225

PRAVDA

преди 9 години

@ При разпада на СССР Русия обеща да гарантира териториалната цялост на Украйна ако Украйна доброволно се откаже от ядрения си потенциал . . . Как би изглеждала кризата, ако Украйна беше запазила своите 1800 ядрени бойни глави ? ? ? - Тогава Украйна щеше да бъде по-авторитетна от Комунистическа Корея . . . @

224

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 316"в мариупол доброволческите отряди за териториална защита са предимно от рускоезични." В цяла Централна и Източна Украйна хората са руско езични, защото са руснаци.Доброволческите отряди са съставени от зомбирани 'бивши" руснаци. Нали знаеш, няма по-зло нещо от еничарите.

223

х-м

преди 9 години

До Анонимен 311: То светът разбра и за Боинга, щом Обама каза рано, рано, като сега, ама все повече въпроси взе да си задава и да проглежда отвъд американските ценности. Язък за сина на Байдън. Надяваше се с кротко шмъркане да дава посока на гАза...

222

Дадо

преди 9 години

До всички участници в дискусията: Предлагам за да не се затрудняваме повече да приемем, че за всичко е виновен Путин. Какъв е този, че да защитава интересите на Русия, как така ще възстановява икономиката и и отново ще я превръща в световна сила, откъде на къде ще се противи на обграждането с държави, управлявани от враждебни клики, как така няма да е съгласен от всички посоки да са разположени американска техника и войски.Да спестим труда на американските гъ....зци, много л-на имат да ***.

221

Анонимен

преди 9 години

Да и те свалиха самолета, каза Обама и не доказа. Ама първо се и.ака на метеното, преди да се чуе нещо смислено.

220

Анонимен

преди 9 години

Кога американците ще поемат отговорността за "приятелския огън" срещу българските войнии, които намериха смъртта си в тъпите уж миротворчески мисии. За всичко за виновни САЩ и тъпите украинци.

219

Анонимен

преди 9 години

Само да попитам със сваления самолет какво стана? Че нещо и там бяха виновни бунтовниците?

218

десен сектор

преди 9 години

До безнадежно......Напротив,както виждаш,Българския народ,винаги е гледал на изток към Европа,това го показват цифрите и фактите,и не случайно е на последно място във всички статистики.....има една банална поговорка,глас народен-глас божий,*** народ-слаба държава

217

Безнадеждно

преди 9 години

Като чета коментарите срещу Русия и срещу Путин разбирам защо тъпият български народ е на това дередже! Защото е ***. Аз също преди години бях фен на Сащ и срещу СССР, но дойде време и слепите даже прогледаха.

216

до 322

преди 9 години

Нужно е експресно ликвидиране на седерастията.

215

Анонимен

преди 9 години

Даам така ще да е - Зваздите ми го говорят - прихванах ги!

214

Ema

преди 9 години

Какъв Даниел Митов ами онази *** в президентството ами оня който щеше да пляска руснаците ами всички невменяеми от протестна мрежа които искаха да бутат паметници на руските войни .Всичката тая *** която вече 25г заличава от учебниците всичко що касае Освобождението ,Руско Турската освободителна война и националните ни интереси ,всичко касаещо Русия и всичко Братско е лошо ,а всичко ЕвроГеейско е прекрасно Нужна е сеч из-основи в тая баталясала държава пълнa с продажни твари .

213

Анонимен

преди 9 години

в мариупол доброволческите отряди за териториална защита са предимно от рускоезични.това е факт.те дават отпор на агресорите терористи.местното руско и украйнско население нямат никакви проблеми помежду си. имат проблем само с путиновите бандити и наемници

212

Анонимен

преди 9 години

ПОД Бунтовници разбирайте - руски войници и чеченски бандити пратени от *** Путин!!!! Какво се правите на луди всички тук!!!?

211

н.радев

преди 9 години

И в Крим, и в Донбас проруската власт дойде чрез анонимни военни с униформи, но без отличителни знаци. Това е стилът на Русия, по-точно, на Путин. Да нападат анонимно, иззад ъгъла. Които и да сса тези мъже без отличителни знаци, те са срамът и позорът на държавата си. Нямат доблест да застанат с имената си, с пагоните си, с отличителните си знаци. Те са страхливи бандити. Нападат Украйна точно като бандити. Господа страхопъзльовци, защо си криете отличителните знаци?

210

Кикс

преди 9 години

Подобно деяние е неприемливо и трябва да бъде осъдено без значение кой го е извършил! Но в този случай, някак не приляга на властите в Киев да влизат в ролята на съдници, при положение, че от година редовно обстрелват с тежко въоръжение жилищни квартали. Многобройните жертви сред гражданското население в резултат на тези обстрели удобно се премълчават от нашите независими медии. Все едно Хитлер да обвини съюзническите войски, че през 1945 е имало жертви сред гражданското население на Берлин.

209

Анонимен

преди 9 години

До гостИДИОТ

208

гост

преди 9 години

Вън руските войски от Украйна! Съд за Путин и Лавров! Всички на протест пред руското посолство!

207

Анонимен

преди 9 години

До Стрелците са заловенВ Източна Украйна се извърва етническо прочистване и това е ясно за всеки нормален човек. Над половин милион вече са пресекли границата, спасявайки се в Русия. В момента Мариопул е задръстен от колони с коли, които се спасяват към Русия. Кой, за Бога , ще се спасява при своите врагове. Не е възможно това българите, да сме такава продажна ***. Всъщност май винаги е било така . Преди комунистите, сега глобалистите. Тоя народ няма спасение от безродниците.

206

Стрелците са заловен

преди 9 години

Украенските служби за сигурност са заловили двамата местни силоваци: Кирсанов и Сергей Понамаренко, които погрешно са насочили ГРАД-а и са отправили залп срещу града. В момента се разпитват в Киев. Опълченците твърдят, че не атакуват Мариупол, силите им са концентрирани в затварянето на чувала Дебалцево, в който има 6 до 7 хиляди Украински силовака.