147

bolbov

преди 9 години

Втората Червена Революция ,която легендарния Ернесто Че Гевара започна в Латинска Америка *** силно на европейски врати.Днес Гърция утре Испания и Италия след време САЩ и Германия без насилие без бой с бюлетини в свити от гняв ръце хората ще пратят в историята ненужния и жесток ред на капитатала.Ще дойде истинска човешка свобода. Ще дойде сънувайте я вече деца!

146

анонимен

преди 9 години

Браво на гърците.Сега ни чака нов дълг от 8млрд.щом те не го искат.

145

.....

преди 9 години

гърците се оказаха по - *** и от нас:)))))))))чухте ли тоя лудия какво им е обещал:))))безплатен ток за 300 000 домакинства(кой ще го плаща..никой не знае:))300 000 работни места(те толкова не са имали преди кризата:)))безплатна медицинска помощ(кой ще я плаща..неизвестно:))мислех гърците за умни хора..те се оказаха по - големи балъци и от нас..ако роден политик излезе с такива обещания..ще има десетки смъртни случаи..от смях:)))))

144

Арес

преди 9 години

Гледайте, и се учете от гърците Как се прави Гражданска Война....

143

Анонимен

преди 9 години

леле как се забавлявам като чета коментарите на умните и интелигентни ***, които се присмиват на "тъпите" гърци, подлъгани от такъв като нашия Сидеров и гласували за него, за разлика от нас "умните" и "интелигентни" българи, гласуващи за "нормалните" партии ГЕРБ, БСП, РБ и т.н., водещи България и българите към невиждани до сега в историята ни демокрация, човешки права, събудено гражданско общество и просперитет.Леле,леле

142

Анонимен

преди 9 години

Елада смело напред! Пред теб е пропастта!

141

Таран

преди 9 години

Елада напред!

140

Аслан

преди 9 години

Гърция ще потъне за пореден път във целенасочен фалит, за да не връщат нищо на алчния и лицемерен Запад! Възхищавам им се на умението да го направят за сметка на тиквоумния български народ и останалите *** на затлъстелия европейски ***! Браво на гърците, така се прави политика в интерес на народа!

139

Анонимен

преди 9 години

колко му е на един хитър грък да му кажат че опростяват дълга и тича за аванта...

138

Анонимен

преди 9 години

ЕС трябваше да ги ритне отзад и да не им дава стотиците милиарди заеми! Защото още тогава беше ясно, че тия мързели никога няма да ги върнат! Как так в Германия чичо Ханс работи цял живот, дърпа икономиката на Германия и в един момент изкараните с труд и пот пари отиват за тия сиртакаджии! Тия са като нашите *** - дай им само ядене и пиене, музика, кючеци и изобщо не ги търси за работа!

137

Анонимен

преди 9 години

Лидерът на Сириза Алексис Ципрас е същия торен бръмбар като нашия Сидеров и ще ги изведе сещате се къде!Навсякъде по света народа е наивен, да не кажа глупав и лесно се манипулира, затова разни тарикати и мошеници печелят лесни милиони от това!

136

Анонимен

преди 9 години

вижте сега гърците си търсят правата никои не им сменя историята никои не им краде златото заеми помощи от европа от сащ само гюбеци и пак недоволни но това не са българите 500години турско робство са изкарали руснаците са ги освободили ако ни са били руснаците можело е още 10000 години робство да изкарат америка си вика маини ги ве тия робчета 500 години са си стоели заврени като торски бръмбари в земята даи да им хакним още 500години те са световни рекордиори на робства

135

elena gekova

преди 9 години

Аз съм тук в Гърция и имам поглед върху нещата - Ципраз нищо няма да направи само голи обещания , да им опростели целият дълг , да се оправят сами без ТРОЙКАТА и други подобни , без пари нищо не може да направи и ще фалират !

134

nnn

преди 9 години

След като уродливият вариант на капитализма се изчерпа и доведе до масовото обедняване и рязкото спадане на стандарта на живот в цяла Европа, съвсем закономерно ще се възроди лявята вълна и именно това е началото на надеждата за един по -социален и по-справедлив живот!

133

Анонимен

преди 9 години

188,По времето, когато България е османска провинция, нашата етническа територия е онзи район на Европа, в който са били вдигнати най-голям брой въстания.Наистина, почети малко и не се осланяй само на онова, което пишеше в учебниците през социалистическо време.

132

до 188

преди 9 години

Вземи и прочети малко история. Никоя от споменатите от теб не са се освободили сами от турско.

131

жена

преди 9 години

Ама си е и голям чаровник!

130

Анонимен

преди 9 години

гърци,сърби,унгарци това са борбенни народи и просто е смешно да се сравняват с така нареченият български народ с робска душица предните 2 дъражави сами са се освободили от турско робство велик народ са гърците не ми са приятни хора работил съм на такива но не мога да ни призная тяхната борбеност да си отстояват правата велик народ които заслужава възхищение

129

Анонимен

преди 9 години

Този Сириза нищо не може да направи - надут въздух, дано гърците не са толкова глупави масово да се подведът, че наситина ще видят какво е глад. То до едно положение може да шантажират ЕС, ако решат хем да не плащат, хем да си въобразяват, че царски ще заживеят, няма да стане тази. Най-вероятно ако не стане с добро, ЕС така ще ги блокира, че откъм тяхната граница ще е нужна стена, не към турската.....

128

до 180

преди 9 години

Ти явно си чел теорията,че българите произлизат от древна Персия,днещен Иран и това много те кефи.Само не знам защо плюеш срещу българите и защо ги сравняваш с византииците,които пък нямат нищо общо с днешните гърци.А пък ако днешните гърци спрът да плащат дълговете си и излезнат от еврозоната,това ще означава началото на разпада на най-корумпираната и безмислена организация,наречена Европейски съюз.