66

Цветанка

преди 9 години

Американската армия и техните съюзници,в това число вече и български военни,избиха в примерно Ирак за седмица и то невинни деца и цивилни толкова колкото Садам не е избил негови противници за 10год. А в Афганистан си създават марионетки и предатели както навсякъде където са те,а народа на Афганистан не ги ще,и не може да ги понася!?....

65

Анонимен

преди 9 години

71, всъщност са ги подтиквали същите западни държави, пълни с обичливи хора като вас, дето пишете такива коментари. Вземете се образовайте малко! Най-големите изверги по онова време не са били османци, а са били изпратени "в услуга" на империята французи и англичани - от прости войници до командири на цели армии. И ми е много интересно откъде го измисли това за Корана ... 'щото доколкото знам е точно обратното. Прав си, толкова прости хора има в тая държава... чак ме боли като пишете глупости!

64

Джефри Сакс

преди 9 години

Ще запомня тези имена. Толкова информационна, смислена и логично преведена статия н бях чела от години.Браво. Сега остава да го чуят. надявам се ина невъзможното.

63

Анонимен

преди 9 години

А какво ще си ги правите милионите мюсюлмани дето ги заселиxте по вашите земи? Не се и надявайте да ви оставят на спокойствие.

62

,

преди 9 години

Докато има много неща верни то как Сакс е пропуснал т.нар.израел,като център на тероризма.Сега това издание на Сорос е нещо.което да се чете между редовете.Редно е да се отбележи,че ционисткия режим е зад подстрекателството на войните за Велик"Израел"или и това е пропуснато,както и Палестина.Тук въпроса е този:как да се изкуши мюсулманския свят да приеме новите свободии на антиБожия ред и как израел да стане новата империя и тогава края действително е близо.

61

Анонимен

преди 9 години

ислямистите са бич за терористите САЩ И ЕУ БРАВО НА ВСИЧКИ ИСЛЯМИСТИ КОИТО ВОЮВАТ СРЕЩУ ТЕРОРИСТИТЕ САЩ ЕУ

60

Анонимен

преди 9 години

Естествено, по времето на Студената война, Хамерика и нейните кученца, се развилняха с ръжена във въглените и разпалиха такъв адски пожар, който сега същите *** умуват как да го гасят. Африка, Южна Америка са същите жарави, само чакат да лумнат. Всъщност те латиносите и *** вече почнаха да стават значителна част от населението на Хамерика и скоро ще я унищожат отвътре.

59

Анонимен

преди 9 години

То и Близкия Изток да спре да си пъха гагата навсякъде.

58

Шоп

преди 9 години

Няма какво изобщо да се коментират хора, които взривяват църква, заради някаква рисунка, публикувана на другия край на света. Зауахири, Кадиров, Путин, Захарченко са едни и същи елементи.Последният призовава да се убиват пленници и бомбардира жилищни квартали.Всичките са за Гуантанамо.

57

Анонимен

преди 9 години

ЕТО ТОВА Е ИСТИНАТА НО НИКОЙ НЕСМЕЕШЕ ДА Я КАЖЕ НА ГЛАС. Днес Съединените щати поддържат над 20 военни бази в шест страни в региона (Афганистан, Бахрейн, Джибути, Обединените арабски емирства, Оман и Турция) и имат сериозно военно присъствие в много други страни, като например Египет, Кувейт, Катар и Саудитска Арабия. Те са снабдили с оръжия и обучили муджахидините в Афганистан, за да се бият срещу СССР, (и така всъщност са дали началото на предшествениците на Ал Кайда); подклаждали са войната

56

scott

преди 9 години

До Анонименне бе. терористите са пак некви за уважение. били са криминални елементи.... грабежи, обири, убийства и кат им писне - включет и неква каузе. баш кат политици.

55

-

преди 9 години

Ширията е измислен от цру преди 900 години. Мохамед е бил агент на цру

54

Шоп

преди 9 години

Джефри Сакс е ***.Войната в Сирия е подхранена от Русия чрез руското *** Асад.

53

Соте

преди 9 години

Това" 500 години колене" е плод на Комунистическа пропаганда с цел да се надъха войската срещу НАТО-вска Турция ....Дори в 3 месечната обсада на Плевен от руснаците не е убит и един българин от османските войски там.А е вече исторически факт ,че опожаряването на въстаналите градове 1876 е е дело на самите организатори за да няма къде да се върне народа.Американците за 2 века изтриха месното население на цял континент ,ако османците искаха това мислим можеха за 5 века....

52

****

преди 9 години

Това е много хубава идея,но и тези които са дошли от близкият изток,се върнат там,само тогава може да настъпи траен мир,и тогава тези различия в религиите ще отпаднат.

51

Анонимен

преди 9 години

Запада ще спре да се занимава с ислямистите, когато се махнат всички от нормалните страни и си отидат в пустината..и ест им източим всичкия петролл..после няма да ни трябват и за тоалетна хартия!

50

Анонимен

преди 9 години

SAMO VELIKA RUSIA MOGE DA PREBORI SVETOVNIAT TERORIZAM

49

баи Ганю

преди 9 години

САЩ и запъдните европеиски държави никога няма да спрат с воините,намесите,провокациите и тн.Анализа на проф.Джефри Сакс е много точен и верен.По статията плюят тези които са млади и не образовани ,неосведомените и под влиянието на западната пропаганда които не могат да отсеят зърното от плявата и заслепени от за пъдният начин на живо.Агресията и вмешателството на запада никога няма да спре.Ако спрат с тях е свършено и охолството им ще свърши. А глутницата не отстъпва лесно жертвата си нали?

48

Анонимен

преди 9 години

MNOGO MOLQ ???? USA SI TARSQT PRICHINI ZA VOINI, A ISLQMA IM E LUBIMATA ! MUSULMANITE OBACHE SI PRAVQT ATENTATI V CHASTNO MERIPRIQTIE ???? KOGA XRISTIANITE SA OTISHLI PRI ARABITE I SA VZRIVILI MOL ? V BIBLIATA NI NE PISHE CHE NIE TRQBVA DA UBIVAME XORATA OT RAZLICHNI VERI ! KORANA E EDNA PRESTAPNA KNIGA, KOQTO VODI ISLQMA PO PATQ NA DIAVOLA ! ALAX NIKOGA NE BI PRIZOVAVAL KAM UBIISTVA ! CHOVESHKIQT GIVOT E NEPRIKOSNOVEN ! PRIZOVAVAM ISLQMA, TARSETE DIREKTNO XORA, NE UBIVAITE KOITO I DA E ????

47

Андрюха

преди 9 години

Итози ли е *** ? Казаха ли ви истината *** гнусни ?