработицата 5 процента.За второ дете ще се дават 9000 долара за срок от 3 години..Всички държавни жилища са подарени.А знаете ли колко е една гарсониера в Москва или С.Петербург.За това руските туристи са повече от всички не само в България.Пиша ви тези факти не като русофил.Напротив.Няма вечни приятели.Има вечни интереси.

199

Анонимен

преди 9 години

суверинитет и ес са противоположни.които иска независимост напуска.