6

АНАЛизатор

преди 9 години

Подобни "формати" са за съвсем друг "модел " държави !Нашите таланти ,колкото и да са талантливи ,не ходят по-далеч от Родния Пазар ! Който ,разбираемо , е с затихващи функции !Един много популярен певец ,беше казал ..."станах певец,защото това ,беше по-лесно "!!!!)))))

5

Анонимен

преди 9 години

В днешно време вече талант не се търси - да живее посредствеността, талнтите остават неоткрити или пропиляни. Търси се посредственост да върви оборота, няма значение продукта, стига да се продава.

4

Анонимен

преди 9 години

В днешно време на един артист не му е нужно шоу като това. На един артист му трябва ваиръл видео.

3

Васил

преди 9 години

Та, преди да излъчат първия сезон на Талантите преди няколко години, аз очаквах че ще е наистина нещо интересно, с истински таланти и невиждани, дори нестандартни неща, представяни на публиката. Като например нещо такова:https://youtube/watch?v=XKRj-T4l-e8А то какво се оказа - само някакви певци, брейкари и други видове танцьори, циркаджии и разни такива... отделно и като изтъпанчат някои кухи субекти за жури като Блатечки и Есил Дюран направо на човек му се отщява да гледа

2

Васил

преди 9 години

До коментар 1: Вярно е, че има и много простаци, но според мен проблемът във формата е друг. До момента в България при този формат действително само певици и танцьори са се явявали, което е доста скучно. Като искат да се изявяват нека певците ходят в Х фактор, Гласът и т.н. музикални формати, а танцьорите при Денсинг старс и т.н. (ще продължа в нов коментар, защото ми свършват симовлите на този)

1

Таланти ли!?

преди 9 години

Този конкурс е за посредствени и психически неуравновесени хора. Толерирането на глупостта, простотията и некадърността от национален екран, се приема за престижно мероприятие, на което мнозина се чувстват длъжни да се явят.