9

Машинист

преди 9 години

То да е само БДЖ. С мед да ги помажеш. То цялото подобие на "Държава" е проядено и изядено от корупционни схеми и практики! Само погледнете Държавната Администрация и всичките и разклонения под нея и ще ви стане ясно , че нищо НЯМА и НЕ може да се промени........ Толкова дълбоки са корените на всичко!.... А само си представете какви ГЛАВИ ще "паднат" ако 'ДЪРВОТО НА КОРУПЦИЯТА И ДАЛАВЕРИТЕ" се отреже от корен!..... НИКОЙ НЯМА ДА ГО ПОЗВОЛИ!... Така че НЕ очаквайте НИЩО от тази "Държава".... :(!

8

Анонимен

преди 9 години

Какво става, другари от кампанията "Je suis БДЖ" ?!?

7

ДО 7 - АНОНИМНИКА

преди 9 години

....... И от кого да се "ПРИВАТИЗИРАТ" , бе , разбирач ?!?! От "НАШИТЕ ХОРА" нали ?!?!......... То нали заради това се прави цялата дяволия... Да докарат БДЖ до "последната дупка на кавала" , до просешка тояга и до най - голямата мизерия... за да може НЯКОЙ "НАШ ЧОВЕК" или ТОЧНО ОПРЕДЕЛЕНА ГРУПА ОТ "НАШИ ХОРА" да ги вземат на безценица.... После да продадат каквото могат , да глътнат някой и друг милион... а БДЖ - кучета го яли!.... КОЛКО ГОЛЕМИ ЗАВОДИ СИ ОТИДОХА ПО СЪЩАТА "ПРОЦЕДУРА" ?!?!... :(

6

Анонимен

преди 9 години

а министъра не краде ли , как така само до директор, а след това кой е видния комунист кой

5

Анонимен

преди 9 години

Не се ли приватизират тия железарии нищо няма да се промени. Кражби на горива, мизерия, *** се возят безплатно. А искат работа и реват железничарите.

4

Анонимен

преди 9 години

И какво от това - ГЕРБ ги хващат, ГЕРБ ги пускат после

3

az tam

преди 9 години

KLETA MAIKA BULGARIAама сме овце, овце - това са нашите пари

2

дедо ПИЧ

преди 9 години

Да карат като в Русия....Заместник управителят на руската Централна банка в Амурска област на Русия е застрелял трима души, след което сам си е теглил куршума, съобщи Интерфакс, като се позова на информация за инцидента от представител на полицията в областта.

1

Анонимен

преди 9 години

А добро утро, как спахте ?