16

Ivorix

преди 9 години

"Maшшала Ей това е БГ-патриот, несломим в суровата зимна нощ, грабнал пушка с тапа в ръката, славно байряк навирил в другата, Гордо вдигнал чело, с лъвски скок се хвърлил смело срещу заградилата го до зъби въоръжена орда. Подъл предател издал нашият герой на 112. А смелите командоси, професионалисти и в кръвта си,излагайки на риск брони, каски и кухи манерки, самоотвержено изградили барикада, за да спрат вероломният агресор, да защитят род и родина. Един геройски паднал, покосен от вражата съчма. На това място поколенията паметник двулик ще изградят, да знаят всичките народи, какви исп

15

Анонимен

преди 9 години

Ако си е позволил да произведе дори само един единствен изстрел срещу полицай, е трябвало да го застрелят на място.А сега, какво?Ще го полекуват ( за наша сметка) и после ще го пуснат пак да си вилнее свободно!По-справедливо е лечението да се плати от баща му, който е знаел, че синът разполага и с пистолет, и със сабя, но не е предприел нищо. А синът вече има доказани агресивни изяви, за които е регистриран в полицията!

14

човек

преди 9 години

Проблема е че няма места в болничните заведения за такива хора - те са опасни за себе си и тези около тях но за жалост вкарването в лудница изисква съгласието на самия болен което е безумно, след което го 'лекуват' месец и го пускат обратно да лудува....

13

МНО

преди 9 години

Пращай снимка на мястото да видим могъл ли е да прати до прозорците. Ако да - печелиш!

12

vesko02

преди 9 години

И тук има дълга предистория от неадекватни действия и бездействия от хора на служба.

11

Анонимен

преди 9 години

ужас ...честно казано не знам лудниците или детските градини са с по-голям приоритет за София

10

мп

преди 9 години

Абсолютната ГОРЧИВА истина!!!Такива като този младеж,не трябва да имат поколение.Освен деца,могат да правят и други полезни неща.Да се водят на отчет,ако трябва и в полицията,или нещо др.ДА работят-задължително, а не с парите от ТЕЛК-а да живеят,който е от моята заплата.На всичко отгоре да не ходя и спокойно навън.Държавата трябва да се грижи за тези хора,защото много от тях са умни,образовани-НО превъртат!За другите има болници.

9

Анонимен

преди 9 години

Така, случая е приключен, сега е време да си раздадат няколко медала и ордени, за бонус към пенсията. "За саможертвен героизъм" "За извънработно време" "За висок професионализъм" и т.н.

8

до 9

преди 9 години

Недей моля те да говориш за тейзъри. В магазина е към 2000 лева парчето. Недей раздува, че сега някой гении от МВР ще вземе да иска пари от бюджета за "нелетални отбранителни средства" ама на тройна цена. :)

7

Анонимен

преди 9 години

родната полиция отново на ниво. колко ресурси ангажирани за газов пистолет.2 ***, но ефективни варианта.1) тейзър гън - не съм сигурен, че нашите ушати имат такива, но все ще се намери от някого2) викат онези стрелците, които трепят алонсо и в сф зоопарк тигъра. бичи му една приспивна игла и си готовза 30 мин работа, не цяла нощ да будуват.

6

Анонимен

преди 9 години

...чупи "прозорЕци" ...ХахахахахахаахахахВелико !! Днес.бг, вие направо сте за Гинес:):):):):):):):):)

5

до МНО

преди 9 години

Ако можеш да метнеш самия пистолет по прозореца, то той ще се счупи!Къде са ми парите ? хаха

4

МНО

преди 9 години

Моля да ми се обясни достъпно как с газов пистолет се чупят прозорци! Награда за успелия: 25 лева

3

Анонимен

преди 9 години

И този човек се разхожда на свобода вместо да е приет във съответното заведение до излекуването му :)

2

Uchitel

преди 9 години

"и чупи прозореци" - genii na pravopisa

1

анонимен

преди 9 години

ето защо такива хора от такива родове не трябва да се женят ама кой слушатъп *** *** народ