30

Анонимен

преди 2 години

интернет просто че умре

29

до Burg

преди 9 години

1984 е книга и не е лошо да я прочетеш.

28

Zagrijen

преди 9 години

Тоя дал интервю като за дейлито.... Смех

27

Анонимен

преди 9 години

Този все едно каза, че електричеството ще "изчезне", защото ще е навсякъде.Не виждам сега като е навсякъде да е изчезнало.

26

martony

преди 9 години

Естествено, че ще изчезне. Всеки който ползва таблет и смартфон знае за какво става въпрос. Браузването при тези устройства бива измествано от приложенията всекидневно. Все по малко се налага да влизате в сайтове. Приложенията са добре систематизирани и идеално подредени за размера на екрана. Интернета няма да изчезне, ще се адаптира!

25

Анонимен

преди 9 години

"Ще отговоря много просто, че интернет ще изчезне, заявява Шмид, цитиран от Daily Mail.Ще има толкова много IP адреси..., толкова много устройства, сензори, неща, които носите, с които взаимодействате, че дори няма да го усещате, обяснява той..."Първо интернета, а един ден ... и ние - и без това ще има толкова много неща, че нашето присъствие ще става все по-незабележимо. ;)

24

Следен

преди 9 години

До 31 и 32 - слижете си лепенка на камерите тогава :) черно тиксо - викат му изолирбанд върши работа, ако нямаш ела да ти дам една ролка! Ако искаш и лак за нокти ще ти предложа за по-постоянен ефект - върши същата работа :)

23

ЧянЗимън

преди 9 години

"всяко едно работно място в тех. свят, създава 7 извън него. " Създава нанайци. След 20 години като се роботизира всичко първата държава, която ще има проблем с безработицата е Китай

22

До 26

преди 9 години

Грешка, нашите служби не могат да проследят дори и трамвай

21

Анонимен

преди 9 години

добре дошли в матрицата

20

Кой? Аз ли?

преди 9 години

Прав е човека, ще изчезне Интернет. Ама когато хората развият телепатия.

19

Burg

преди 9 години

Единственият инструмент за изследване на бъдещето е научната фантастика. 1984 беше отдавна. Sorry.

18

ШибиРиби

преди 9 години

А бе какъв интернет ви гони, я да бръкна аз в дупето на кокошчицата за яйчице, за пръдна на воля в гората, да се изпикая в белия сняг и тем подобни оргазми. Те ми предсказват за бъдещето на интернет, няма такава приказка.

17

Чикист

преди 9 години

Не мога да разбера тая параноя за следене,все едно 100 малолетни *** имате или три тона кока чакате ,никой не го интересува за онаниските ви наклонности...А истинските *** с нет не се занимават или го правят чрез други канали.

16

Анонимен

преди 9 години

ИНТЕРНЕТА Е ИЗМИСЛЕН ОТ АМЕРИКАНЦИ И НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ УНИЩОЖЕН ОТ ЕВРЕИ.

15

Анонимен

преди 9 години

До анти-шмидАми човекът казва същото де, чети по-внимателно!

14

darcas

преди 9 години

Скоро всички ще сме толкова овързани с тая мрежа, и толкова лесни за следене, анализиране и манипулиране, че накрая 1984 просто ще ни се стори приказка.

13

фантАстико

преди 9 години

Всъщност това отдавна го има в научно-фантастичните романи. Излиза, че фантастиката изпреварва науката. Това не е новост, де...

12

Анонимен

преди 9 години

Под "изчезне" човека има предвид, че няма да се забелязва. Всички и всичко ще е постоянно свързано в мрежата. HoloLens (на Microsoft) и Oculus Rift-a (вече на Facebook) ще променят всичко.

11

Анонимен

преди 9 години

*** вече са с чипове.. Действията ми им са странни сами си копаят гроба ..