129

Герчо с тамбурата

преди 9 години

До Анонимен-170 Путин има защото ЕС всяка сутрин слага под възглавницата му сега 8- 10 милиарда ЕВРО.Ха С ОПОСКАНИЯ СИ БЮДЖЕТА ТОВА ДА ГО НАПРАВИ И сащ .За това и оня с хъртите уши не може да се побере в кожата се.

128

Бакал Петко

преди 9 години

СИРИЗА в Гърция- новият съюзник на Русия,а след един-два месеца до Гърция ще бъде и България.

127

БОНО ШКОДРОВ

преди 9 години

няма никакво съмнение,ЧЕ, ОТ СИРАКУЗА,НАЙ-ДОБРЕ СЕ ВИЖДАЧЕРВЕНА СТАЛИНОВА ПЕТОЛЪЧКА!казал го Вапцаров-оръжия прекарвал....с лодка и от Сталин водка.

126

Българин

преди 9 години

На всеки един истински българин генетично му е заложено,в кръвта му е да обича Русия!Слава на тази велика страна!Малката част дето плюят по Русия са некакви недоразумения,те не са истински българи!

125

Анонимен

преди 9 години

Путин изглежда ще събере доста хрантутници под крилото си - фалираща Гърция, мизерстваща Венецуела, разорена Сирия, Науру,Южна Осетия, и кой ли още не, всички с протегната към Кремъл за подаяния ръка.

124

CEZ

преди 9 години

Платихте ли си тока бе...че днес работиме до 18ч.......и от утре ви почваме

123

Божо

преди 9 години

Приятелите на *** - червен популист в Гърция, кафява популистка във Франция, ислямски популисти ... !!! А , забравих онова наследствено диктаторче в Северна Корея , което ще гостува на *** !!! Това е бъдещето на света според българския червенокафяв популист Сидеров !!!

122

иван

преди 9 години

Дълес ,ще те гримирам като малко миченце и по ЕВРГЕЙСКИ стандарт ,ще ти пръсна муфата ако си до мене не си ти тоз ,който ,ще м каже къде да ходя .европе....раз такъв

121

Дълес

преди 9 години

До иван--153;Абе смотан русофил вие подарихте Б--я на Русия и те се разпореждаха тук като у тях си.Окупацията им по ДЕВЕТИ струва на Б--я 140 милиарда лв. отивай даживееш та и ни отърви от присъствието си.

120

Анонимен

преди 9 години

Гръцките мурафети не вървят преди са молели за хляб по Границата с България се ги ги чака същото сиртакито свърши

119

иван

преди 9 години

фирмите за събиране на дългове -звънят по телефоните и пращат писма ей така ги събират легалните тези за,който говориш са лихвари с дебелите вратове -те ти дават кредит и нищо да нямаш с лихва,която няма изплащане .3000лв на година лихва си е супер кой ти ги дава с един допълнителен доход годишен от 7000лв общо ,тук в малките градове заплатата е 400лв за една година 5000лв ти ако взимаш 2000 на месец може и нищо да са за тебе

118

Анонимен

преди 9 години

До АнонименМързеливия грък ще плаща с лихвите *** пари за търтей няма

117

Анонимен

преди 9 години

До граф дьо Сикимевреите плачат когато се ражда гръцко дете защо ли?

116

Анонимен

преди 9 години

До Айде,бе ......Точно Русия ли ще реши проблемите на Гърция...??!!-----------1.Русия не решава проблеми,тя ги прави.2. Русия има повече проблеми от Гърция.3. На Гърция папото свърши.

115

Анонимен

преди 9 години

Ей това си е далавера , вземай заеми , яж , пий и после се оказва че е "нереалистично" да се върнат. Те гърците са така 2000 години вече...

114

Айде,бе ...

преди 9 години

...Точно Русия ли ще реши проблемите на Гърция...??!!...И като как ше стане тая работа :Русия ше дава нефт и газ на Гърция ...БЕЗПЛАТНО ЛИ..??!!ВИЖ ---ОРЪЖИЕ МОЖЕ ....АМА СРЕЩУ КОГО ..??!!

113

Анонимен

преди 9 години

Сиртакито продължава

112

иван

преди 9 години

един познат има 100 000 лв кредит съдиха го и какво/??/ стоят си на вноска у неговата не закона жена и си живеят перфектно от лихвите -така може и гърция

111

иван

преди 9 години

е хубаво де ако кажат ,че няма да го плащат как,ще ги задължат .примерно казват -от утре няма да плащаме и какво става -германия го издухва и старата вещица получава инфаркт.ми нямат пари хората и точка -държавата на търг ли ,ще им продадът-гръка е свикнал да не работи той не е като *** има голяма разлика.само *** може да го е....ат у дупе и да мълчи. особено плевналиичо е готов на всичко и майка си да продаде на америка и ЕС и НАТО

110

Анонимен

преди 9 години

Нереалистично е да се очаква Гърция напълно да погаси огромния си дълг, обяви говорител на СИРИЗА пред БиБиСи.Никой не вярва, че гръцкият дълг може да се изплати", каза Евклид Цакалотос.Тия вече почнаха да дават на заден.