15

Shark

преди 9 години

Тоя пак ли изпълзя, барабар с глуповатата си усмивка на психично болен.

14

Българин

преди 9 години

"Няма да се върна в политиката, сигурен е бившият служебен премиер"А бе зад..к ,защо да се връщаш ? Ти направи толкова "золуми"за 4месеца ,че вече конкурираш итвоя ментор- президентчето.

13

Край

преди 9 години

Няма опозиция - всички са в заверата КТБ. От тази банка изчезнаха 3-4 милиарда лева. Покриха се от фонда за гарантиране на кредитите и от бюджета /на общините дето държаха парите си там им дадоха бюджетни субсидии/. Фонда за гарантиране на кредитите също е натрупан от нас не от небето. И сега какво стана след кражбата на века чувате ли някой да е арестуван и да влиза в затвора - няма и да чуете.

12

gogo

преди 9 години

с две думи БЛИЗАШКИ

11

Анонимен

преди 9 години

тоя си оплете кошницата за години напред.защо да се връща в политиката

10

Патриот

преди 9 години

Познавам лично проф.Близнашки ,преподаваше ми учение за държавата.Ерудиран и интелигентен човек,но за съжаление политик!Бих искал да го попитам защо не прилага на практика нещата ,на които учеше!

9

Анонимен

преди 9 години

До Азазел 10 , ooppaaa

8

Анонимен

преди 9 години

Този апартаментчик не го ли е срам да дава изявления.

7

Анонимен

преди 9 години

Този е уникален мазник! *** на БиБитко.

6

Kondor

преди 9 години

Ама как до местните избори бе - оставка веднагааааааааааа

5

Анонимен

преди 9 години

Не случайно си я взеxа тая изтривалка да вдигне тока, та да си измият ръцете.

4

ЛИЗАШКИ

преди 9 години

хигиената преди всичко

3

Анонимен

преди 9 години

Абсолютен ветропоказател,нагаждач и кариерист.Може да формулира и защитава всякакви тези,макар и взаимно изключващи се,стига да има интерес.Човек готов да служи всекиму и да задоволява собственото си ЕГО на най-добририя лакей сред останалите.Без определена политическа ориентация,по-точно УНИСЕКС-от всичко по нещо,дялан камък за всякаква ситуация според ситуацията и офертата.Такива като него постоянно оцеляват и ще пребъдат във времето,за сметка на вярващите в способностите му наивници.

2

Край

преди 9 години

Този кабинет няма опозиция в парламента. Опозиция са 53% от българите които не гласуваха и нямат представители в парламента. В основоната си част не гласуваха защото при този избирателн закон няма значение как гласуваш - хорото ис върви и 25 г. все едни и същи муцуни ни управляват.

1

КОАЛИЦИЯ БОСТАН

преди 9 години

Ще издържи и още как ! Такъв стабилен кабинет отдавна не сме имали !Само АТАКА е опозиция в момента. Факт !