40

Герчо с тамбурата

преди 9 години

Какво да ти доказват първановци?Те много отдавна са го доказали, че тям не им трябва Партията,а чрез нея да се докопат до власт. Да ти ги изброя; 1(Клетвата на Първанов на прага на президентството,че,,с БСП до тука,,. 2(Когато с Добрев предаде мандата на БСП в в ръцете на СДС в лицето на Зъбаля Петър Стоянов. 3( Най- тежко е предателство е сегашното му коалиране с Борисов и даде власта отново на злокобната необуржоазна класа да довърши България. И ти Миков, имаш грях за това дето става Виж

39

АМЕРИКАНЕЦО

преди 9 години

Кой беше този с голямата глава от снимката? На пропаднал комунистически влах-алкохолик прилича!

38

присмехулник

преди 9 години

какъв е тоя измислен спор бе нитоабв са леви нито бсп са леви гоцето като лидер на бсп и като президент формира краино дясна партия на подмянатакражбите и лъгондренето ама хората нещо взеха да се усещат

37

акуд

преди 9 години

миков го е обзела ръга по бившия си любовник дпс . от далече се виждат мераците на миков да се лови за палците

36

Некой

преди 9 години

А БСП кога ще докаже, че лява? Справка - плоският данък(мярка на крайнодясното)

35

кали

преди 9 години

Защо се е получило всичко това !!! Сеири , панаири , селски работи !!! Аз не мога да преглътна това че ДПС не е подрепила българската партия !!! Не мога да простя че са обидили българите ни !!! Как да простя !!! Не мога да го направя българи !!!

34

Анонимен

преди 9 години

Нито левите са леви,нито десните десни!Или както е казал бащицата Махно: Бий червените докато побелеят и белите,докато почервенеят!

33

РБ

преди 9 години

Всичко се разми между ляво и дясно!Командва царица-парица!

32

Анонимен

преди 9 години

БСП и ДПС са партийте които са управлявали най-много по време на т.нар. преход, с изключение на два пъти, първия път когато подариха мандат на Костов, с уговорката да не пипа престъпниците в периода 1990-1997 (както се и случи), и вторият е когато докараха Царя, за да разкарат Костов. Изключваме Бойко, и остават само управления на БСП-ДПС - къде директни, къде чрез марионетни, служебни правителства.

31

Анонимен

преди 9 години

До РБ......Повечето са рубладжий

30

Анонимен

преди 9 години

Никога ДПС и БСП,това са партийте управлявали най много България и ето го резултата

29

vesko02

преди 9 години

До NACO Така е ,кучета и котки може,прасета не може.

28

Делфи 2015

преди 9 години

Г-н Михов,просто подкрепете неизпълнената идея на Първанов,да се почете паметта на НиколайДобрев,защото нестандартните държавници са кът при вас където всички почти предпочитат да грешат с мнозинството отколкото да е всеки интелигентен сам, защото до докато Едгар Хувър прочиства ФБР с президентска заповед май 1924 г. БКП или готви атентати след едно въстание или призовава постоянно за стягане на редиците но оредява

27

РБ

преди 9 години

Има ли комунисти в България,или всичко живо мина на долари и евро?

26

NACO

преди 9 години

С ДПС може ,а с АБВ НЕ може! Защо г-н Миков?

25

Анонимен

преди 9 години

Ако се гушнете с "АБВ"-ренегатите,окончателно ще унищожите БСП-после и Бог няма да ви помогне!?

24

ЩО БЕ МИШО..

преди 9 години

НА ВАС В БСП-то , КОЕ ВИ Е "ЛЯВОТО" ..??!!МИЛИОНИТЕ НА ГЕРГОВ ИЛИ....МИЛИАРДИТЕ НА ЕНЕРГИЙНАТА МАФИЯ ОТ ПОЗИТАНО..??!!! ТОВА ЛИ Е "АВТЕНТИЧНОТО ЛЯВО "----НА бсп/БКП??!!!КАЖИ СИ МИШО ...НЕ СЕ СТЕСНЯВАЙ!!!

23

все още българин

преди 9 години

Неможе един човек да бъде избран два мандата от БСП и да я напуснеш по най долния начин и сега да искаш обединение на избори.Всеки си има свой политически път и се видя на яве какво остана от СДС.Сега идва ред и на Герб и всичко в тази страна ще си дойде наред.Ще дойде времето на крайно леви и крайно десни и тогава му мисли българино.

22

ИСТ

преди 9 години

Монсанто, успокой се. Днешните десни са бившите леви. Делят се на леви и десни, според джоба в който слагат комисионните.

21

Анонимен

преди 9 години

Орешарски: Няма леви, няма десни !