22

Един от 813

преди 9 години

Единствената партия,която запази и работи с лозунгите и програмните принципи на нашата партия е била и остана ,,Атака,,.Който се чувства социалист,трябва най-сетне да гласува за нея.

21

Един от Сирищник

преди 9 години

Миков,запомни; Първанов и Станишев нямат място в БСП и техният крак не трябва да стъпва в В исшия съвет. Станишев да върви из любимата му Иропа и да потъва в социалдемократическото блато.Запомни това. А Първанов... ти видя ли го как ти се изсмя да Бойко набираше болшинство. Прави си сметка-след него няма хора.

20

Стар социалист

преди 9 години

Още от утре напущайте този парламент и отивайте по места.Масово социалистите ви изоставят и с безпартийни започват сътрудничество с ,,Атака,,. Тази партия ще бъде българската ,,Сириза,, а вие продължавайте да правите калабалък на Бойко и да получавата заплати от беднотата.Аз също се определям към ,,Атака,, след мъчително 25 годишно лъгане от вас.

19

Анонимен

преди 9 години

С АБВ бизнеса на БСП няма да върви.За партията ти Миков най-добре се вписва ДПС с обръчите.Има ли пари,има власт.Има ли власт,няма правосъдие.Няма ли правосъдие,ставате още по богати.Тогава е Рай за комунистите-фиестата продължава.

18

Авто ине Еллада

преди 9 години

Сириза обяви, че Гърция не знае какво означава това "***".И че Сириза не са комунисти.А на българските палячовци "комунисти' Сириза каз да пият една студена вода и да си гледат собственият пияндурник, и да не гледат Гърция.

17

бай груйчо ВИНСКИ

преди 9 години

АЕ БАРАТО НАЗДРАЕ. ДНЕСКА НА КВО СИ? НА РАКИЯ ИЛИ НА ВИСКИ? ШОТО АЗ СЪМ НА ЧЕРВЕНО ВИНО САС СВИНСКО. НАЗДРАЕ.

16

ХА-ХА-ХА !

преди 9 години

Велика победа на СИРИЗА !!!39.5% за СИРИЗА !Само 27% за проевропейската Нова демокрация.Трети са крайните десни националисти от Нова зора с 8%.Честито, *** !Това е началото на края на порочната ви античовешка и антидемократична система ! :)

15

От цензурата

преди 9 години

Александър Попов,неприлично е да си чоплиш носа на снимката която си курдисал.*** не ти ли е правила забележка ?

14

Диалектически идиоти

преди 9 години

Поредният априлски пленум на БКП.Ще ядат и пият до насита.А тъпите пенсионери, които гласувт за тях ще гладуват и мизеруват.Ура другари, ура за партията на червените милиардери!Ура за партията на социализЪма и комунизЪма!Да живее капитализма, ааа така де работническо селската ентелигенция.Долу Сорос, долу ЕС, долу САЩ!Долу световният материализъм, ъъъ империализъм де.

13

Анонимен

преди 9 години

дали е изтрезнял,или още е къркан?!

12

Анонимен

преди 9 години

Ами АБВ си е БСП........а БСП си е БКП/дс,кгб

11

ЛОГИКА И ИСТИНА

преди 9 години

Ами че АБВ си е БСП....А БСП си е БКП...Цииииирк ....ДС,КГБ

10

Анонимен

преди 9 години

Няма нужда, добре са си Буда и Гоце заедно!

9

Анонимен

преди 9 години

Правете по едно добро всеки ден и никога не губете човешкото в себе си.

8

Анонимен

преди 9 години

Исторически и стратегически ход на социалистите - партията майка в опозиция, а отрочето във властта. И на двете места имат представителство. Гениален ход.

7

Чегеварата

преди 9 години

Обединяване на БСП с АБВ е равнозначно на обединяване със себе си !Левия електорат ще се оттегли от АБВ и на брега ще останат лигавите тела на медузите /Първанов и сие/!Да , АБВ усеща че ще изпадне в пълна изолация от левия избирател ,след братската прегръдка с ГЕРБ /мафиотската партия/ и бърза да се закачи за единствената лява партия, защитаваща беднотията в България !Едва ли ще мине номера , въпреки че в БСП има и други гладни за власт / "пишлемета с портмонета"/ , но номера няма да мине НЯМА

6

Анонимен

преди 9 години

Готин, готин, един развеселен хардлайнер в приповдигнато настроение. Колко скучен би бил парламентарния живот без будната съвест на БСП - другаря Миков и другарката Мая Манолова. Казвам го откровено.

5

Анонимен

преди 9 години

Как може да има партньорство между управляваща и опозиционна партия? Това е пълен абсурд.

4

хммм

преди 9 години

ако от всеки човек съберем по 10 стотинки в България ще съберем 800 бона. Можем да ги дадем на някой да сложи бомба в парламента и всички ще са щасливи. Дали няма за тия пари да се навие някой?

3

Mr.STARBUCKS

преди 9 години

Миков,Всяка година Станишев ,като събираше младежите на Бузлуджа, даваше по две кебапчета и бира от него.От тебе, ще има ли ракийка и салатка. А и водка ?