9

Елементарна Справедл

преди 9 години

До Никовците : А ще бъде ли нереално, ако България и българите поискат :1Да бъде признат 100-годишния геноцид над българите1913-2013 в Егейска Македония,Тракия и Мала Азия,където гърците ги клаха и издевателствуваха колкото и турците,2.Преразглеждане и компенсиране за България на всички несправедливо натрапени репарации и контрибуции в полза на Гърция,от гръцките съюзници през двете световни войни,3.Преразглеждане и връщане на неправомерно отнетите Беломорие и Солунско в пределите на България?

8

Дженъри

преди 9 години

Хариэматичният лидер е популярен сред младите, които са основно эасегнати от беэработицата!!! Кой энае, съществува въэможност, той да спечели на иэборите!!!

7

.

преди 9 години

точно така ще стане..и на всеки гръцки остров руска база..,а съседна на нея..марсианска:))))много филми гледаш:))))

6

Лисан

преди 9 години

Ха на бас, че ЕС ще продължи да им налива! Иначе Гърция минава към Путин и с тези 2000 острова познайте кога НАТО ще успее да обкръжи Русия!

5

Анонимен

преди 9 години

Ако започне изкупуване на гръцки облигации то по-добре да ЗАКРИЕМ еврото.

4

Анонимен

преди 9 години

До НикоИ не само репарациите, Нико! Германия трябва да върне на Гърция и принудителния заем, заедно с лихвите!!!

3

Нико

преди 9 години

Германия трябва да изплати 160 милиарда репарации, от Втората Световна Война. Те ще покрият всичкия гръцки грък, даже ще остане излишък който ще може да се харчи за други неща.

2

дедо Ташунко

преди 9 години

Не е лошо Ципрас да се вгледа в тази снимка на Марио Драги. Може би ще разбере, какво ги очаква....

1

дедо Ташунко

преди 9 години

Ципрас може да продължава да обещава нереални неща.Ако да го изберат ще остане на власт за 1-2 месеца. Гръцката трагедия се задълбочава. Патят само обикновените хора.