12

до 14

преди 9 години

Е, не така с лошо, това е обида за Мерилин Менсън, много по-красив е.

11

анонимен

преди 9 години

Звездите от това живеят от народната любов или от скандалите ,които предизвикват,това ги кара да се чувстват значими или някак си обичани.За мен звезди,като Черната Златка и нейните производни са си просто едни черни дупки в пространството,които поглъщат светлината на истинските звезди.Тези хора се хранят на принципа на вампира ,изсмукват енергията на опростели хора,които си нямат хал-хабер от звезди и т.н.За жалост в България са много.Пример за това е чалгата.

10

Анонимен

преди 9 години

тая като говори все едно кон цвили....

9

Анонимен

преди 9 години

Защо не пишете за натовската база във Варна, за военните действия в Укрйна?.............като не искаш натовски бази - ще има руски бази само че пияния мужик няма да те пита какво искаш, ... а директно ще ти вземе апартамента колата, жената ... а и тебе самия ще уважи ако му хареса. Питай хората в Донбас.

8

Стоян

преди 9 години

Как може да се срещнем , готов съм на всякъкви оферти и съм твои фен.

7

Хас ям

преди 9 години

Нямам думи ,с които да опиша отношението си към това ,което виждам и чета.

6

Стар

преди 9 години

Писна ми от разни черни и бели чалга к...и с които ни занимават разни сайтове и вестници.Тези *** *** не заслужават такова внимание!

5

Анонимен

преди 9 години

До zeusДреме ми за разни Златки и подобни на нея "звезди". Защо не пишете за натовската база във Варна, за военните действия в Укрйна? Чичко Сорос не дава ли?-------Написано е бе ***, ти само една статия ли отваряш ?А между другото къде е Бялата Златка ?

4

Ааааа

преди 9 години

Моля Ви,не занимавайте народа с черни,оранжеви и руси Златки!!Тези жени не заслужават грам респект.

3

кокарджа

преди 9 години

добре започнахте с Мадона и Майк Тайсън но за какъв дявол ви трябваше да обръщате внимание на Златето...това момиче ми действа някак затормозяващо,отрицателно ,все едно се едно ме замеряте с гнили домати...не само ,че е *** и грозна но е и нагла

2

Селинджър

преди 9 години

Ко туй дзвер бе? Едно време по село тия *** пуцахме де го зърнеш....

1

zeus

преди 9 години

Дреме ми за разни Златки и подобни на нея "звезди". Защо не пишете за натовската база във Варна, за военните действия в Укрйна? Чичко Сорос не дава ли?