134

Челси

преди 9 години

Сърбите си търсят белята, посягайки към БЮРМ, ще загубят и това, което все още имат.

133

Анонимен

преди 9 години

Влезе ли Македония в ЕС преди Сърбия,нещата ще си дойдат на мястото.Продължават ли да отричат произхода на бабите и дядовците си,просто ще изчезнат от картата след няколко десетилетия.Част от тях ще попаднат в Албания,друга в Сърбия,а вероятно останалите в Гърция и България.Просто хора отричащи се от майка си и баща си,са обречени.Нашите баби и дядовци не са жертвали Македония,за да се освободи останалата част от България,а са жертвали живота си, за да присъединят откъснатата със сила територия!

132

До Тъп

преди 9 години

Ами то не е случайно, че Сърбия и Русия са в един отбор.

131

Тъп

преди 9 години

До SharkЩото Сърбия се справи с албанците?Вие русофилите докога ще сте най-големите национални предатели и българомразци?А сърбоманията при тях е като русоманията при нас... там старите комунистически кадри обучени от Белград още управляват, както у нас старите комунистически кадри обучени в Москва.Ние се ужасяваме от тяхната сърбомания, а нашата русомания я приемаме за нормална...

130

Тъп

преди 9 години

До SharkЩото Сърбия се справи с албанците?Вие русофилите докога ще сте най-големите национални предатели и българомразци?

129

Србе на врбе

преди 9 години

Много ясно, че Сърбия иска пак да докопа Македония. Така пак ще имат мечтаната граница с Гърция и ще могат да си осъществят вечната мечта да изкопаят плавателен канал от Белград до Солун и така Сърбия ще има излаз на море, тяхна вечна неосъществима мечта. Ама сърбите, освен България, вече си имат още един силен враг, който не трябва да забравят - Албания. Албанците от Прешево, Бояновац и Медведжа до 20 години ще се разселят до българската граница и затова сърбите бързат, че после ще е късно.

128

Shark

преди 9 години

Ха, рИваха да се отделят от Сърбия, сега обратно. Ами така е, сетиха се че са прекалено малки за да се справят сами с албанците и че скоро ще ги претопят.

127

Етн. албанец

преди 9 години

България и Албания - вечна дружба, доказана столетия

126

Анонимен

преди 9 години

Никакъв ЕС прави са !!!

125

Анонимен

преди 9 години

За какво им е ЕС , че не ми е ясно , ние като сме в ЕС та сме цъфнали и вързали, ми ето ние сме им добър пример че трябва да се стои далече от ЕС и НАТО

124

Анонимен

преди 9 години

според македонците ние сме долно татарско племе,а те са висша раса и родоначалници на белите хора. да ,а ние сме в ес, а те са в задния двор да се сношават с албанците

123

Маркос Сърбия

преди 9 години

Да бе, ние едва се отхврлихме от нашите Косовски Албанци, само още Македонски нам требат ! Сиктер !

122

lol

преди 9 години

а медиите дето пускат рок искат да ги присъединят към САЩ .... по-голяма глупост не бях чувал отдавна

121

Анонимен

преди 9 години

Оставете ги хората сами да се определят кой са и какви са.Но виж Сърбия трябва да бъде натисната,да изпълнява иначе никакъв ЕС за нея.

120

Анонимен

преди 9 години

Не разбрах само албанците какво мислят за това обединение и дали са ги питали дали може?

119

Шоп

преди 9 години

Има около Видин едни турлаци, има ги и в Сърбия. В Белград бяха направили Турлашки институт доказваш категорично, че тия са чисти сърби населяващи Балканите от след потопа. И е така, вярно е! Във фолклора на тези хора се пее за шумерските богове, само, че нормалните сърби ги наричат българе.

118

Мрак

преди 9 години

Ако ще и със зинзибарците да се сливат и обединяват, кръвта им е българска! Както и украинската е руска кръв и тя вода няма да стане! Шиптърите и лвовците не ги слагам в това число.

117

Мрак

преди 9 години

Чета и ми капят сълзите. Ако сравните украйнската псевдо история с македонската такава, много нещо ще научите. И двете си приличат като две капки вода. Единствената разлика е, че украинците трябва люто да мразят русите монголи и любят поляците, а македонците страшно да презират татарите бугри и да се *** само със сърбите. И прослобутата буква j, j като judes.

116

Анонимен

преди 9 години

Колко *** народ и управление... нали се деляха от всички, бяха сътворили света, балканите, Александър Македонски и Кирил и Методий? Каква Сърбия ги гони сега, не искат ли суверенитет? Когато цяла Европа върви към съюза, евро зоната и цялостно обединяване, тези лекете щели да се присъединяват към Сърбия... Божеее. Иначе нас ни мразят, ама като се отцепваха от Югославия сърбите щяха да ги колят и бомбандират село по село. Това е то да си загубен - перфектният пример.

115

до 143

преди 9 години

Шопе, много ти е куха главата!