23

ПОТЕН КОН

преди 9 години

ОБИЧАМ ДА ПЪЛНЯ ЕМОЦИИТЕ СИ В НЕЯ,А НАЙ-ВЕЧЕ В МАРСИАНСКАТА И ПАДИНА.

22

Анонимен

преди 9 години

Не Черна Пантера!!!

21

Анонимен

преди 9 години

Нали Нео!? Добрия и****ч не е добър разказвач.Добрите мъже любовници не си разказват креватните приключения, защото знаят, колко са добри.И какви са любовници.

20

===

преди 9 години

35, години и семейно положение? Питам, за да знам къде трябва да те позиционирам: на барбекюто, тигана, тенджерата под налягане, фурната, в камината, в нестинарски огън, във вулкан, в ада или накратко написано ---ставаш ли за ядене?

19

Грозен

преди 9 години

До 30 ===Аз съм грозен, искаш ли да ме пробваш? :)

18

Богомолката Фани

преди 9 години

Вече четирима партньора изядох. Дали съм звяр, преценете сами.

17

===

преди 9 години

Да й предложа на твойтъ обезмаслител?

16

===

преди 9 години

!!! 28 "мазно слепнали се!"....ъъъъ, от какво са мазно...слепнали се бре?!! Аааа, стана много гнусно вече....

15

===

преди 9 години

28р уааааау! ко ме натрави ти бе?! мда....може би понеже съм по-раздвижена и мога да премахна космите навсякъде...ама някой не могат явно. уууу, и това го възбуждало!? Всякакви хора има явно...

14

===

преди 9 години

Сексненаситнико, 23, грозен ли си? Търся грозни мъже. Само те могат да видят какво има вътре в мен, за да го извадят в една прекрасна смесица от емоции. Ако си хубав, няма проблем, ще си сложим маски и ще се откриваме само с очи и тела. Не ме интересува лицето на никой. Както никога не съм се интересувала от това как изглежда лицето ми. Даже напротив. Правя се грозна нарочно. Само така откриваш красивото.

13

лазар михаилов

преди 9 години

със сигурност не съм звяр в леглото защото зверовете се чифтосват по инстинкт а аз се мисля за човек все пак...при хората пеобладават чувствата а при зверовете само и единствено нагона за размножение;)

12

най вече това ме поб

преди 9 години

...*** и рунтави косми, мазно слепнали се по ивицата и, точно там - на съкровеното и местенце, сфинктерчето и, което тя така ревниво пазеше от посегателства...

11

волгоградския

преди 9 години

Не звяр а Дзвер

10

Анонимен

преди 9 години

До ???Тава е целта на статията да отидеш в другия техен сайт и да го прочетеш.И никъде не пише че Михаела е автор, а че по публикацията работит.е публикувала е статията на сайта т.е чисто технически е добали стеаница на сайта с текст.взет от другия им сайт. Не се твърди че е автор.Целта на глупавите статии е да отидете да четете другия сайт.Иначе забавни са коментарите в този сайт.Нищо повече

9

Анонимен

преди 9 години

Хубаво е да сте звяр в леглото но по-хубаво е да не се будите до звяр(не визирам в леглото).Поддържайте се, спортувайте, намалете килограмите(увеличавало желанието за секс пак според статии). Правете секс сякаш го правите с чужд/а.

8

Анонимен

преди 9 години

Звяр....бях като войник и студент. Сега кротко преживавам със спомените които поради деменцията избледняват. А после като изчезнат ще стана моралист.

7

хуя мора хуя нант

преди 9 години

Бързо тичайте да правите трафик на Жената!!!! СЕГА!

6

Анонимен

преди 9 години

Всички ще горите със син пламък, нещастници!

5

Е. Бачев

преди 9 години

Ако ме одере със зъбите по Q-ра, не само ще се изпъна като струна, но и ще замуча като камертон "Ллллааааа..."

4

Педро Де Арканжио

преди 9 години

Бех, Бех, сега просто си карам кефа.