125

Васил

преди 9 години

Гърците най-накрая прогледнаха и разбират, че Европа не им помага(както и на нас)! Години наред EU ни залъгва с дребни финансови инвестиции говорейки за подкрепа и финансова стабилност, но те реално не инвестират в икономиките на страните. Не инвестират, а ни използват казвайки ни как по-добре да си разходваме парите си за тяхна изгода. Това е истината :(

124

Анонимен

преди 9 години

Сега, НИЕ бунаците с 400лв заплата и 200лв пенсия, щото сме у Европата, ще плащаме 300 та милиарда евро = 600 000 000 000 лева!!!!!!!!!! дълг на гърчолята щото те са много зле с 500 евра= 1000 лева пенсии и 700 евра мин.заплати . То по-прости от НАС и по-големи будали няма.Ама пък се ежим по форумите.Прочети още на: dnes.bg/eu/2015/01/26/gyrciia-obryshta-stranicata-krai-na-ikonomiite-i-unijenieto.252401#comment-newest

123

Биволъ

преди 9 години

На Сириза не им стигат 2 места за пълно мнозинство . Няма страшно днес Волен Сидеров и любовницата му заминаха за Гърция и ще попълнат дупката . След като разбрал др. Снашев и Моника взели първия самолет и те тръгнали . Сега сме в напрегнато очакване кой кого .

122

Анонимен

преди 9 години

В Гърция печели различна партия и нещата тръгват по нов път. В България която и да спечели,всичко е еднакво гадно за хората. Значи партията е само една

121

Венелин

преди 9 години

Абе спирай парите на маляките да видим с какво ше си плащат! Лошото е, че евроуправниците са меки китки, а за тази работа трябва желязна ръка.

120

Остап Бендер

преди 9 години

Браво на гърците! На...ха педа...те от Брюксел с 400млрд евро. Така се прави.

119

Анонимен

преди 9 години

У нас почти всички парти работят срещу членството ни в ЕС и НАТО и в полза на Русия и това така от началото на присъединяването ни.Резултата е повече от плачевен.Така че скоро и южните ни съседи ще видят дебелия край.

118

ПЕТЪО

преди 9 години

НАШИТЕ ЕВРОГЪЗОЛИЗЦИ СА В ПАНИКА СЛЕД ИЗБОРИТЕ В ГЪРЦИЯ ! СЕГА СЛУШАМ ГОСПОЖА РИЗОВА ,КОЯТО С ГОЛЯМ ХЪС И ТРЕПЕРЕЩ ОТ ЗЛОБА ГЛАС ,НАПАДА СЪБЕСЕДНИКА СИ ОТ БСП И НЕ ИСКА ДА ГО СЛУША !

117

23

преди 9 години

"Партията на Ципрас обаче не успя да спечели абсолютно мнозинство"Верно ли? Ахахаха. 1 място не им стигна за пълно мнозинство, но бяха подкрепени от другите ЕС-мразци, така че е все тая! Победа!

116

иванова

преди 9 години

е сега в ес ще видят кон боб яде ли

115

Че

преди 9 години

Алексис Ципрас- Гърция няма повече да се примирява с диктата на международните донори. Браво тези думи можели да ги каже наш управляващ. Те като видят някой господар и им изстиват мартинките.

114

Анонимен

преди 9 години

Електронното гласуване само по себе си не дава гаранция.Самата машина не дава гаранция!Зависи от човека, който я използва.Същия ефект като на хартия, която се подпечатва, записва, проверява, брои се 2 пъти и т.н. и т.н. Само, който не знае как се гласува и няма хабер от изчислителна техника си мисли, че електронно ще бъде честно. Само Чък Норис може да ви гарантира честни избори.

113

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 142А ти що си мислиш, че със задължителното електронно гласуване няма да се нагласяват изборите пак отвън? Оная уж независима агенция "Галъп", кои мислиш, че я финансира, а познаи от първия път?

112

Анонимен

преди 9 години

До Не на ЕС-------------След 2-3 години, когато свалят това правителство с камъни, пак ще си говорим за великите гърци

111

Не на ЕС

преди 9 години

Като казвам, че гърците излязоха мъжкари, а не като нас *** и се опънаха на ЕС съм ААААБСОЛЮТНО прав.Разни ДРИСЛЮВЦИ още акащи в гащите заплашват Гърция : Тъй щели да ги , иначе щели да ги ......***, прости българи. От колко години съществува Гърция? И през всичките тези лета, гърчолята са успявали да ИЗКЯРЯТ максимума за тях. И сега пак ще се уредят. лукАв а нация са ейййй. А простоватите българи ще си останат с гащите на колената и вирнати ***, предлагащи се на ДУПЕкратите от ЕС.

110

Анонимен

преди 9 години

Георги Стоев: Възможни са косвени позитивни ефекти върху България след изборите в Гърция--------------Да! Когато един потъва, друг изплува :)))

109

Анонимен

преди 9 години

320 млрд дълг, затяг се колани, хората обедняват, моралът загива, държавността умира ... на власт идват националисти ... Ама га ядоха кифтетата цели не реваха, га ядоха кебапчетата напреки пак не реваха, аде сега усетете живота с цялата му любов.

108

Гърция

преди 9 години

5 години на унижения и рестрикции свършиха за гърците. Скотовете в *** обаче ги чакат поне още 25 години мизерия и гаври от Брюксел.

107

Анонимен

преди 9 години

Сега е ред на наш българин да обедини народа, да гласуват за благото на милата ни Родина.Дали ще бъдат комунисти или националисти и ние искаме да живеем добре.Боко цяла нощпие валериан и хапчета за кръвно,сън не го хваща.Ето така се убеждава народа и след победатаму се дава обещаното,а не да продължават да крадат.Да натикат в ъгъла олигарсите и да имвземат незаконните пари.Искаме задължително гласуване и край на купуване на гласове. ДПСда бъде забранена като етническа партия.Турците да глус

106

Анонимен

преди 9 години

До АлексНе си прав, това не са Бареков и Сидеров, те са ***. Това е Цар Симеон, който обеща да ви оправи за 800 дни и го направи! Колко са оправени си знаят само тези дето гласуваха за него! Да им е хаирлия на гърците!