20

Loli

преди 9 години

ja vij ti kak za 20 ubiti ot celia svyat se sabraha v France na manifestacia i marchiruvaha drujno otkrito i mirno protiv teroristite?!a kak si krotuvat tiho i mirno u doma, ne vijdat i ne chuvat za Ukraina!ili si patuvat nasam natam s eftinite benzini ot iznasilenia iztok!

19

ognyanz

преди 9 години

Стана много очевидна практиката на САЩ да подкупват нашите външни министри, а след мандата им да ги урежват със службица в ООН. И покойния вече Стоян Ганев мина по този път, и Николай Младенов, не се съмнявам, че и сегашния външен министър Митов ще ги последва. А продажници и сред останалите политици не липсват - Петър Стоянов го уредиха да прочете някоя ликция в американски университет, субсидиран от правителството на САЩ, и т.н. Ако ги питаш, всички работят "на полза роду", продажници.

18

Анонимен

преди 9 години

Наште я си трайте и без това сме една плюнка чак мнение давате...

17

СОРОСОИД МИТОВ

преди 9 години

ли е загрижен. Да бе. Той е загрижен само по жъпроса дали инего ще го уредят американците с топло местенце след мандата както уредиха онова ренде НИКОЛАЙ МЛАДЕНОВ в ООН с 30 000$ месечно

16

морски

преди 9 години

След като опълченците минаха в настъпление и киевските укропи започнаха да търпят тежки загуби,нашите умни политици се сетиха че в Украйна загиват хора.Продажни,двулични български политици.Слава на Русия!

15

Асен Агов

преди 9 години

Министър Дениъл Митоуфф е силно загрижен за националната сигурност на ЮЕСЕЙ.

14

мунчо

преди 9 години

то в интерес на истината напоследък всичките външни министри са с меки китки,няма ляво няма дясно всичките едни такива нежнички, напудрени,говорят с недомлъвки,кършат ръце абечак да те е страм да го гледаш и откъде се пръкват такива,аз за прима балерини никога не съм гласувал

13

лошо

преди 9 години

Положението в Русия очевидно става все по-тежко. На Путин му трябват извинения пред народа. Засега случаят с Украйна работи. Но дори да победят след като я разсипаха вече няма какво да вземат. Печелившите предприятия бяха демонтирани отдавна, а това което е останало остарява морално и физически. На Путин му трябва продължителен тлеещ конфликт.

12

Анонимен

преди 9 години

като са толкова загрижени , да отидат доброволци на страната на хунтата от Киев , да ги предвожда тоя министър с меките китки , може да му излезе късмета

11

Анонимен

преди 9 години

A ZASHTO VATRESHNO MINISTERSTVO NE ZAIAVI OPASNOSTA OT ZIGANSKATA NAPAST PO MALKITE GRADOVE I SELA.

10

мирен

преди 9 години

къде се бъркаме,като нямаме никакво разузнаване,ами ако дадат на нашите роми по един калашник и при нас ще стане същото.но не сме на дневен ред има време и това ще стане след катосме такива разрушители на построеното с труда на много поколения,жалко,. а бяхме горди БЪЛГАРИ.

9

Анонимен

преди 9 години

za6to gospodin amerika ne atakuva rusiq kakto irak

8

Анонимен

преди 9 години

Абе като чета новините, убитите в БГ не са по малко от в Украйна

7

Циганин

преди 9 години

хм,преди 2 дена тези от МВнР не изразиха такваз загриженост за убитите в Донбас-заспали ли бяха на работните си места или имат двоен аршин ?сИТУАИЯТА В уКРАЙНА СЕ НАЕЛЕКТРИЗАРА и става опасно за света -защото и двете страни няма да отстъпят -а Украйна е близко и до нас и нас ни намесват в игрите си американците срещу Русия . Лоша работа е войната -невинни жертив взима и от двтете страни .

6

1234567890

преди 9 години

Онзи ден Поросенко и Яйцеглавия отказаха мирното разрешаване на конфликта те са виновни за тези кръвопролития , драги ми външен министре / американска долна подлого/

5

доброжелател

преди 9 години

Еййй,избиха са бе!!!Ужким братски народи а пък се изядоха!!!

4

Анонимен

преди 9 години

и това нашето ако е министерство аз се неща / цяла година близахме задниците на сащ и хвърляхме помия срещу народа които ни е дал правото да имаме държава и да се наричаме българи, жириновски правилно каза че българския президент не познава българската история или е пропуснал часовете в училище , силно се надявам на нашите управляващи да им доиде акъла в главите а не да продават страната си / сигурно Ботев и Левски се обръщат в гробовете си като виждат каква *** управлява България

3

Анонимен

преди 9 години

Продавате се на САЩ, а сега "изразяват загриженост". Тия гадни номера от Запада ли ги научиxте?

2

непукист

преди 9 години

И кога стигнаха до това умопомрачително заключение ?Когато шоколададжията твърдеше ,че ще си върнат целия Донбас или сега когато опълченците преминават в настъпление и става ясно ,че Потрошенко си е правил сметката без кръчмаря.

1

LE4

преди 9 години

Що не изразиха загриженост,когато украинското правителство нареди настъпление и когато украинската армия избиваше хората по спирките.Чак сега се загрижиха,когато хунтата яде пердах по всички направления.