15

До 16

преди 9 години

Щях да пиша: "То в тая държава никога няма виновни за нищо". Гледам, че си го написал, но да го напиша и аз. Сигурно 99,5% от читателите ще го напишат, че чак ще рече човек, че един и същ читател и копирал 200 мнения.

14

Анонимен

преди 9 години

В тази скапана държава никога за нищо няма виновни! Изнасяйте се по-бързо!

13

Анонимен

преди 9 години

интересно на какъв трудов договор е бил работника и на каква сума са го осигурявали?Отделно имал ли е застраховка за трудова злополука и живот, която Европа е задължителна за работещите в тази сфера и се плаща от работодателя.

12

Анонимен

преди 9 години

СЪДИИ АРТИСТИ.

11

vesko02

преди 9 години

Съдия Манолова да не се е надявала да измрат и наследниците на загиналия работник,или една глоба е достатъчно наказание за загубен живот.

10

Веско

преди 9 години

"Прокуратурата не възразила"-как ще възрази,от мъртвия бедняк какво ще вземеш?А другите имат доста за скубане.Не гнили ябълки направо смрад и безочие.

9

до бива ли тъй

преди 9 години

Ами те не са свършили,могат да обжалват,докато се произнесът всички инстанции минали още петнадесет години.

8

читател

преди 9 години

Съдът на Линч бързо би намерил виновния и би изпълнил присъдата.

7

А сега де

преди 9 години

Не ни очудвате, та то кога е имало?!

6

цц

преди 9 години

Едно дело проточили се повече от 2год.има някой яката загазил и плаща яко.Едните оправдани,другите глобени,та накрая,като сглобят лъжата-вълците да са цели,а агнето -курбан!С ,,Индиго''-какво стана?Оправдаха ги всичките,а адвокати им бяха бивш министър и този,който беше в Либия при сестрите и помогна да си дойдат!!!ПАРАДОКС!!!!Едни ,,затриват'' на други помагат

5

Ай

преди 9 години

Съгласен съм напълно с по-долу пишещите.Още една гнила ябълка вбг съда.Като се сетя , че за автомобил се чакаше15-20 години та сега за една присъда. Нищо ново под слънцето.

4

Анонимен

преди 9 години

До ХВчера по една телевизия цитираха бившия американски посланик, че "В България има съд за бедни и съд за богати". Това го казва АМЕРИКАНСКИЯТ посланик, представете си. Страната с най-много милиардери и милионери. Дори и той се чуди.

3

бива ли тъй?

преди 9 години

"Трагедията се разигра преди 11 г. на бул. "България" в София" Трагедията се е разиграла преди 11 години и днес след 11 години Софийският градски със се е произнесъл за вината?Е, добре де. Защо толкова бърза тоя наш съд? Защо толкова светкавично се е произнесъл по случая. Не можеше ли малко по-умерено темпо? Трябваше след 15-20 години да се произнесе съдът. Защо така са се рзбързали? Не знаят ли поговорката, че "бързата *** слепи ги ражда"? Можеше да минат 15-20 години, защо не и 30 години

2

Х

преди 9 години

Някой представял ли си е ,че точно българският съд ще осъди богаташи за смъртта на беден работник?

1

Анонимен

преди 9 години

Нещата у нас са "наред". И затова коментираме Гърция и Турция.