21

pepipetko

преди 8 години

Калфин,пенсионерите сме по-умни,отколкото си мислите!Увеличавате пенсиите с 2,5% и ни замазвате очите!в същото време не стига,че увеличавате мин.пенсии с повече%,но и с тези 40лв.им ги увеличаеате с още към 2% повече! Ами то си е далавера-имаш фирма,осигуряваш се не върху действителните доходи,а на мин.,останалото си влагаш в нещо за старини.Или си от т.н.изселници,имаш висока пенсия там,а тук си на мин.пенсия заради малък стаж,която също расте повече!Пенсиите изостанаха от заплатите в пъти!СРАМ

20

Анонимен

преди 9 години

Най-справедливо ще е партийни функционери, да нямат право на пенсия!

19

Мълчи се като гъз

преди 9 години

Докато се крият реалните цифри значи ни лъжат. Главният проблем са силовите пенсионери и дехуманизираните от ДПС. От 4 месеца дрънкат за ЧФ, където отиват максимум 5% от ДОО. Що не се каже колко МВР и МО чепика се осигуряват в ЧФ за втора пенсия. Дотацията от 53% не покрива загубите за член 69%/ МВР+МО/.

18

11

преди 9 години

Безработните младежи ще имат работни места, когато ги освободят отдавна навършилите години за пенсия. Те са толкова много и законът насърчава да работят до безкрай. Незаменими хора няма!На практика те получават пенсия и заплата,т. е. източват държавата, а младежите са принудени да си търсят късмета извън страната, което води до сериозни демографски проблеми. Бабите получават доходи от две места, но за съжаление не могат и да раждат.

17

Анонимен

преди 9 години

има страни, където на ефективната пенсионна възраст е под 61 година. В Хърватия, Чехия, Италия, Франция и Малта са се средната етап пенсиониране преди навършване 61, но след 60-та годишнина.В Унгария беше средностатистическия гражданин пенсионират на 59.3 години на възраст, и в Словакия е ефективна пенсионна възраст 58,8 години, преди три години

16

Анонимен

преди 9 години

Да се върнем към 2009 г., също е Холандия, Швейцария, Норвегия и Великобритания с високо съдържание на тази пенсия отгоре с ефективна пенсионна възраст между 63 и 63 години и половина. В Германия, пенсионната възраст е 62,2 години и 62,3 години в Испания.

15

Анонимен

преди 9 години

Толкова години съм работил и какво получавам нищожна 187лв.Проклиням Ви

14

Анонимен

преди 9 години

PENSII TRIABVAT ZA ROMITE,ZA BALGARITE NE

13

!?

преди 9 години

Ако има Закон за Лустрация - този на снимката ще е аут!

12

Анонимен

преди 9 години

агента Калфата - пудела на агента гоце - седефа!

11

Анонимен

преди 9 години

Калпавия Калфин въобще не е за политик....Всички дс,кгб-ари вън от политиката!

10

турчин

преди 9 години

Окрадоха парите на хората и сега говорят за реформи. Пълен провал. Всеки трябва да има лична партида и на 65 год.възраст се възстановява на човека или на наследниците му. Какво толкова сложно има в това.

9

Анонимен

преди 9 години

и тези обещания приличат на телефонен указател.НИЩО НЯМА ДА НАПРАВИТЕ.

8

АНОНИМЕН

преди 9 години

УВЕЛИЧАВАНЕТО НА ВЪЗРАСТОВАТА ГРАНИЦА ЗА ПЕНСИОНИРАНЕ МАЙ БЯХА ЗАВЕТИТЕ НА ЦОЛА ДРАГОЙЧЕВА. ЗНАЕТЕ ТЯ НА КАКВА ВЪЗРАСТ СЕ ПЕНСИОНИРА.Е... ТАКА Е.

7

666 СОЛ ИНВИКТУС

преди 9 години

Програмата на БОРСОВ ще доведе до увеличаване на пътникопотока през ТЕРМИНАЛ 2Борисов и компания отлично знаят, че най големият инвеститор в България са БЪЛГАРИТЕ РАБОТЕЩИ В ЧУЖБИНА!ЗАТОВА И ПРОГРАМАТА ИМ Е НАСОЧЕНА В ТАЗИ ПОСОКА - към стригане до кожа на българина!

6

vas

преди 9 години

Понеже всички искат да се увеличи възрастта за пенсиониране, да се увеличат пенсионните вноски, защото част от парите за пенсии се вземат от държавния бюджет, да попитам: Защо никой не казва колко са парите за социални плащания социални помощи, детски, майчински, за трайно безработни /тоест никога не работили/ и откъде държавата взема тия средства? Не е ли дискриминация спрямо работещите да се взема само от тях за сметка на не работещите?

5

Анонимен

преди 9 години

71 за ж и 69 за м-да ама направете статистика и за трета категория колко е продължителността на живота!Те това е ИСТИНАТА!

4

до Майката Ситрака

преди 9 години

71 за жените и 69 за мъжете!

3

Анонимен

преди 9 години

Положението е ясно - ГЕРБ искат да ни направят да работим до гроб.

2

60 годишен

преди 9 години

Ще, Ще, Ще..... Особено, като става дума за за различни видове обучения. Наливане на пари в бездънна яма, или в джобовете на сои хора. Накрая пак си безработен.Когато това нещо стане тук няма да са останали хора.