143

БАГАИН

преди 9 години

Какви глупости . Не национализма е виновен ... не той е довел до войни и смърт в Европа , а империализмът - чиито НАЙ-ГОЛЯМ ВРАГ Е НАЦИОНАЛИЗМЪТ И НАЦИОНАЛНОТО САМОСЪЗНАНЕ НА НАРОДИТЕ - ЖЕРТВИ . За да изградиш империя и за да я затвърдиш - трябва да унищожиш националното самосъзнание на народите , за да ги асимилираш културно - ЗАВИНАГИ ! Виждам генетичен *** . 99% от масата ... чувствам се избран

142

Shark

преди 9 години

До 157.Напротив, ти си този който не е българин, а продажно американско мекотело. И много добре знам за какво са се боили моите деди, и това не е тази България в която живеем сега. Не аз, а ти си срам за дедите си, защото сигурно и някой от твоите се е борил, но не за тази България - зависима, подчинена, разорена и разграбена от шайка престъпници, които ти защитаваш. Аз може да съм плевел, но плевелите растат на местото си и са силни, а ти си мекотело, което вълните разнасят накъдето си искат!!!

141

Дълес

преди 9 години

До Shark--150;Ати знаеш ли как е наложен комунизма в Б--я от най --изостаналата азиатска държава начело с КАВКАЗЕЦ

140

Дълес

преди 9 години

До 42--147;Защо се възмущаваш нали *** сте ИНТЕРНАЦИОНАЛИСТИ. Нали по снимки и картинки се рисувахте прегърнати; Бели,Черни и Жълти. Нали в СССР все прегърнати се рисуваха, а при първа възможност се откачиха кто *** от х...

139

Дълес

преди 9 години

До Анонимен--160;СССР затовали се разпадна? Винаги е бил Фашистка структура .Сега също ,Но няма страшно Той Фашизма е по добър от комунизма.И Турското владичество е било по--добро от комунизма.

138

Анонимен

преди 9 години

Вие не се интересувате как тук монополи, българи крадат и разпродават на безценица, а тръгнали от доктрини да се интересуват.

137

dp

преди 9 години

160, за какво разпадане мечтаеш бе. Че има несправедливост колкото щеш има, но в днешното цивилизовано общество тя е в историческия си минимум.Да, проблем е, че малък процент имат много. Решим проблем - въпрос на време.Трябва просто да премахнем възможността капитал/влияние да се предава по наследство.Който може при равен с другите старт да направи повече нека го прави, *всички* ще спечелят от това.Просто трябва да се сложи нисък таван - да кажем, $100к - на наследяемото.

136

Анонимен

преди 9 години

Това е началото на новата епоха.Следващата криза ще бъде криза на социалната система.Тази социална система която привлича като магнит всички *** и ***.Ще отпаднат пенсии,помощи за безработни,детски с една дума грижи се сам.Така Япония беше дълги години.Японците работиха и много спестяваха.Тогава държ направи този бум и е велика сила.Дали *** ще изтрие това не зная но това ни чака.В книгата Часът на бика от писателя фантаст Иван Ефремов е опсан този свят към който сме се устремил

135

Истината е.......

преди 9 години

Възраждането на национализма е защитната реакция на народите,против безумната политика на либералите,целяща полуграмотна и сляпа гласуваща маса---не народ,а маса......Като чета някои от коментарите тук,се вижда,че донякъде са успяли....Безумието на тази политика,ясно се очертава в лицето на Брюксел и Вашингтон.Затова в последно време,рязко се развива национализма,който граничи с ненавист към Е.С. и САЩ-главните носители на псевдо ценности.

134

Анонимен

преди 9 години

До SharkТи не си българин. Жалко за твоите родители и деди. Сигурно някой от тях дори е дал живота си за това което не заслужаваш и за секунда. Ти си плевел.

