17

SILENCE

преди 9 години

ДругаркЕ и другарЕ,разиграват ви като маймуни,а вие рупате ли,рупате. Единици са тези,които са се сетили за единственото,което би ви спестило тъпите лакардии - официалният представител на бкп-то да беше гласувал този закон,когато се гушеше в сградата на парламента и гласуваше заеми,за да покраде повечко,докато не сте наместили другите бандюги,за които гласувате.

16

Анонимен

преди 9 години

БКП Българска КРАДЛИВА партия БСП Българска свидлива партия

15

не е луд, който яде

преди 9 години

Работиш на трудов договор срещу 340 лв месечно за да имаш здравни осигуровки и искаш да ти се върнат удържаните данъци през изминалата година. През това време- според умниците от БСП може от наем от аренда или участие в кооперация и други да си получавал по 1000 лв месечно, но те не се броят за доход - не са по трудов договор. Това е - искаш си парите. Тези от БСП за луди ли ни смятат???? А останалия народ с например мизерните 350 лв и никакви други доходи от аренди и тем-подобни???

14

Анонимен

преди 9 години

До АнонименПо скоро да се намали пенсионата възраст това ще свали безработицата а активните пенсионери ще намерят как да се реализират примерно с малки стопанства на село и тъкмо ниските данаци са стимул А МИНИМАЛНАТА АКО СЕ УВЕЛИЧИ ТО ТРЯБВА ДА Е ПОНЕ 500 евро така младите няма да бягат а Некадърните другари станали капиталисти ще фалират КОЕТО ЩЕ ОСВОБОДИ ИКОНОМИКАТА ОТ МАФИЯТА

13

Анонимен

преди 9 години

Трябва да се вдига минималната работна заплата не да се облекчават данъците на тези с минимална работна заплата.

12

akud

преди 9 години

бсп под натиск на стария си партьор дпс искат да облекчат отново мацинствата за сметка на Българите

11

Анонимен

преди 9 години

До един българинто че е вярно НО какво остава Атака са червени хмери СДС са си сини *** а ДПС е БКП турци Пак ще си се гласува за Бойко колкото и да не сме му фенове

10

пенсионер

преди 9 години

да ,за да си нагъл не е нужно за си умен . РБ предлагат повишение на тавана на ДДС от 50000 лв. на 200000 лв. а този бо .........к..

9

Анонимен

преди 9 години

като имаш 1000 лева и дадеш 100 за данъци Пак даваш 10 пъти повече от човек със 100 дал 10 за данъци въобще равният данък в проценти си е ПРАВИЛЕН другото насърчава мързела и некадърноста

8

Анонимен

преди 9 години

Герб да говори за популизъм е пълен цирк. По-популистка партия от Герб няма. Само въртят фурнаджийската лопата както им падне. Утре пък може самите те да предложат подобен закон.

7

Коста

преди 9 години

Поредната проциганска инициатива от антибългарската партия БСП насредница на терористичната организация БКП, управлявала марионетно държавата ни след окупацията на Червената Армия

6

анонимен

преди 9 години

Госпожо Нинова, кой въведе плоския данък?! Вашата партия и правителството на Сергей Станишев. Благодарение на този данък бедните станаха още по-бедни, а богатите продължават да богатеят! Айде сега не ни правете мили очи!

5

Дръндер

преди 9 години

Бойко кръв пуска пари не пуска!

4

God

преди 9 години

До амаТака е - от време на време БСП излизат от властта, та да живне държавата.

3

Анонимен

преди 9 години

Бедността не е затова, че не можем да нахраним бедните, а затова, че не можем да нахраним богатите!!!

2

Анонимен

преди 9 години

ДРУГАРКО НИНОВА ЗАЩО ДОКАТО БЯХТЕ НА ВЛАСТ НЕ ПРЕМАХНАХТЕ ДАНЪК КОЛИБА НЕ ПРИЕХТЕ ВЪЗХОДЯЩИЯТ ДАНЪК НЕ ПРЕМАХНАХТЕ ДАНЪКА ВЪРХУ МИНИМАЛНАТА ЗАПЛАТА А СЕГА СЕ ПРАВИТЕ НА ИНТЕРЕСНИ? МНОГО ДОБРЕ ЗНАЕХТЕ ЧЕ АКО ДОЙДАТ НА ВЛАСТ ГЕРБЕРАСТИТЕ НИЩО НЯМА ДА НАПРАВЯТ ПО ТЕЗИ НЕЩА. НЕ СЕ ПРАВЕТЕ НА ЗАГРИЖЕНА ЗА ХОРАТА ЗАЩОТО АКО БЯХТЕ ЗАГРИЖЕНИ ЩЯХТЕ ДА ИЗГОНИТЕ МОНОПОЛИТЕ КОИТО НИ ДЕРАТ НА ЖИВО КОЖИТЕ. ТАКИВА КАТО ВАС ДВУЛИЧНИЦИ НЯМАТ МЯСТО В ПАРЛАМАТА. СЕГА ГЕРБЕРАСТИТЕ ЩЕ НИ УНИЩОЖЪТ.

1

ама

преди 9 години

овцооо, популистки - непопулистки, БСП май е единствената партия, която от време на време прави нещо и за хората