36

ранчо

преди 9 години

До 41 не сте прави за КТБ. Одит не е правен от 2012. Повечето държавни фирми държаха там парите си вкл. и министерства общини. Далаверата започна още през 2012. Един милиард се даде на ***. Защо не постъпиха така и с КТБ. Игрите са политически и финансови -безлимитни карти и кредити.

35

кали

преди 9 години

Що за политика е това ??? Дълове ,заеми , задължения !!! Къде ще му излезе краят !!!

34

Мишето

преди 9 години

Мише за теб перспективата е да отвориш едно кръчме в гр.Кула и некоя фолк фурия да ти танцува на масата,а ти да си пиеш доволно ракийката ,спомняйки си за партията наша и обвит в алкохолни пари да мечтаеш за възстановяването на чл.1 от конституцията

33

Анонимен

преди 9 години

Заемите се взеха заради КТБ, а КТБ е вършила злоупотребите по времето на Орешарски.

32

бг

преди 9 години

Всеки политик се крие,без да го търсят!

31

чавдарче

преди 9 години

Другарю Миков,ние още ядем ла*ната които ни оставихте с ДПС и Атака.Максимално се постарахте да спрете колелото,защото нямате сметка то да се върти бързо.

30

бай Вълчо от Хисаря

преди 9 години

Това плешиво теме още не е изтрезняло от Коледа.Спри се бре Мишо, стига си празнодумствал.Кога бе комсомолец пиеше кока -кола, стана бос на БКП-то във Видин и пропи уиски.То аз си пия хисарско мерло , ама ти и като пияч си слаб.

29

къркач

преди 9 години

Ооо аверче пак ли си вързал кънките?Ай наздраве от компанията.

28

дедо ПИЧ

преди 9 години

Айде да си говорим глупости?!Щом го дават по ТВ на 15-ти даже имаше и среща с КЕРИ това криене ли е?Има и такива дето се крият разбира се.Станишев,Доган,Дудуков .........

27

Анонимен

преди 9 години

СТАНИШЕВ И БСП ОБЕЩАХА 250 ХИЛЯДИ РАБОТНИ МЕСТА, СДС И ДСБ ОБЕЩАВАХА БЪЛГАРИЯ ДА ИМА ЗАПАДЕН СТАНДАРТ. ВСИЧКИ ИЗЛЪГАХА. САМО ГЕРБ СВЪРШИ ПОЛЕЗНА РАБОТА ЗА БЪЛГАРИЯ!

26

БОРИСЛАВ

преди 9 години

А Миков ,след като всичко е толкова зле,що не се откажете от заплатите?Сега ми светна що е то господар и защо са много в Б-я.Това уродливо изчадие появило се от палавия секс между господин и другар.Или господар е дар от Господ,но Той нали е българин-даровете са си е....м....та

25

Анонимен

преди 9 години

САМО ГЕРБ!

24

Влад

преди 9 години

А СТАНИШЕВ, ОРЕШАРСКИ И МИКОВ, ЦЯЛАТА ЧЕРВЕНА ШАЙКА СЕ КРИЕХА ЗАД ЙОВЧЕВ И СВЕТЛОЗАР ЛАЗАРОВ И ЦЯЛАТА БЪЛГАРСКА ЖАНДАРМЕРИЯ!!

23

Ацето

преди 9 години

До ГенадиГенади ти си един от най-тъпите гербери

22

?!?

преди 9 години

Като се преведат цифрите на Миков се поличава това: През 2013 разчитахме на инерцията в икономиката и ниската задлъжнялост останала след ГЕРБ, а след това през 2014 напимпахме очакванията Изхарчихме всичко до средата на годината фалирахме КТБ и избягахме от Катастрофата! Сега се хвалим с цифри за 18 месеца колко беше хубаво в България - Микoff ти луд ли си? или от речи пред неграмотни роми си загубил представа за българите?

21

Анонимен

преди 9 години

ааа,не др.Миков,Тиквата държи маркуча най отпред.

20

Брaво, другaрю

преди 9 години

A ти, Миков, се криеш...зaд чaшкaтa си...хлъц...

19

Анонимен

преди 9 години

Борисов поне е тук, а Гея зе затири чак в Брюксил!

18

Долар ФЕДов

преди 9 години

БСП, ДПС, ГЕРБ, Борисов, Миков ... занимават ли ви?А външния ви дълг - все в чужда валута!Овце!

17

Анонимен

преди 9 години

Абсолютно вярно,както в предния мандат така и в този Борисов се крие зад гърба на министрите си,така те обират негатива а той остава сух.Ще помоля всички недоволни от българските учебници да не занимават министъра на просветата а да отидат лично при Борисов,нека да се види ясно неговото становище