133

Shark

преди 9 години

До dp, Ха, за моя вид е неразбираемо, а за твоя е много разбираемо, личи си. На мен казваш, ми са виновни американците, а на теб все руснаците, значи за мене неразбираемо а за тебе е, така ли!! Да ти имам логиката, ама тя е неразбираема за твоя вид.Така че ти е простено.И много ми е чудно какви точно невиждани неща правиш като работиш, уж, за бъдещето на общото човечество. Айде разясни като си от по-висш вид. Според мен се дупиш то на запад, те на югоизток,за да не се сърди някой от шефовете ти

132

Анонимен

преди 9 години

Еврочиновниците в съдействие с неолибералните си колеги отвъд океана направиха всичко възможно да смачкат националното чувство на европейските народи, да ги превърнат в една хомогенна безжизнена и послушна маса.

131

dp

преди 9 години

Shark, знам, че за вида ти е неразбираемо как някой може да съществува без да е нечий слуга.Ако не са американците марсианците ще са ти виновни задето не ставаш за нещо повече.Като помните историята си какво сте направили освен да предложите жените си на рускитеокупатори, я поне се скрийте надълбоко бе, жалки страхливци.Свестните хора в БГ знаят историята си и РАБОТЯТ за бъдещето - което е общо за човечеството, в крайна сметка и такива като вас ще живеят по-добре.

130

Shark

преди 9 години

До dp. Не, думата "безродник" характеризира всички американски дупедавци като тебе, които си въобразяват че като ходят из Европа-та свободно имат някаква свобода. И не слагай всички хора в БГ под този знаменател, ние не сме *** и за разлика от вашата продажна клика помним историята си, и ще я помним! А ти слагай феса и се надупвай, и бъди свободен!!!

129

dp

преди 9 години

147 - тая дума "безродник" са ти я спуснали пак по линия на рускоазиатската пропаганда.Началниците ти не си дават сметка, че за пракически всички хора в БГ - освен за малцината руски слуги - да са "***" е хиляди пъти за предпочитане пред това да са в каквато и да е роднинска връзка с такива като тебе, продали свободата си и готови да продадат тая на другите за едното ядене.

128

Shark

преди 9 години

Няма начин да не се стигне до възраждане на национализма. Европа не си научи урока от 30-те години на ХХ век, затова е обречена да го повтори. Прекалената толерантност води точно до това, а евроатлантическите глупости скоро ще се сринат. Ами представете си че в дома ви идва някой на гости и в един момент той започва да налага неговите правила и се опитва да ви принуждава да живеете според тях. Какво ще направите? А, отговорихте ли си?? Е ми това е решението за Европа???

127

Аслан

преди 9 години

Прословутите евроатлантически ценности и пропагандираната от тях невъзможна интеграция на хора, които ОТКАЗВАТ да се интегрират, защото това противоречи на същността им! Следователно предстоят войни, локални и безжалостни. Войни за оцеляване, в които ще победят онези без глупавите евроатлантически ценности!

126

Анонимен

преди 9 години

За съжаление,хората в Европа са превърнати в цифри,само че, зад всеки един номер се крие човешки живот.Промяна!

125

42

преди 9 години

ДО 146А ТИ СИ ЯВНО БЕЗРОДНИК И ВРАГ НА НАЦИОНАЛНИТЕ СИ КОРЕНИ. МНОГО ЖАЛКО, ЩОМ ТИ ДОСТАВЯ УДОВОЛСТВИЕ ВСИЧКИ ЕВРОПЕЙЦИ ДА БЪДАТ ПРЕВЪРНАТИ В ЕДИННА МАСА ОТ *** БЕЗ НАЦИОНАЛНА ПРИНАДЛЕЖНОСТ. ИЛИ СИ МАЗОХИСТ ИЛИ СИ ПЪЛЕН НИХИЛИСТ.

124

dp

преди 9 години

Над 90% от постовете под новините - и тук, и в дир бг - са видимо от руски слуги - кои за едното мизерно плащане (повечето), кои самодейни.Толкова простотии на куп - кого се надяват да излъжат и те не знаят ама нали за еднитекебапчета днес ще им дадат, що да не продадат близките си.Реалността е, че Европа никога не е била обединена до степен сравнима с днешната.И тенденцията е очевидна, в крайна сметка ще е една държава.Враговете на цивилизацията се пенят и вият, много важно.