6

...

преди 9 години

Според мен на определена възраст трябва да ти отнемат книжката. Примерно след като се пенсионираш край с шофирането... 69 годишен... Преди няколко дни в САЩ 90 и кусур годишен му се схванал кракът и катастрофирал в автомивка :X Друг е въпроса защо е тази снимка, но вече сме свикнали с журналистите и снимковия материал, не ми прави толкова впечатление вече :) Дано е добре жената и роди нормално когато му дойде времето :)

5

Кьормосун ПОД СНИМКА

преди 9 години

До Кьормосун ГЕОГРАФИЯТемата "НЕЗНАНИЕТО", както предимствата и недостатъците от самото незнание относно развитието на света, е изключително дълбока и обширна тема.Лично аз мисля,че по-важно е словото и как е списана дадена статия. Разбира се,че винаги може да се намери по-достоверна снимка за всеки конкретен случай! Това е професионализъм! А поради липса на такава,би могло въобще да не се слага каква да е. Най-малкото,за да няма разсъждения от типа "кое село в кой район на България се намира.

4

Анонимен

преди 9 години

Дано всичко да е на ред с майката и бебето!А джигита сте си получи заслуженото от Бог, щото от "правораздавателните" органи едва ли ...!

3

Кьормосун ПОД СНИМКА

преди 9 години

До другия Кьормосун"Снимка: архив, Булфото"Може да си кьорав, ама се опитваш да разсъждаваш.

2

Анонимен

преди 9 години

*** с Ауди А8.

1

Андрешко

преди 9 години

Така ще е във великия Бълхаристан докато на някой не му хрумне да ги забрани афтономобилите на балканоидните постомствени каруцари!