65

Анонимен

преди 9 години

ПРЕДИ ДА ИСКАТ ОПРОЩАВАНЕ НА ДЪЛГА, ГЪРЦИТЕ ТРЯБВА НЕЗАБАВНО ДА НАПУСНАТ ЕВРОЗОНАТА, ЕДИН ПЪТ НАПУСНАЛИ ,НЯМА КАК И ДА ГИ ВЪРНАТ ! АЗ ВИ ОБЯСНИХ ИЗМАМАТА НА ЕС? НА СЕДМИЦА ПЕЧАЛБАТА ОТ ЛОТАРИЯТА ЕВРОМИЛИОН ВЪЗЛИЗА НА МИЛИЯРДИ, ТАКА ИЗТОЧВАТ ДЪРЖАВИТЕ ОТ ЕС И ПОСЛЕ ИМ ДАВАТ ПАРИ НАЗАЕМ И ТАКА ГИ ПОРОБВАТ! ТОВА Е ПЛАН НА ОПРЕДЕЛЕНИ КРЪГОВЕ В КОИТО УЧАСТВАТ: АМЕРИКА,АНГЛИЯ,ЕВРЕИТЕ И ГЕРМАНИЯ !

64

240 милярда

преди 9 години

С портокали и въшлив туризъм няма как да върнат толкова пари.

63

Анонимен

преди 9 години

Нищо няма да им вземат, кой ял и пил, ял и пил, толкова, Адиведерчи! Щели да им вземат островите, по-голяма глупост не бях чувал! Нали се сещате, че това е равно на трета световна война! Европа е толкова хилава в момента, че даже в комплект със Щатите, краха е предрешен...

62

ЕС=ЧЕТВЪРТИЯ РАЙХ

преди 9 години

само в по-мека форма и доброволно /е някъде без референдуми , някъде с граждански войни/ но ОБЩА ЕВРОПА под командата на ГЕРМАНИЯ, и по-точно на ОЛИГАРХИЯТА. Да не забравме, че ХИТЛЕР дойде на власт с помощта на олигархията не само немската и нацистите НЕ ПИПНАХА БОГАТИТЕ В ЕВРОПА /изключвайки евреите, чиито пари и влияние винаги са били предмет на завист навсякъде по света /

61

240 милярда

преди 9 години

Три варианта имат. 1.Война-отиват при Путин. 2. Разпродажба на острови-отказва да плащат заема. 3. Бг модел- хранят ги с надежди и мируват.

60

Starija hush

преди 9 години

Za da stignat do tova dereze gracite zna4i nemat politici ka4estveni koito znajat kak se upravljava dargava.Ako vzima6 samo zaemi I ne zna6 sled tova kak da razraboti6 parite da stanat dvoini izob6to za6to vzema6 zaem?V USA umnite hora vzimat zaem sled tova kupuvat akci za koito sa sigorni 4e cenata 6te im se vdigne.Sled tova prodavat edna 4ast ot akcite pla6tat si dalgovete I kakvo ostane ot pe4albata e za theh.

59

алабала

преди 9 години

Стига сте писали че СИРИЗА е крайна левица. Крайна левица в Гърция е ККЕ. СИРИЗА са социалисти като БСП, а ПАСОК са социалдемократи.

58

Анонимен

преди 9 години

Трошенето на чинии започва със С.РИЗА и ще завърши с НА.СИРИЗА а накрая папастракитата ще останат и БЕЗ РИЗА.

57

Кикс

преди 9 години

Циганизирания модел на държава в която всички лапат и се веселят и отказват да плащат сметката няма бъдеще. Както се казва "Когато пили-пели, кога плащали-плакали"! Да плащаш сметки без да си си направил сметката не е пожелателно.

56

Кикс

преди 9 години

В бедна държава, с правителства от случайни хора без необходимия капацитет, които не могат да генерират работеща икономика, процъфтява популизма.С всяка изминала година трезвомислещите я напускат съзнавайки, че не могат да променят нещата.Остава лумпенизираната част от обществото, която става все по-голям процент от обществото.И когато дойде на власт избрания от тях политик настъпва временна еурофория.После идва отрезвяването и политикът разбира, че желаното няма как да стане действителност.

55

дядо йоцо

преди 9 години

Истинския план на Ципрас? Потърсете през гугъла: В полку прибыло: Греция, теперь не "запад"

54

Анонимен

преди 9 години

До ЗАЩО Предния ми коментар беше до тебеАааа, да не забравя : Бате ти Бойко е точно толкова руска матрошка колкото тебе. И номерата на Партийните ви книжки в БКП са близки.

53

Анонимен

преди 9 години

Ти наясно ли си какво означава "да си печата долари като тоалетна хартия," бе?Нали ВЕДНАГА цената му ще падне. А виждаш ли такова нещо? Дори и сънародниците ти в Русия обръщат всичките си рубли в долари.Кафа от квартални "икономисти".

52

ЗАЩО

преди 9 години

Стига с тия кредити! Защо "Господарят на света"- САЩ да може да си печата долари като тоалетна хартия, да е длъжник за ТРИЛИОНИ и постоянно да си увеличава дълга с разрешението на конгреса, или сената? Знае се, че никога няма да го върне на кредиторите си Китай, Русия..., защото е невъзможно даже и теоритически. А такива държави като Гърция, България да стягат коланите си и едвам си плащат лихвата само. И такива пионки като Борисов, работещи за чужди държави да те правят на луд.

51

Анонимен

преди 9 години

Плана на Ципрас е да го духат бедните вече взех власта Сега ще слушкам

50

Анонимен

преди 9 години

До АнонименЩом остава в миналото - ОК. Да плащат веднага всичко взето и да хващат първата каруца към африка.

49

Анонимен

преди 9 години

"По думите му резултатът от предсрочните парламентарни избори означава, че "тройката" международни кредитори (Европейският съюз, Европейската централна банка и Международният валутен фонд) остава в миналото."Кое не разбраха от Брюксел?

48

Анонимен

преди 9 години

До 75 И какво означава според теб "на народа"????Да взимат пари и да не ги връщат и въпреки това пак да искат????Гениално!!!!! Като теб:)

47

Анонимен

преди 9 години

Чиновниците в Брюксел да си приготвят вазелина. Ципрас идва. Гърците пишат новата история. Поробените народи вдигат глава. Държавите не са на банките, а са на народа.

46

Ципрас

преди 9 години

след като искат да печатат значи не се канят да излизат АМА машините за печатане на евро не са в Гърция