27

Анонимен

преди 9 години

До Georgimoje da se oredi ako iskash shte doida shti prusna kofata i shte idesh pri neq (komunist li si SMURT)

26

Биляна Хростова

преди 9 години

Ми тази кметица направи града ни да прилича на бомбардировките в Дамаск. И да, наистина, само наркомани и наркодилъри из града ни, пияни, дрогирани и беработни по улиците се скитат и вият като кучета по цяла нощ. Никакъв контрол в града ни откакто тази жена стана кмет, пълна анархия настана.

25

Георги Валериев

преди 9 години

Мнението на почти всички перничани за тази кметица унищожавала Перник вече 2 мандата не е никак хубаво!!!! Та тази кметица не направи ей толкова за града ни, даже и за 1 стотинка не се видя направено от нея за тези цели 2 мандата, само разрушения и неоправии из града ни!

24

Анонимен

преди 9 години

Добре де, показват кадри след земтресението в Перник. Е решиха ли проблемите на хората след бедствието или още има неремонтирани къщи и апартаменти?А самият Перник не е ли най-голямото свърщалище на наркодилъри и наркомани. И какво направи въпросната дама, за която леете сълзи, да ги разреши.Смешен плач.И да знаете бог наказва предателите. И ББ го чака същото, затова само се кръсти и целува ръцете на патриарха.ББ работеше с Първанов и протежетата му да разбие левицата.

23

Егати!

преди 9 години

Починала е от "страхотната" ни медицина, която имаме вече 25 години. Починала след операция на аневризма! В кой век живеем,боже мой? В деветнайстия ли? Средновековна беге медицина!

22

Georgi

преди 9 години

Бог да те прости Росице! Прекрасен човек и лидер, железен характер, искам да съм като теб, дано да мога!

21

безсмъртен

преди 9 години

Интересно... Как ли се чувства сега Ирена Соколова, която - загубила изборите за кмет-стана областен управител?! и протежето, което изпълнява функциите на кмет сега. ПОБЕДИТЕЛИ ли се чувствате?! дано да се замисляте занапред, когато с такава злоба атакувате някого с измишльотини. Но.. за да се замисли човек, трябва да има с какво... Жалко за вас...

20

Анонимен

преди 9 години

"За мъртвите ... нищо"

19

на Дявола брат му

преди 9 години

Който има много грехове-така става!

18

razgradski pop

преди 9 години

"кмет на Парник"..????

17

До бай Вълчо

преди 9 години

Байо, Перник е пред фалит, а другарката Янакиева мина както през с.с., така и през б.б.

16

Затъжал

преди 9 години

Другарите, макар да отричаха Омуртаг (и който и да е друг от стойностните ни управници), не могат да избегнат завета му!

15

бай Вълчо от Хисаря

преди 9 години

До пост 1 и 2.Не ви познавам.Не зная дали сте българи или бежанци.Тази жена я познават гражданите на Перник,пернишка област и най- вече истинските българиЖена влязла в политиката да направи нещо за своя град и партия.Жена противопоставила се по най- добрия начин на б.б и с.с./нарочно ги пиша с малки букви/Нито *** борче и беглеца на 2014г. можаха да я спрат по нейния път.Единствено смъртта. Почивай в мир РОСИ.

14

:X

преди 9 години

Кога ще излизаме по площадите да я оплакваме? Изоставаме от другарската Северна Корея - срамота! То верно, че половината ни население се изнесе благодарение на вещото управление на другарката и подобните й, но нищо не пречи и в чужбина да излязат да редят ред сълзи, ред сополи!

13

Анонимен

преди 9 години

Ковчегът е един и същ и за богатия, и за сиромаха. Сега как ще побере в ковчега всичко, което е ограбила от народа ? Само това се питам.

12

Анонимен

преди 9 години

Ковчегът джобове няма, ама за някои е доста широк. Аршинът е друг.Пък и богатият умира веднъж, а беднякът - всеки ден!

11

Анонимен

преди 9 години

Съболезнования на близките ! Голямата мъка е за тях. Дано имат сили и мъдрост да понесат по-леко загубата на близък човек.

10

Елемаг

преди 9 години

Щом за мъртъв или добро или нищо,значи НИЩО!!!

9

Да, бе !

преди 9 години

Политик = кофти човек, но тъй като е умряла, няма да кажа нищо за нея.

8

безмълвен

преди 9 години

Перник още е фалирал официално, а другарката-кметица вече си плати дзеровете? А на времето тези като нея уж ни учиха, че Господ нямало...