15

Анонимен

преди 9 години

Като паднат визите за USA, тогава ще се трогна какви зими има там.Иначе не ми дреме.Тука като има наводнения, те да не да подскачат

14

волгоградския

преди 9 години

Мноо важно66108

13

Хахото

преди 9 години

Цял свят се интересува от подобни новини: пожари в Австралия, земетресения в Япония, наводнения в Индонезия, сняг или торнадо в САЩ, сваличище във Филипините и т.нат. Само българинът не го интересува това и съзира веднага конспирации. Разликата е, драги ми драскчи, е че преди сте чели за снега и жегата САМО в СССР! Сега четете за всичко и за всички (изброените горе). Но явно в България наистина си ви трябва див комунизъм - на такова сте си свикнали и няма оправия за вас!

12

Анонимен

преди 9 години

Преди години подобни сводки се печатаха в "Работническо Дело" и "Отечествен Фронт", когато в Русия вилнееше зима и Москва я затрупваше снежна покривка. Сега пък Ню Йорк. Чудя се, дали от уважаемата редакция си мислят, че на всички тук им пука каква зима има в Ню Йорк и Вашингтон?

11

Анонимен

преди 9 години

Ау-у-у-у цели 10 см сняг..... и живота там спря.

10

:)

преди 9 години

... е там никой ли не кара Шкода ;)

9

Анонимен

преди 9 години

затворили театрите, ние при такъв сняг трябва да затворим бутафорната ни псевдодържавица

8

Фасцениран

преди 9 години

Да идем хванаити за ръце пред Америчката Амбасада да скандираме "България е с вас!"Уи шел ребилд!

7

Анонимен

преди 9 години

IZGORIAHA MI BILETITE ZA TEATAR--ZA SNEGA E VINOVEN PUTIN.

6

партиен член

преди 9 години

Преди време ни облъчваха с обстановката в СССР.сега с тази в САЩ.Какво ми дреме за поредните " приятели".Тия незнаят че съществуваме а ние трябва да им съчувстваме.

5

А да Ви питам

преди 9 години

Как се пише журналисте: 1. в къщиили 2. ВКЪЩИП.П.С каква ли оценка е завършил журналистика???????????????????????

4

Анонимен

преди 9 години

много слаби американци, я виж у русия и снего им е снег, по силен от америкаскию!

3

Уууут дей снимката?

преди 9 години

Чиии то и у назе е така: Иидиния съ пудпира на лУпатата и кумандва, а другия бачка.Нещо много бързо са прифанали от българете у америчко.

2

Анонимен

преди 9 години

*** и тия ли имат театри, а аз си мисмех, че само у русия и тука! как ли им издържа бюджета на тия - 27 постановки на ден!? с директори като морфоф!?

1

zeus

преди 9 години

То тази сутрин имах повече сняг на колата, отколкото на тази на снимката. Американците много са се изнежили напоследък, иначе тръгнали да се пънат да воюват с руснаците. То само руската зима ще им е достатъчна да бият отбой :)